Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι τα γκάζια των 900, είναι ότι το παιχνίδι γουστάρει 900 :) Επίσης, το πόσο τούμπανα μας τα 'χεις κάνει εσύ με την 780 σου δεν λέγεται καν, οπότε ας το αφήσουμε αυτό το θέμα :P

• Like 2
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ο λογος που το καθυστερουν ειναι πιθανοτατα οτι δεν εχει σταθεροποιηθει η αποδοση στο game για τους περισσοτερους. Τωρα αν κοψουν παραπανω απο οσο χρειαζεται και μας πεταξουν το tesselation ετσι για σταχτη στα ματια, ε ουτε εγω θα παρω.

Γενικα λογω του parity που θελει η ubi, την πληρωνουν δυστυχως ολοι ανεξαρτητως συστηματος και κονσολας. Πρεπει να τους ευχαριστησουν ολους..

Εχω κρατησει ολα τα update patch btw, δεν το εχω αρχισει ακομα, οταν δω οτι ειναι ολοκληρωμενα ολα, το αρχιζω. Το ιδιο και για το far cry 4 που ουτως η αλλως χρονο δεν εχω να ασχοληθω και μαζι του. Καλοκαιρι με βλεπω να το ξεκινω το τελευταιο.

Δημοσ.

Δεν είναι τα γκάζια των 900, είναι ότι το παιχνίδι γουστάρει 900 :) Επίσης, το πόσο τούμπανα μας τα 'χεις κάνει εσύ με την 780 σου δεν λέγεται καν, οπότε ας το αφήσουμε αυτό το θέμα :P

Δεν ισχυει 

Δημοσ.

Το παιχνίδι έβγαλε και stuttering με το patch 1.4, μετά από cutscenes πολλές φορές ξεκίναγε..Αυτό το πρόβλημα δεν το είχα με το 1.2/1.3....Και το view distance έφαγε χοντρό downgrade, βλέπεις τα κτίρια λίγο πιο μακριά και φαίνονται σάπια πλέον.Μόλις πλησιάζεις σιγά σιγά φτιάχνουν.

Δεν ισχυει 

Ωχ Saiz, έχεις όρεξη Χριστουγεννιάτικα μου φαίνεται.Δεν θέλω να ασχοληθώ.

Δημοσ.

Να πω και γω ότι με το 1.3 έπαιζα χωρίς πολλά προβληματα. Τώρα που ξεκινήσανε και τα competitions, δε μπορώ καν να συνεχίσω. Κάθε 2 δεύτερα έχω κολλήματα.

Ειδικά σε ένα co-op ο συμπαίχτης είχε πάει στου διαόλου του μάνα και γω ανά 4 δευτερόλεπτα έκανα ένα βήμα μπροστά. Δεν υποφέρεται πλέον.

Θα φάει πόδι.

Δημοσ.
το ξεκίνησα και εγώ πριν 3-4 μέρες αλλα έχει αρκετά θέμα και φυσικά όχι μονο στο performance.. :/

πάντως μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον και μου αρέσει πολύ η ιδέα του co-op αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

οποιος θέλει ας στείλει να παίξουμε.

Δημοσ.

Εγώ είχα απίστευτο stuttering σε οποιαδήποτε ρύθμιση και ανάλυση αλλά είδα στο forum του steam που έλεγε ένας για όσους έχουν nvidia κάρτες να κάνουν αυτές τις ρυθμίσεις στο control panel:

So under my 3D Settings this is what I currently have changed for acu.exe
Anisoptropic filtering 4x
Antialiasing - Mode: Override any application setting
Antialiasing - Setting: 4x
Antialiasing - Transparency: Multisample/or 2x
Shader Cache: Off
Texture filtering - Anisoptropic sample options: Off
Texture filtering - Negative LOD bias: Clamp
Texture filtering - Trilinear optimization: On
Triple buffering: On
Vertical sync: Adaptive

Το stuttering σε μένα έχει μειωθεί κατά 95% αλλά υπάρχουν και αρκετοί που λένε οτι δεν κάνει τίποτα, δοκιμάστε το.

Δημοσ.

Εγώ είχα απίστευτο stuttering σε οποιαδήποτε ρύθμιση και ανάλυση αλλά είδα στο forum του steam που έλεγε ένας για όσους έχουν nvidia κάρτες να κάνουν αυτές τις ρυθμίσεις στο control panel:

Το stuttering σε μένα έχει μειωθεί κατά 95% αλλά υπάρχουν και αρκετοί που λένε οτι δεν κάνει τίποτα, δοκιμάστε το.

Δεν έχω εγώ προσωπικά πρόβλημα, αλλά σε ευχαριστώ πολύ που μοιράστηκες αυτή τη πληροφορία γιατί είναι.χρήσιμη για πολλούς!
Δημοσ.

Οντως με το 1.4 αποκτησαμε λιγο stuttering αλλα δεν το κανει unplayable.

Εχουν διορθωσει μικρες λεπτομερειες, εχουν χαλασει σε μικρο βαθμο το LoD και view distance για να κερδισουν σε αποδοση(?). Περιμενω το επομενο patch.

Πλεον ειναι μια κιντερ εκπληξη στο τι θα φτιαξουν/χαλασoυν στο επομενο patch.

• Like 3
Δημοσ.

Πλεον ειναι μια κιντερ εκπληξη στο τι θα φτιαξουν/χαλασoυν στο επομενο patch.

Δεν. Υπάρχει. Καλύτερη. Περιγραφή. . & -!!!!!!!

Θα τους το γράψω σε κανένα σχόλιο αυτό!!!

Δημοσ.

Παιδια εχω εναν fx6300 μια r9 270x oc και 4 gb ram στα 1600 θα το σηκωνει στα low;;;

low σιγουρα και ισως medium λογου της ram γιατι απαιτει απο 6gb kai πανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...