Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Το tessellation είναι NVIDIA feature λέει η Ubisoft και περιμένουν να το βγάλουν οι πράσινοι, από αυτούς εξαρτάται. Άρα φαντάζομαι τώρα με την έλευση του Titan X στα μαγαζιά, θα ανακοινώσουν και το tessellation patch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Ακόμα ξερογλυφεσαι psycho, ε; Χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δεν ειναι και ο μονος. Και εγω το περιμενω ακομα το tesselation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Αμάν ρε παιδιά! Σιγά. Θα περάσει κανένας χρόνος ακόμα, θα βγει το Victory ή πως αλλιώς θα λέγεται και εσείς ακόμα εκεί.. :Ρ Έχει που έχει σκατά αποδόσεις, αν βάλεις και tess. δεν θα τρέχει σωστά σε καμία μονή καρτούλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ακόμα ξερογλυφεσαι psycho, ε; Χαχαχαχα Καθόλου, το τερμάτισα και έφαγε uninstall. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δηλαδή αν βγει το future δεν θα το ξανά περάσεις.. >.< Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Feature * Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Feature * Άντε, okay τότε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ε δεν είναι και κανα παιχνίδι που σηκώνει πάνω από ενα playthrough... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Το Co-Op είναι καλό.. Εντάξει, την ιστορία δεν θα τη ξανά παίξεις αλλά το gameplay έχει πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 To save file του παιχνιδιού είναι το uplay_r1_loader64 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Στο uplay που είχα ψάξει κάποτε για να τα βρω και να τα διαγράψω για να κάνω new game, είδα ότι ήταν εδώ: Uplay - C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[uplay ID Number]\720Steam - C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[uplay ID Number]\857 Τώρα αν δεν έχεις αυτή την έκδοση, δωκίμασε στο: C:\ProgramData\Orbit\<κάτι νούμερα>\ ή C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\<κάτι νούμερα>\ ..αλλιώς κάνε αναζήτηση για αυτά: 1.save1.save.metadata2.save2.save.metadata. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Αν μπορει καποιος να μ στειλει ινμποξ καποιο καλο "θειο" να το παοξω κ εγω θα το εκτιμησω. Γτ οτι εχω βρει ειναι μουφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Πραγματικά απίστευτο να χρειάζεται να ψάχνεσαι και να κάνεις ολόκληρη διαδικασία μόνο για new game. Πάρα πολύ μυστήρια φιλοσοφία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis81 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ASUSTeK COMPUTER INC. P8H61-M LX Intel H61 Intel Core i5 @ 2900 MHz 8192 MB (2 x 4096 DDR3-SDRAM ) NVIDIA GeForce GTX 770 Seagate ST500DM002-1BC142 ATA Device (500GB)windows 7 64 bit Αυτος ειναι ο υπολογιστης μου.Εχω το παιχνιδι απο τον θειο και εχω παρατηρησει οτι οσο κι αν κατεβασω τα graphic options μου κανει κολληματα ενω τρεχει που καποιες φορες εχουν και μεγαλη διαρκεια.Τι προτεινετε;Μηπως πρεπει να βρω κανενα patch;Αν το κανω θα χαθουν τα saves μου; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα