Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το δοκίμασα για πρώτη φορά σήμερα μέσω steam με τα τελευταία patches και έμεινα πολύ ικανοποιημένος.

Μάλλον η κατάσταση έχει βελτιωθεί πάρα πολύ γιατί μου τρέχει καλύτερα και από το Black Flag.

Το παιχνίδι ήθελε ένα τρίμηνο αναβολή και θα ήταν κομπλέ από την αρχή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάγκες, ώρα να πάρουμε τα δωρεάν παιχνίδια μας! Η πλατφόρμα άνοιξε!!!!!

Εγώ πήρα το The Crew. Όσοι θέλουν και το πάρουν, ας πουν για να παίξουμε Co-Op! :D

Εδώ για να διαβάσετε περισσότερα:

http://assassinscreed.ubi.com/en-US/community/liveupdates/live_updates_details.aspx?c=tcm%3A152-189028-16&ct=tcm%3A148-76770-32

Εδώ για να μπείτε απευθείας στη πλατφόρμα και να διεκδικήσετε το παιχνίδι σας:

https://acu.ubi.com/

Με απλά λόγια.

1. Μπαίνετε στη σελίδα

2. Διαλέγετε τη πλατφόρμα που παίζεται

3. Κάνετε log in

4. Συμφωνείτε με τους κανόνες

5. Διαλέγετε το παιχνίδι

6. Μπαίνετε στο mail σας και σας έχει έρθει το activation code όπου και το κάνετε activate στη πλατφόρμα που είχατε και το Unity

Have fun! :D

Επεξεργάστηκε: Ανανέωση συνδέσμων.

done..έτομος και γω!

Πήρα το copycat FC4..

κατεβάζω και το patch του unity.

• Like 1

Ξεφτιλα περα απο καθε οριο.. Ειναι σαν να παραδεχονται ποσο χαλια τα εχουν κανει και φοβουνται μαζικες μυνησεις απο χρηστες ή ομαδες χρηστων.. Το ειχα ακουσει αλλα δεν ηξερα οτι εβαλαν και disclaimer τελικα.. Αστειοι τυποι..

+1. Εχει φτασει και παιζει να εχει ξεπερασει EA και Activision, εταιρειες ψηφισμενες ως κακιστες απο μεγαλο αριθμο gamers.

Eιδικα τα τελευταια χρονια η ubi το εχει πηγε σε αλλο επιπεδο το θεμα. Δικαιως εχει γινει στοχος απο πολλους, που στην τελικη την στηριζουν τοσα χρονια αγοραζοντας παιχνιδια της και τωρα τσιμπανε μπαλες με ολα αυτα που γινονται.

• Like 1

Λέγαμε λέγαμε για την EA αλλά αυτοί έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο. Κρίμα γιατί τα παιχνίδια της προσφέρουν κάτι ξεχωριστό αλλά..

H EA εχει κανει και αυτη πολλα, αλλα μπροστα στο μεγαλειο της Ubisoft ειναι πταισματα κυριολεκτικα.

Τα παιχνιδια ειναι ωραια οταν τελειωσουν και τεσταριστουν οπως πρεπει σε καθε πλατφορμα. Αλλo minor bugs/updates και αλλο καθε παιχνιδι της που παραδιδεται στην κυκλοφορια να μοιαζει σε beta σταδιο..

δηλαδη με την αγορα του unity εχω αλλο ενα παιχνιδι δωρο?

Όχι. Ισχύει μόνο αν αγόρασες το season pass ή την gold edition. Για περισσότερα εδώ:

http://assassinscreed.ubi.com/en-US/community/liveupdates/live_updates_details.aspx?c=tcm%3A152-189028-16&ct=tcm%3A148-76770-32

..τι να λέει. Απλά κάνεις άλλο acc και έχεις δύο accs. Στο δεύτερο βάζεις τα από εδώ και πέρα παιχνίδια και στο παλιό, έχεις ότι είχες. Μια χαρά παρακάμπτω τον τα agreements και μια χαρά τσιμπάω free παιχνιδάκι. GG Ubi!

Εκτος και αν ειναι συνδεδεμενα με το ιδιο account για να παρεις την προσφορα,δεν το ξερω αυτο παντως και λιγο ρολο παιζει.. Μην θεωρεις παντως σε μια επικειμενη δικαστικη διαμαχη που θα ηθελες, οτι πανευκολα δεν θα βρισκανε IP για να αποδειξουν το αυτονοητο.. Οτι προκειται δηλαδη για ηθελημενη εξαπατηση του χρηστη για να αποφυγει τους ορους χρησης, και αντε μετα με τους δικηγορους των μεγαλων εταιρειων να βγαλεις ακρη και να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.. Just sayin..

Καλά... να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να μπλέξω με δικαστική διαμάχη ποτέ με την Ubi, εκτός και αν σκοπεύω να την κάνω μήνυση ότι βγάζει κονσολοπόρτς :Ρ
Επίσης, μπορεί να έχω ίδιο IP, πού ξέρεις όμως αν είμαι εγώ ή κάποιος άλλος; Μπορεί να βάλω τον αδερφό μου να ισχυριστεί ότι δικό του είναι το acc. :Ρ
Anyway, καλά, εγώ έτσι το είπα. Δεν είχα σκοπώ να πω κάτι 'ουσιώδες'.

Ακομα προσπαθω να καταλαβω τι διορθωθηκε στο 1.4... 4.5Gb update και δεν παρατηρω καμια διαφορα. Τα npc's τα ιδια, καποια pop ups και lod ετσι και ετσι παραμειναν ιδια. Downgrade ευτυχως δεν παρατηρησα.

Αν εχει παρατηρησει καποιος κατι ας το αναφερει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...