MSSB Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά χρειαζεται να περάσουμε όλα τα patches κατα σειρα η και μονο εγκαθιστώντας το τελευταιο είμαστε εντάξει? Το λέει. Απαιτούνται τα v1.02 & v1.03. 1
mastixas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Με 1,3 και το συστημα της υπογραφης μου το επαιζα λοκαρισμενο στα 30 fps και επεφτε αραια και που (ultra,fxaa). Τωρα με 1,4 ο μεσος ορος frames κατεβηκε και κινουμαι στα 24-25. Χειροτερα δηλαδη.
Inler Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Χώστο με radeon pro. Να φύγει η τρομερή ασπρίλα!! Με χωρις radeon pro δεν το δεχεται..Τελικα καταφερα και το περασα με radeon pro και εφυγε η ασπριλα-μεγαλη διαφορα.....Γενικα το εχω βαλει σε ολα οσα παιζω....Pro-2K15-Evil Within-Rome
qsis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Τερμάτισα το main campaign, οκ συμπαθητικό και ώρες ώρες είχε και μεγάλη πρόκληση, η ιστορία σαφώς καλύτερη απο τις τελευταίες απόπειρες της σειράς αλλά δεν τρελαίνει (απλα να περνάει η ώρα), οι μάχες σίγουρα πιο δύσκολες, οι αποστολές ήταν λιγότερο βαρετές από άλλα campaign της σειράς όπου διαρκώς παρακολουθούσες και κρυφάκουγες και τέλος το παρκούρ φιλόδοξο μεν αλλά τελικά ένα χάλι σε πάρα πολλές περιπτώσεις που σκαρφαλώνεις όπου να 'ναι. Το stealth αν και ακόμα νηπιακό έγινε τουλάχιστον πρώτη φορά σημαντικό σε μια σειρά που θα έπρεπε να είναι το Α και το Ω. Το παιχνίδι ΟΝΤΩΣ είναι από τα πιο εντυπωσιακά που έχουμε δει κυρίως λόγω της τεράστιας και απίστευτης σε λεπτομέρεια πόλης. Γενικά και παραβλέποντας τα αρχικά τεχνικά θέματα του δίνω ενα 7/10 και θα επιθυμούσα το επόμενο να έβγαινε το 2016 και να ήταν παιχνιδαρα, αλλά αυτό δε θα γίνει. Τα ξαναλέμε του χρόνου λοιπον με νέα τεχνικά προβλήματα και γκρίνιες στο Λονδίνο 1
Stefo Papa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ παιδιά πάω να κατεβάσω το patch 4 και μου λέει πως δεν μπορεί να κατέβει και να σιγουρευτώ οτι είμαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο και οτι έχω αρκετό χώρο στον σκληρό. Ξέρετε τι φταίει και τι πρέπει να κάνω?
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Καποιοι χρηστες αναφερουν οτι το προβλημα με το flickering με SLI εχει να κανει με τα saved games!! Ενας δυο που το αντιμετωπιζαν και ξεκινησαν νεο παιχνιδι εξαφανιστηκε λενε.. Αρκει να μην ξανακανεις load το last saved game μεσα απο το παιχνιδι γιατι εκει ξαναξεκιναει το flickering.. Εννοειται για ευνοητους λογους οτι δεν θα το δοκιμασω, αλλα νομιζω οτι εχει βαση αν κρινω απο τα θεματα με τα cloud saves που αντιμετωπιζω εγω.. Μιλαμε για τρελλο γελιο οι ανθρωποι..
pirate79 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Το παιχνιδι εχει αποστολη με καραβια στην θαλασσα;;;;
qsis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Το παιχνιδι εχει αποστολη με καραβια στην θαλασσα;;;;Ούτε καν, μόνο πόλη 1
pirate79 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Κανα ιστιοφορο κανα ταχυπλοο ενα τζετ σκι,τι ξενερα ειναι αυτη
qsis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Κανα ιστιοφορο κανα ταχυπλοο ενα τζετ σκι,τι ξενερα ειναι αυτη Μόνο λίγο ποταμάκι έχει και σε αυτό κυνηγάς μόνο σε μια αποστολή μια βάρκα από τη στεριά. Αυτό είναι όλο κι όλο το υγρό στοιχείο του παιχνιδιού 1
dimitris21gr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μετά το 1.4 patch δεν μπορώ με τίποτα να κάνω το sweetfx να παίξει με το radeon pro.
Inler Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Εμενα δουλεψε κανονικα σε 8.1....Μηπως τρεχεις παραλληλα και afterburner;
dimitris21gr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Εμενα δουλεψε κανονικα σε 8.1....Μηπως τρεχεις παραλληλα και afterburner; Έχω win 7. Επίσης ναι, μια φορά είχα ανοιχτό και το afterburner αλλά δοκίμασα 100 φορές και μόνο του το radeon pro και δεν δουλεύει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα