Alex21121988 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δεν γινεται κατι τετοιο απο οσο γνωριζω. Σε αυτη την περιπτωση θα βολευε να ηταν απο τον θειο το game για να μπορουσε να κανεις rollback. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 γινεται να γυρισω στο 1.3? Nop! Εκεί καταντήσαμε. Αγοράζουμε games και μετά πάμε και δίνουμε το bandwidth αλλού. Να 'ναι καλά το unlimited που μας δίνουν οι ISP. Δεν συνεχίζω γιατί κάθε φορά τα παίρνω όλο και περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixaliskriti1992 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 εκανα reinstall το παιχνιδι ξανα αλλα τζιφος....το patch μαλλον τα κατεστρεψε ολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Γιατί να το κάνεις επανεγκατάσταση; Αφού όταν το κατεβάζεις από την Ubi, πάντα σου κατεβάζει την τελευταία έκδοση. Θα πας από άλλα site, θα κατεβάσεις το αρχικό, α-patch-άριστο και θα περάσεις τα patch ένα - ένα μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό. Εύκολο σαν βόλτα στο πάρκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 8gb patch για το Dead Kings, για να δούμε άμα βάλανε το tess. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 8gb patch για το Dead Kings, για να δούμε άμα βάλανε το tess. "Oh, and those tessellation effects are still nowhere to be found." http://www.dsogaming.com/news/assassins-creed-unity-dead-kings-dlc-is-now-available/ Sorry buddy, maybe next time. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ιδού το next-gen! Τρομάρα τους... 1080p Max details. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Από το DLC είναι αυτό ; Τρελή bug-ιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Από το DLC είναι αυτό ; Τρελή bug-ιά. Όχι το κυρίως παιχνίδι είναι και δεν είναι bug-ιά. Στο έδαφος μια χαρά φαίνεται. Από ψηλά όμως το LOD είναι άθλιο και σε μερικά σημεία τραγικό , όπως σε αυτό. Πως γίνεται να μην προσέξουν κάτι τέτοια , ενώ είναι εμφανές ότι κατά τ'άλλα έχουν ρίξει πολύ δουλεία στον οπτικό τομέα? Εγώ δε το καταλαβαίνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Tι ειναι αυτα ρε...Τι παναθλιο LoD και view distance ειναι αυτο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Εγώ τερμάτισα το παιχνίδι και δεν είδα πουθενά τέτοιο χάλι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Πραγματικα το κλαιω. Με βλεπω να βαζω το 1.2 patch να αγνοησω το γεγονος οτι το εχω αυθεντικο το game, και να παει να.. Απαραδεκτα πραγματα. Δεν το αρχιζω ακομα το ρημαδι αν δεν το φτιαξουνε οπτικως και να εχει την αποδοση του 1.3. Σε καθε update φτιαχνουν κατι, χαλανε αλλα τοσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ιδού το next-gen! Τρομάρα τους... 1080p Max details. Κάτι πρόβλημα / bug έχεις. Εμένα τα δείχνει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Κάτι πρόβλημα έχεις. Εμένα τα δείχνει κανονικά. Βρες αυτο το σημειο που δειχνει ο fixxxer29 και τραβα ενα screenshot να δουμε αν ειναι καλυτερα τα πραγματα σε σενα. Η τεσπα βρες ενα ψηλο σημειο να δουμε αν δειχνει τοσο χαλια. Και εγω παρατηρησα ενα πειραγμενο LoD και view distance προς το χειροτερο αλλα δεν δοκιμασα εκεινο το σημειο που δειχνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα