Prospector8 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μαζι σου σε αυτα που λες, αλλα μην ειναι καιρο να αποχωρήστεις τον Amd σου? Λιγο που εψαξα βρηκα κατόχους 280X να παίζουν σε πολυ playable frames αλλα ολως τυχαίος ειχαν ολοι i5. Στο λεω πιο πολυ αυτό, διοτι οταν αλλαζεις ρυθμίσεις και τα fps ειναι ιδια τοτε σημαινει το cpu μπουκωνει την gpu και δεν την αφήνει να δωσει το 100%, στο συγκεκριμένο game at least.
qsis Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 μια χαρά θα έπρεπε να το σηκώνει η 280Χ από τη στιγμή που βγήκε ο catalyst omega το παιχνίδι ζορίζει σίγουρα τον επεξεργαστή (όλο το σύστημα εδώ που τα λέμε) περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι που έχω συναντήσει εγώ αν και με παλιό i5 (με +43% συχνότητα από στοκ) τη πάλευα, αλλά το usage ήταν διαρκώς μεταξύ 70-90%
MSSB Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Guys, guys.. είπαμε Unity full προβληματικό παιχνίδι! Δεν φταίνε τα συστήματα κανενός! Απλά.. όσοι παίξαμε και το τερματίσαμε, το κάναμε για τα γραφικά του και το gameplay του. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι -εγώ- δεν το έκανα για την ιστορία του. Τέρμα βαρετό. Απλά είναι πραγματικά πανέμορφο! Το μόνο παιχνίδι που όλοι μας το βαρεθήκαμε από την πρώτη ώρα. 3
kirileman Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Πράγματι είναι όμορφο, αν και τα τοπία του Blag Flag ήταν ομορφότερα. Σαν τον Ezio, πάντως, δεν έχει. 2
Silverage Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Και εμένα μου φάνηκε βαρετό με ψόφια ιστορία. Το μόνο σημείο που μου άρεσε και μου ξανακίνησε το ενδιαφέρον ήταν το plot twist με τον Bellec. Εκτός αυτού σε κάθε patch μειώναν την ποιότητα των γραφικών αφού ήταν άχρηστοι και δεν μπορούσαν να το βελτιώσουν αλλιώς.
euxoulhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 σκεφτομαι μιας και αλλαξα cpu να επειχηρησω να το παιξω μπας και.. ποιο πατς να βαλω (ειναι απο θειο) και τι φιλτρα να χω κλειστα και τι ανοιχτα για το καλυτερο οπτικο αποτελεσμα και αποδοση;
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ubisoft Montreal Knew That AC: Unity Was Not Ready, Always-Online Had Huge Impact on Performance Πέφτω απ' τα σύννεφα.. ..Not.
Alex21121988 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μετράω μήνες που έχει βγει το game... Εδωσαν επιτέλους μια ειλικρινή απάντηση για κάτι που κατάλαβαμε το πρώτο sec που μπήκε στα system μας.
fixxxer29 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ήξεραν ότι δεν ήταν έτοιμο για να κυκλοφορήσει το παιχνίδι και επέλεξαν να μην το καθυστέρησουν για να μην επηρεάσει την κυκλοφορία του επόμενου AC... Δεν τους κολακεύει καθόλου αυτό.
Alex21121988 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Αν δεν γίνεται ήδη κάτι τέτοιο, πρέπει να το αναλαμβάνει ένα στούντιο ενώ ένα άλλο παράλληλα ετοιμάζει το επόμενο, αφού έχει γίνει σαν το mpro/fifa/cod το ac.. Ντε και καλά πρέπει να βγει κάθε χρόνο. Αν έκαναν έστω έναν χρόνο break θα μας έδιναν κάτι πραγματικά πολύ ωραίο. Αναπολώ Αc 2...
Tobajara Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Πέφτω από τα σύννεφα, δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα η Ubisoft, ολοι λέγανε τα καλύτερα στη γειτονιά...
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 [...] Αναπολώ Αc 2... Εγώ πάντως δεν αναπολώ, το έχω εγκατεστημένο και παίζω. Τι Unity και πράσσειν άλλογα λέτε εσείς, δεν ξέρω :Ρ
Federer Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Τι γίνεται με το Tesselatiom ubi; το χουμε; Όλα καλά; :-P 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα