xtrmsnpr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Παιχνιδάκι της σειράς έγινε και αυτό,ευτυχώς που φτιάχνουν ωραίες τοποθεσίες και έχει κάποια ιστορικά γεγονότα μέσα. 4
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Τι εννοείς <<Παιχνιδάκι της σειράς>> ; σα το fifa,το bf,το cod,το nba Τί κάνουν οι devs;Απλώς νέα τοπία και άντε καμία νέα combat κίνηση.. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Ubisoft Will Bring Mantle-like Performance Boost To All Platforms Thanks To New Renderer Architecture In ACU
Oroku Saki Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Τ ιδια λενε χρονια τωρα. Μας κοροιδευουν . Αν ισχουουν αυτα που λενε τοτε θα πρεπει το παιχνιδι να χρησιμοποιει και τους 4 πυρησνες του επεξεργαστη στο 100%. Μεχρι να το δω δεν τους πιστευω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Το 100% overall CPU usage είναι bottleneck, θα πρέπει να 'ναι 80-90%.Αλλά δεν ξέρω, ίσως, λέω ίσως αυτή τη φορά λόγω των πυρήνων που έχουν τα Ps4/Xbox One να δούμε επιτέλους multi-core support στο Unity.Αλλά προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι γιατί και στα προηγούμενα τα ίδια λέγαμε και.. 1
spartan29gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Το 100% overall CPU usage είναι bottleneck, θα πρέπει να 'ναι 80-90%.Αλλά δεν ξέρω, ίσως, λέω ίσως αυτή τη φορά λόγω των πυρήνων που έχουν τα Ps4/Xbox One να δούμε επιτέλους multi-core support στο Unity.Αλλά προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι γιατί και στα προηγούμενα τα ίδια λέγαμε και.. Καλα κανεις και κρατας. Assassin’s Creed Unity & Far Cry 4 – PC Versions To Be Developed By Ubisoft Kiev http://www.dsogaming.com/news/assassins-creed-unity-far-cry-4-pc-versions-to-be-developed-by-ubisoft-kiev/
Alex21121988 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Για το far cry 4 δεν ανησυχω, πιστευω θα το τρεξουμε ανετα στο τερμα οι περισσοτεροι μιας και ειναι σχεδον ιδιο με το προηγουμενο. Για το Unity τωρα, μπορει να εχει τα γνωστα θεματα που ειχαν και τα προηγουμενα σε καποιες μεγαλες περιοχες με πολλες λεπτομερειες, κτιρια, δεντρα κτλ, θα εχουμε καποια framedrops. Αν και αυτο ειναι σαν το WD στο optimization του, δεν θα ασχοληθω ουτε θα περιμενω patch της ubi ή drivers απο nvidia.. Θα φυγει αγορα για το ps4 για να μην σκαω με μλκιες, μιας και μου αρεσει και αυτο το game της ubi.
D.Luffy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Πάντως όλα αυτά σημαίνουν ότι και τα δυο παιχνίδια γίνονται απλώς port στο PC. Προβλέπω stutter fest σε high settings και unplayable σε ultra. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Εγώ περιμένω και το Far Cry 4 και το Unity να ζητάνε 3GB για ultra textures.
D.Luffy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Εγώ περιμένω και το Far Cry 4 και το Unity να ζητάνε 3GB για ultra textures. Ποια ultra? Μπορεί σε medium να ζητάνε τόσο.
Alex21121988 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Αν θελουν να πουλησουν gpu, και στα 4gb για ultra θα στο πανε με ενα "καλο" optimization..Αφου τα ξερουμε τα κολπα..
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μπα, η GTX880 που θα βγει σε λίγους μήνες θα έχει 4GB, δεν υπάρχει περίπτωση τα φετινά παιχνίδια να ζητάνε τόσο.Το The Witcher 3 από την άλλη, ίσως και να ζητάει.
konstantinos77 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Oποιος δεν εχει 4k monitor πανω απο 3gb vram δεν θα πρεπει να τον απασχολουν ουτε στο w3 και ποσο μαλλον στο ac ,αυτη ειναι η γνωμη μου .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα