Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 καλησπέρα παιδια έχω το εξής θέμα οταν παλευω με τον μπελεκ στην 2η ταρατσα της εκκλησιας ενω παταω το Ε συνέχεια την δευτερή φορα με νικαει...τι κάνω λάθος??
Arkin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, vense97 είπε καλησπέρα παιδια έχω το εξής θέμα οταν παλευω με τον μπελεκ στην 2η ταρατσα της εκκλησιας ενω παταω το Ε συνέχεια την δευτερή φορα με νικαει...τι κάνω λάθος?? Η συγκεκριμενη μαχη ηταν οντως καπως δυσκολη απο οσο θυμαμαι. Θελει αρκετο dodge αριστερα δεξια πισω αναλογως που παει να χτυπησει ο Μπελεκ. Θα χτυπας μονο οταν εισαι 100% σιγουρος οτι θα τον χτυπησεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Arkin είπε Η συγκεκριμενη μαχη ηταν οντως καπως δυσκολη απο οσο θυμαμαι. Θελει αρκετο dodge αριστερα δεξια πισω αναλογως που παει να χτυπησει ο Μπελεκ. Θα χτυπας μονο οταν εισαι 100% σιγουρος οτι θα τον χτυπησεις. το θέμα είναι το εξής οταν είμαστε στην 2η ταρατσα του ναου και παταω συνεχια Ε την πρωτη φορα τον νικαω την δεύτερη φορα που τον εχω στριμώξει και παταω παλι το Ε με σπρωχνει αυτος...μηπως πρεπει να πατησω κατι αλλο που λόγο θεμάτων που έχει ακομα το παιχνιδι μετά απο τόσο καιρο δεν το εμφανίζει?? Παιζω σε πσ ξέχασα να το αναφέρω Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2021 από vense97
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 9/2/2021 στις 11:27 ΜΜ, Arkin είπε Η συγκεκριμενη μαχη ηταν οντως καπως δυσκολη απο οσο θυμαμαι. Θελει αρκετο dodge αριστερα δεξια πισω αναλογως που παει να χτυπησει ο Μπελεκ. Θα χτυπας μονο οταν εισαι 100% σιγουρος οτι θα τον χτυπησεις. Βρήκα την λύση απλός ξέχασα να την γράψω....εαν κάποιος είναι απο πσ πρέπει να αλλάξει την ανάλυση της οθόνης στα 4:3 για να συνεχίσει το παιχνίδι, γενικά το έχουν πολύ αυτό το θέμα απο οτι διαβασα. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από vense97
7nisiotis Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 *ΝΕΟ* 4K Texture Pack που βελτιώνει όλους τους βασικούς χαρακτήρες στο παιχνίδι. Το κατεβάζετε από εδώ [nexusmods] 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα