Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Black Flag καλό, αλλά προτιμώ να είμαι assassin παρά πειρατής.Το Unity θέλω και πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο AC που βγήκε ποτέ.

Αυτό ήταν το 2 και το 2.5 :(

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ για το τρέιλερ όμως έχουμε δει δεκάδες παιχνίδια με σπουδαία τρέιλερ που στο gameplay είχαν προβλήματα

εγώ πάντα κρατάω μικρό καλάθι ιδιαίτερα για το Assassin's Creed που απο το 3ο και μετά και ειδικά μόλις άλλαξε ήπειρο  μ' έχει απογοητεύσει, ίσως η επιστροφή στην γηραιά ήπειρο να διορθώσει τα πράγματα ίδωμεν.

Πάντα προσωπική μου γνώμη. :-D  

Στο black flag σώθηκε κάπως το πράγμα με τα ωραία τοπία και τα πλοία

Το 3 πραγματικά δεν είχε κανένα λόγο ύπαρξης

Εγώ πάντως το έχω καημό και δυστυχώς δε θα το δω ποτέ στη σειρά, θέλω να δω μάχες που να έχουν κάποια δυσκολία και κυρίως στρατηγική.

Με το shadow of Mordor τόσο πρόσφατο θα ξεράσω αν πάλι κάνω απλά counter ενώ όλοι οι υπόλοιποι αντίπαλοι κοιτούν σα χανοι και το stealth είναι για πολλοστή φορά ανούσιο και σε κάποιες περιπτώσεις broken..

Εγώ, προσωπικά, ευχαριστήθηκα πάρα πολύ το 3. Οκ, σε κάποια σημεία το τράβαγαν από τα μαλλιά, αλλά γενικά ήταν πολύ εντάξει, είχε τις ναυμαχίες του, την ωραία του ιστορία (Assassin's Creed είναι, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι σε αυτόν τον τομέα), τα ωραία γραφικά του, το ωραίο Gameplay κτλ.

Αυτό ήταν το 2 και το 2.5 :(

Όντως, το δύο είναι αξεπέραστο. Μία HD έκδοση εάν βγάλουν θα μπορούν να πουν ότι έχουν φτιάξει το καλύτερο game των τελευταίων ετών.

Δημοσ.

Το 3 ήταν πολύ χάλια γιατί ο πρωταγωνιστής ήταν πολύ χάνος και δεν είχε κάποιο επικό backstory.

Επίσης δεν είχε την πολυπλοκότητα του 2 το οποίο είχε μπλέξει ολόκληρη την Καθολική εκκλησία, τον Πάπα και όλες τις μεγάλες οικογένειες τις εποχής σε μια μάχη για εξουσία, τα τοπία ήταν μια σκέτη μουντίλα που σου χάλαγε τη διάθεση και οι πόλεις ήταν χάλια σχεδιαστικά και δεν βοήθαγαν στο parkour.

Δημοσ.

Το 3 ήταν πολύ χάλια γιατί ο πρωταγωνιστής ήταν πολύ χάνος και δεν είχε κάποιο επικό backstory.

Επίσης δεν είχε την πολυπλοκότητα του 2 το οποίο είχε μπλέξει ολόκληρη την Καθολική εκκλησία, τον Πάπα και όλες τις μεγάλες οικογένειες τις εποχής σε μια μάχη για εξουσία, τα τοπία ήταν μια σκέτη μουντίλα που σου χάλαγε τη διάθεση και οι πόλεις ήταν χάλια σχεδιαστικά και δεν βοήθαγαν στο parkour.

Ok, για τον πρωταγωνιστή συμφωνώ, αλλά για τα υπόλοιπα είναι αδύνατο να συγκρίνουμε το 2 όπου ανέπτυξε την ιστορία και τους χαρακτήρες του μέσα από τρία ολόκληρα παιχνίδια με το 3 όπου όσα είχε να πει τα είπε σε ένα μόνο Game. Άλλη εμβάθυνση και ιστορία είχε ο δεύτερο (γι' αυτό, άλλωστε, και είναι και το καλύτερο της σειράς), και άλλη το τρίτο.

Δημοσ.

Μα και πάλι δεν είχε ιστορία. Ο τύπος έψαχνε να βρει το δολοφόνο της μάνας του, στην πορεία μπλέχτηκε λίγο με assassin's, σκότωσε μερικούς τύπους και τελικά την άραξε.

Δημοσ.

Δεν πάμε όλοι μαζί στο θέμα του AC3; xD

Εγώ να πω ότι από τα AC, απόλαυσα πραγματικά το 1 (νομίζω ήταν.είναι.και θα είναι το πιο επικό) revelations και το 3. Τα αγαπημένα μου. Τα υπόλοιπα ωραία ήταν, απλά δεν τα χάρηκα τόσο. Όπως και το Black Flag, δεν μου άρεσε καθόλου. Μου την έσπαγαν τα ταξίδια με το καράβι και οι μάχες. 3 μίλια έπρεπε να κάνω από τη μία άκρη του χάρτη στην άλλη. Κοιμόμουν στο πληκτρολόγιο στη κυριολεξία.

Δημοσ.

Μα και πάλι δεν είχε ιστορία. Ο τύπος έψαχνε να βρει το δολοφόνο της μάνας του, στην πορεία μπλέχτηκε λίγο με assassin's, σκότωσε μερικούς τύπους και τελικά την άραξε.

Ε, εν μέρει το ίδιο ήταν και το 2, έψαχνε να βρει για να σκοτώσει τον δολοφόνο της οικογένειάς του. :P

Δεν πάμε όλοι μαζί στο θέμα του AC3; xD

Εγώ να πω ότι από τα AC, απόλαυσα πραγματικά το 1 (νομίζω ήταν.είναι.και θα είναι το πιο επικό) revelations και το 3. Τα αγαπημένα μου. Τα υπόλοιπα ωραία ήταν, απλά δεν τα χάρηκα τόσο. Όπως και το Black Flag, δεν μου άρεσε καθόλου. Μου την έσπαγαν τα ταξίδια με το καράβι και οι μάχες. 3 μίλια έπρεπε να κάνω από τη μία άκρη του χάρτη στην άλλη. Κοιμόμουν στο πληκτρολόγιο στη κυριολεξία.

Το 1 ήταν τόσο επαναλαμβανόμενο που το ξεκίνησα καμιά δεκαριά φορές και μόνο μία άντεξα να το τερματίσω.

Το Black Flag είχε και Fast Travel. :P

• Like 1
Δημοσ.

Είχε το fast travel αλλά ώσπου να ανοίξεις όλες τις περιοχές που έπρεπε να το ανοίξεις για να το χρησιμοποιησεις μου έβγαλε τη ψυχή.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι το 1 το εκτίμησα πάρα πολύ. Ίσως ο χαρακτήρας μου έκανε το κλικ.

Δημοσ.

Τι λένε τούτοι πάλι..

Vive la résolution! Assassin's Creed dev thinks industry is dropping 60 fps standard

"...you don't gain that much from 60 fps and it doesn't look like the real thing."

I think collectively in the video game industry we're dropping that standard because it's hard to achieve, it's twice as hard as 30fps, and its not really that great in terms of rendering quality of the picture and the image."

"It actually feels better for people when it's at that 30fps."
  • Like 2
Δημοσ.

Ναι. Βέβαια! Γι αυτό όπως είναι φυσικό, όλοι μας πάμε και αγοράζουμε κάρτες των 100€ για μπορούμε να παίζουμε παιχνίδια όσο ποιο κοντά γίνεται στα 30fps! Καλά, πλάκα κάνεις; Άντε όλοι σας, μου θέλετε και 60fps! Πού νομίζεται ότι βρίσκεστε;!! :Ρ

• Like 1
Δημοσ.
Της μάνας του

Τι λέει ο πιθηκάνθρωπος που δε μπορεί ο εγκέφαλός του να επεξεργαστεί παραπάνω από 30 fps (και καλά τώρα.. )

Φτιάξε εσύ σοβαρό παιχνίδι κι εμείς θα το παίζουμε με όσα fps θέλουμε

Η m$ μάλλον τους τα έσκασε χοντρά και έχουν ανοίξει το κουτάκι με τις μαλακίες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...