qsis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Ακομα προσπαθω να καταλαβω τι διορθωθηκε στο 1.4... 4.5Gb update και δεν παρατηρω καμια διαφορα. Τα npc's τα ιδια, καποια pop ups και lod ετσι και ετσι παραμειναν ιδια. Downgrade ευτυχως δεν παρατηρησα. Αν εχει παρατηρησει καποιος κατι ας το αναφερει. εγώ θυμάμαι ότι είχε εξαφανιστεί ένα flickering που έκανε στη καφετέρια που πήγαινα και μάζευα τα λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Οκ κατι ειναι και αυτο. Τα βαρια προβληματα συνεβαιναν τις πρωτες μερες του game και λυθηκαν επειτα με το 1.2 patch. Απο τοτε ολο και κατι θα εχει διορθωθει αλλα θα ειναι μικρες λεπτομερειες. Παρατηρησε καποιος οποιασδηποτε μορφης downgrade στο 1.4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Νumber 1 σε οπτικο αποτελεσμα, animation και λοιπα....μερικες photo απο εμενα! Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2014 από hitman69 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Οκ κατι ειναι και αυτο. Τα βαρια προβληματα συνεβαιναν τις πρωτες μερες του game και λυθηκαν επειτα με το 1.2 patch. Απο τοτε ολο και κατι θα εχει διορθωθει αλλα θα ειναι μικρες λεπτομερειες. Παρατηρησε καποιος οποιασδηποτε μορφης downgrade στο 1.4? .....δεν μπορω να πω ότι ειδα κατι εγω προσωπικα,.....υπαρχει βεβαια το βιντεακι παρακατω που λεει ο τυπος ότι εχει γινει downgrade στο κτιριο.. """....You can notice how the texture are changing depending where Arno is away from the building..""" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 παιδιά το παιχνίδι όσα προβλήματα και να έχει (που έχει πολλά) είναι πολύ καλό το παίζω εδώ και κάνα τριήμερο και όσο το προχωράω όλο και περισσότερο μου αρέσει δεν έχω την πολυτέλεια να το παίξω στα ultra λόγο συστήματος όμως και στα High είναι τέλειο με το 4ο patch διορθώθηκαν πολλά τουλάχιστον στο AMD στρατόπεδο όπου ανήκω κι εγώ, απολαύστε το και αφήστε την γκρίνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 ρε παιδιά, είπα να χρησιμοποιήσω ένα μούφα gamepad σε στυλ ds2 αλλά μου βγάζει τα κουμπιά του xbox. Πώς το αλλάζω και πώς αλλάζω τα κουμπιά του gamepad; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Είπα να το συνεχίσω τώρα με το τέταρτο patch, να πω ότι το παιχνίδι από το πουθενά εμφάνισε stuttering.Δεύτερον το view distance έχει φάει downgrade, και το LoD επίσης μου φαίνεται χειρότερο.Η καλύτερη έκδοση του παιχνιδιού μέχρι στιγμής ήταν η 1.2, όποιος έχει υπομονή ας περιμένει και το tessellation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Στα επομενα patch οφειλουν να το προσθεσουν το tesselation. Το LoD παιζει οντως να ειναι χειροτερο αλλα δεν ειναι τοσο αντιληπτο στα ματια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Το τερμάτισα και το 'στειλα από 'κει που 'ρθε..Έχει κάτι σπαστικά missions το παιχνίδι, άμα είναι και λίγο οξύθυμος κάποιος, κάτι θα σπάσει δεν υπάρχει περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Έλα ρε συ σε σχέση με το black flag (βγάλε τη θάλασσα) και ειδικα το 3 το campaign ήταν πολύ καλύτερο. Στα προηγούμενα όλο βλακείες έκανες, εδώ έχει κυρίως δολοφονίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Στα επομενα patch οφειλουν να το προσθεσουν το tesselation. Το LoD παιζει οντως να ειναι χειροτερο αλλα δεν ειναι τοσο αντιληπτο στα ματια μου. αν εχει φαει downgrade ποιος τ χεζει το tess.To παιχνιδι ηταν πανεμορφο με 1,2 δεν εβλεπα καμια ελλειψη Χρονια πολλα guys! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Ε στις οροφές κάνει μπαμ η έλλειψη του te$$ellation, αφού όλα δείχνουν φλατ τώρα.Πέρα από αυτό, αν δεν είχε το τραγικό view distance και το τραγικό LoD, θα έσπερνε ακόμα πιο πολύ.Βέβαια μετά θα έπαιζαν μόνο οι GTX900 σε SLI το παιχνίδι και θα 'πεφτε κλάμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/assassins-creed-unity/assassins-creed-unity-nvidia-advanced-tessellation-comparison-1.html Noμιζω σε καλυψα. Downgrade δεν νομιζω να φαμε αλλο. Ουτε τωρα υπαρχει ουσιαστικο downgrade. Λιγο το LoD και το view distance πειραξαν. Το ιδιο θα γινει και στο far cry 4. yοu'll see.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 κλαιν μαιν ον δε λαιν την αποψη μου την ειπα αν κοβει απο αλλου για να δωσει αλλου ευχαριστω δεν θα παρω σιγα τα γκαζια των 900 ρε physco μας τα εχεις κανει τουμπανο παμε για victory τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα