Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πιστεύω θα είναι καλό, αρκεί να μην κάνουν το Story σαν του Βlack Flag... Πραγματικά το End του ήταν απαράδεκτο. Απλά εκανες parkour σε αιωρούμενα πράγματα. Τίποτα το σπουδαίο. Επίσης οι αποστολές ήταν κάπως έτσι: Οδηγα καράβι>ταξίδεψε>ακόλουθα καποιον>κρυαφακουσε. Άκουσα ότι η Ubi εργάζεται πάνω στο Unity εδώ και 3 χρόνια. Αυτό είναι καλό γιατί σημαίνει ότι θα δούμε ένα άριστης ποιότητας Game...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Αυτή βγάζουνε πιό συχνά παιχνίδι απότι πάω τουαλέτα.Δεν το θεωρώ απίθανο να ισχυεί αυτό που λες εσύ rowain

• Like 1

Assassin's Creed: Unity to Feature Four Player Narrative Co-Op

According to someone at Ubisoft who wishes to remain anonymous; Assassin's Creed: Unity will, for the first time in franchise history, feature a four-player "narrative" co-op mode. This new mode, along with the single-player, will be showcased at this year's E3 in two separate demos. Former NeoGAF poster Shinobi602 first revealed this tidbit over on Twitter, which I've verified comes from a legitimate Ubisoft source.

Κάτσε περίμενε...... Narrative co-op???? Μην μου πεις ότι θα μπορώ να παίξω το ΒΑΣΙΚΟ Story mode με ένα φιλαράκι (έως 3 ακόμα) ο καθένας απο τον υπολογιστή του???? 
Όσα παιχνίδια ξέρω έως τώρα,δεν έχουνε Co-op story mode εκτός και αν είναι split-screen.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

http://www.vg247.com/2014/05/15/assassins-creed-unity-confirmed-as-pc-ps4-xbox-one-only-out-in-the-fall/

W8 what?!??! Νομιζω το γνωριζουν οτι ετσι χανουν εκατομμύρια πωλησεις ετσι?? Αλλα θα μου πείτε δεν παιζει να μην το βγαλουν λιγο αργοτερα σε X360/Ps3..

http://www.vg247.com/2014/05/15/assassins-creed-unity-confirmed-as-pc-ps4-xbox-one-only-out-in-the-fall/

W8 what?!??! Νομιζω το γνωριζουν οτι ετσι χανουν εκατομμύρια πωλησεις ετσι?? Αλλα θα μου πείτε δεν παιζει να μην το βγαλουν λιγο αργοτερα σε X360/Ps3..

Μόνο όταν σταματήσουν να βγαίνουν παιχνίδια για ps3/x360 θα δούμε κάτι καλύτερο σε οπτικό τουλάχιστον τομέα στα pc.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...