gkalas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Το έχω βάλει σε ενα ξαδερφακι που ήρθε απο το χωριό για να λιώσει και παρακολουθώ και εγώ που παίζει. Τα γραφικά του μπορεί να είναι και απο τα καλύτερα που έχω δει ποτέ.
Razor333 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις και environment very high (τα άλλα δύο άστα στο high), θα στο σηκώνει λόγικά, εκτός αν δε μπορεί ο επεξεργαστής, την 7950 την έχεις στοκ? Φυσικα και δεν ειναι στοκ 1100 gpu και 1450 μνημες, απο οτι ειδα very high το εχω, shadows high, hbao+, το μονο που θα ηθελα θα ηταν και soft shadows αλλα μετα πεφτει τουλαχιστον 7 καρε κατω, οποτε δεν πειραζει, τουλαχιστον συμπεριφερετε πιο σωστα το παιχνιδι, ακομα και σε σημεια με πολυ πληθος δεν πεφτει κατω απο 28-29 καρε τα 30 ειναι σιγουρα και σε πολλα σημεια ανεβαινει και 32-35. καμια σχεση με αυτο που γινοταν με τους προηγουμενους οδηγους.
zvarthangalos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Το έχω βάλει σε ενα ξαδερφακι που ήρθε απο το χωριό για να λιώσει και παρακολουθώ και εγώ που παίζει. Τα γραφικά του μπορεί να είναι και απο τα καλύτερα που έχω δει ποτέ. Μήπως είσαι εσύ το ξ αδερφάκι που ήρθε από το χωριό γιατί στο χωριό μου τουλάχιστον το μεγαλύτερο ποσοστό των πιτσιρικάδων τα ξέρουν τα παιχνίδια απ' έξω κι ανακατωτά καλοπροαίρετα πάντα έτσι καλή χρονιά! 1
gkalas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Χαχα οχι φίλε μου.Δεν εχει δυστυχώς καμιά απο τις νέες κονσόλες για να παίξει το Unity οπότε έχει λιώσει στο pc μου.Επαθε ενα μικρό πολιτισμικό σοκ οταν το είδε.Προερχεται απο ps3/xbox 360 και ηταν λίγο σοκ οταν το είδε σε pc.Χρονια πολλά και σε σένα.
zvarthangalos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Βγήκαν 4 patch και ακόμη το παιχνίδι είναι unplayable ακόμη και σε medium ρυθμήσεις εμείς που έχουμε AMD κάρτες δεν πρόκειται να το παίξουμε, το παρατάω και θα περιμένω μέχρι να βγεί κανα patch που θα μπορώ να το απολαύσω. 1
enable_your_mind Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Τους τελευταιους AMD drivers τους εβαλες;Αν οχι για αυτο εχεις ακομα τετιοα θεματα...
euxoulhs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Βγήκαν 4 patch και ακόμη το παιχνίδι είναι unplayable ακόμη και σε medium ρυθμήσεις εμείς που έχουμε AMD κάρτες δεν πρόκειται να το παίξουμε, το παρατάω και θα περιμένω μέχρι να βγεί κανα patch που θα μπορώ να το απολαύσω. και πολυ ασχοληθηκες,εγω απο το 1ο πατς το παρατησα και με τους omega drivers δυστηχως μαπα ειναι το game σε perfomance
zvarthangalos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Τους τελευταιους AMD drivers τους εβαλες;Αν οχι για αυτο εχεις ακομα τετιοα θεματα... Τους Omega έχω βάλει όμως εδώ θέλω να τονίσω κάτι που δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος είχα παίξει το παιχνίδι όταν πρωτοβγήκε το 4ο patch όμως τότε είχα τα windows 8.1 και μπορώ να πω πως δεν είχα τέτοιο θέμα που έχω τώρα με τα 7άρια (έκανα αναγκαστικό φορμάτ) έτρεχε με όλα high πολύ καλά και δεν είχε καθόλου framedrops στα 7 είναι unplayable ακόμη και σε medium settings
gothrylos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Με omega και 7 εγώ το έπαιξα μια χαρά πάντως Me too...
ggramenos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Βγήκαν 4 patch και ακόμη το παιχνίδι είναι unplayable ακόμη και σε medium ρυθμήσεις εμείς που έχουμε AMD κάρτες δεν πρόκειται να το παίξουμε, το παρατάω και θα περιμένω μέχρι να βγεί κανα patch που θα μπορώ να το απολαύσω. ...μετα το 1.4 patch το παιχνιδι πλεον δεν εχει κανενα πρόβλημα.... σε Ultra και Fxaa στο συστημα της υπογραφεις μου εχω 40fps avg...(35-50fps)
zvarthangalos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 ...μετα το 1.4 patch το παιχνιδι πλεον δεν εχει κανενα πρόβλημα.... σε Ultra και Fxaa στο συστημα της υπογραφεις μου εχω 40fps avg...(35-50fps) Εγώ είμαι πίσω σε επεξεργαστή έχω τον phenom II x4 955 3.20GHz καρτα γραφικών έχω την R9 270X 2GB μνήμη RAM έχω 8GB αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως ακόμη και σε medium ρυθμίσεις τα frames δεν αναιβαίνουν.
parlapipas25 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 To assasins creed εχει κουρασει πλεον,πρεπει καποτε να το τελειωσουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα