Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δεν είναι τα γκάζια των 900, είναι ότι το παιχνίδι γουστάρει 900 Επίσης, το πόσο τούμπανα μας τα 'χεις κάνει εσύ με την 780 σου δεν λέγεται καν, οπότε ας το αφήσουμε αυτό το θέμα 2
Alex21121988 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Και ο λογος που το καθυστερουν ειναι πιθανοτατα οτι δεν εχει σταθεροποιηθει η αποδοση στο game για τους περισσοτερους. Τωρα αν κοψουν παραπανω απο οσο χρειαζεται και μας πεταξουν το tesselation ετσι για σταχτη στα ματια, ε ουτε εγω θα παρω. Γενικα λογω του parity που θελει η ubi, την πληρωνουν δυστυχως ολοι ανεξαρτητως συστηματος και κονσολας. Πρεπει να τους ευχαριστησουν ολους.. Εχω κρατησει ολα τα update patch btw, δεν το εχω αρχισει ακομα, οταν δω οτι ειναι ολοκληρωμενα ολα, το αρχιζω. Το ιδιο και για το far cry 4 που ουτως η αλλως χρονο δεν εχω να ασχοληθω και μαζι του. Καλοκαιρι με βλεπω να το ξεκινω το τελευταιο.
kyriakosm Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δεν είναι τα γκάζια των 900, είναι ότι το παιχνίδι γουστάρει 900 Επίσης, το πόσο τούμπανα μας τα 'χεις κάνει εσύ με την 780 σου δεν λέγεται καν, οπότε ας το αφήσουμε αυτό το θέμα Δεν ισχυει
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Το παιχνίδι έβγαλε και stuttering με το patch 1.4, μετά από cutscenes πολλές φορές ξεκίναγε..Αυτό το πρόβλημα δεν το είχα με το 1.2/1.3....Και το view distance έφαγε χοντρό downgrade, βλέπεις τα κτίρια λίγο πιο μακριά και φαίνονται σάπια πλέον.Μόλις πλησιάζεις σιγά σιγά φτιάχνουν. Δεν ισχυει Ωχ Saiz, έχεις όρεξη Χριστουγεννιάτικα μου φαίνεται.Δεν θέλω να ασχοληθώ.
kyriakosm Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 εχεις καταντησει γραφικος χριστουγεννιατικα
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Καλά τώρα είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα μιλάμε
RPDrummer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Να πω και γω ότι με το 1.3 έπαιζα χωρίς πολλά προβληματα. Τώρα που ξεκινήσανε και τα competitions, δε μπορώ καν να συνεχίσω. Κάθε 2 δεύτερα έχω κολλήματα.Ειδικά σε ένα co-op ο συμπαίχτης είχε πάει στου διαόλου του μάνα και γω ανά 4 δευτερόλεπτα έκανα ένα βήμα μπροστά. Δεν υποφέρεται πλέον.Θα φάει πόδι.
shadowmann Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 το ξεκίνησα και εγώ πριν 3-4 μέρες αλλα έχει αρκετά θέμα και φυσικά όχι μονο στο performance.. :/ πάντως μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον και μου αρέσει πολύ η ιδέα του co-op αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. οποιος θέλει ας στείλει να παίξουμε.
Silverage Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ είχα απίστευτο stuttering σε οποιαδήποτε ρύθμιση και ανάλυση αλλά είδα στο forum του steam που έλεγε ένας για όσους έχουν nvidia κάρτες να κάνουν αυτές τις ρυθμίσεις στο control panel: So under my 3D Settings this is what I currently have changed for acu.exeAnisoptropic filtering 4xAntialiasing - Mode: Override any application settingAntialiasing - Setting: 4xAntialiasing - Transparency: Multisample/or 2xShader Cache: OffTexture filtering - Anisoptropic sample options: OffTexture filtering - Negative LOD bias: ClampTexture filtering - Trilinear optimization: OnTriple buffering: OnVertical sync: Adaptive Το stuttering σε μένα έχει μειωθεί κατά 95% αλλά υπάρχουν και αρκετοί που λένε οτι δεν κάνει τίποτα, δοκιμάστε το.
MSSB Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ είχα απίστευτο stuttering σε οποιαδήποτε ρύθμιση και ανάλυση αλλά είδα στο forum του steam που έλεγε ένας για όσους έχουν nvidia κάρτες να κάνουν αυτές τις ρυθμίσεις στο control panel: Το stuttering σε μένα έχει μειωθεί κατά 95% αλλά υπάρχουν και αρκετοί που λένε οτι δεν κάνει τίποτα, δοκιμάστε το. Δεν έχω εγώ προσωπικά πρόβλημα, αλλά σε ευχαριστώ πολύ που μοιράστηκες αυτή τη πληροφορία γιατί είναι.χρήσιμη για πολλούς!
Alex21121988 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Οντως με το 1.4 αποκτησαμε λιγο stuttering αλλα δεν το κανει unplayable. Εχουν διορθωσει μικρες λεπτομερειες, εχουν χαλασει σε μικρο βαθμο το LoD και view distance για να κερδισουν σε αποδοση(?). Περιμενω το επομενο patch. Πλεον ειναι μια κιντερ εκπληξη στο τι θα φτιαξουν/χαλασoυν στο επομενο patch. 3
MSSB Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Πλεον ειναι μια κιντερ εκπληξη στο τι θα φτιαξουν/χαλασoυν στο επομενο patch.Δεν. Υπάρχει. Καλύτερη. Περιγραφή. . & -!!!!!!! Θα τους το γράψω σε κανένα σχόλιο αυτό!!!
nikpower19 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Unity Παιδια εχω εναν fx6300 μια r9 270x oc και 4 gb ram στα 1600 θα το σηκωνει στα low;;;
alex00a Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια εχω εναν fx6300 μια r9 270x oc και 4 gb ram στα 1600 θα το σηκωνει στα low;;; low σιγουρα και ισως medium λογου της ram γιατι απαιτει απο 6gb kai πανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα