d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μια χαρα επαιζε πριν, τωρα χαλασε λιγο παραπανω αποδοση περιμενα μηπως και βγει αρκετο juice για να το παιξω σε 4k.. Απλα τα παλληκαρια ειναι ανικανα. Προσωπικα οπως ειπα δεν εχω σοβαρο παραπονο απο το SLi driver team της nvidia..Kαι καλα gains εχω και οι οδηγοι ερχονται συνηθως απο πριν.. Απο τους αχρηστους ομως που ενω κατι δουλευει το χαλανε προσπαθωντας να φτιαξουν κατι αλλο εχω.. No more $$ απο εμενα η Ubi τελειωσε το παραμυθι απλα.. Παλι τα παιδια απο την Nvidia θα τρεχουν νυχθημερον να διορθωσουν τις παπατζες τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Έχουν μερίδιο ευθύνης και οι NVIDIA/AMD για αυτά τα χάλια, να ξέρεις.Γιατί για να δουλέψει το SLI/CF, πρέπει να δουλέψει έξτρα ώρες ο developer.Όταν οι NVIDIA/AMD φύγουν από το φτηνο-AFR κάτι μπορεί να γίνει, μέχρι τότε, SingleGPU FTW για μένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ...και πριν το patch δεν ειχα και ιδιαιτερα προβλήματα εκτος από το frame stuttering κατά διαστήματα που ειχα ακομη και στα ιδια fps που παιζω και τωρα......απλα τωρα το frame stutter εξαφανιστηκε και το παιχνιδι είναι όπως θα επρεπε να είναι για μενα....SMOOTH .......σε fps σε καποιες σκηνες σε σχεση με πριν εχω ένα 5-10% παραπανω και σε άλλες είναι τα ιδια fps με πριν.... Το κυριο προβλημα ηταν το map transition οπως και σε πολλα παιχνιδια της, ειναι η κυρια πηγη του stuttering.. Και εγω τα ιδια παρατηρησα.. Έχουν μερίδιο ευθύνης και οι NVIDIA/AMD για αυτά τα χάλια, να ξέρεις.Γιατί για να δουλέψει το SLI/CF, πρέπει να δουλέψει έξτρα ώρες ο developer.Όταν οι NVIDIA/AMD φύγουν από το φτηνο-AFR κάτι μπορεί να γίνει, μέχρι τότε, SingleGPU FTW για μένα. Εδω παραδωσανε ανετοιμο τελειως παιχνιδι τι εξτρα ωρες να δουλεψουν οι απατεωνες ρε συ; Δες τι γινεται απο κραξιμα στα φορα μετα το 1.4.. Τι να περισωσεις απο τις μακακιες τους; Οταν κατι δουλευει εξ αρχης δεν κατηγορεις το team του SLi/XFire.. Αλλου ηταν το θεμα.. Στην αποδοση.. Και ειμαι σιγουρος οτι και παραπανω αποδοση θα δουμε οταν δωσουν ενα μαμημενο κωδικα σωστο.. Εδω μιλαμε δουλευε και χαλασε τελειως και οπτικα και απο αποδοση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Να το βάλω τελικά το 1.4 ή έχει πέσει downgrade κλπ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Με single gpu εμενα μου φανηκε το ιδιο με σχεδον ανυπαρκτο stuttering.. Πολυ καλυτερη εμπειρια.. Δεν εχω παιξει σχεδον καθολου ομως για να ξερω εαν εχει υπαρξει καποιου ειδους IQ degradation.. Και δεν ξερω αν θα ξαναπαιξω, εξαρταται απο την Ubi.. Τουλαχιστον πριν μπορουσα να το λιωσω σε 2560x1440 στο SLi με τρελλα fps.. Τωρα λεω να το κανω ενα uninstall και να δειξω το middle finger στην Nubi.. Nuff said. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefo Papa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Πήγα χθες και σήμερα να παίξω και μου βγάζει μήνυμα οτι ψάχνει για patches. Όταν όμως πάω να πατήσω download μου βγάζει αυτό http://prntscr.com/5ivjda. Είμαι συνδεδεμένος στο internet και έχω άλλα 750 GB σκληρό. Ξέρει κανείς τι φταίει και δεν μπορεί να κατέβει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Τωρα θα το ξεκινησω και εγω..Ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για μεγιστο οπτικο αποτελεσμα High-Soft Shadows HBAO-SSAO FXAA-MSAA; Το Stretching τι κανει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Να το βάλω τελικά το 1.4 ή έχει πέσει downgrade κλπ ; όχι δεν έχει πέσει, σε μένα έγινε ένα-δυο τσικ πιο ελαφρύ και διορθώθηκαν και κάποια glitch που είχα παρατηρήσει ότι υπήρχαν τίποτα το ιδιαίτερο, ζεις και χωρίς αυτό Τωρα θα το ξεκινησω και εγω..Ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για μεγιστο οπτικο αποτελεσμα High-Soft Shadows HBAO-SSAO FXAA-MSAA; Το Stretching τι κανει; το stretching άστο off αν έχεις 1080 οθόνη, για τα υπόλοιπα πες μας το hw σου.. (ή βάλτο στην υπογραφή σου βρε αδερφέ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 3770K 4.5 - 290 Trix - 8GB 2400Mhz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 βάλτα όλα ultra με ssao, fxaa , vsync off (δε το χρειάζεται άλλωστε αυτό το παιχνίδι) και θα παίζεις αρχοντικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Εχεις βαλει και το SweetFx γιατι δεν μπορω να το περασω στα 8.1... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 όχι γενικά δεν το βάζω άσχετο πάντως, παρατηρώ διαρκώς διάφορα μικρά θεματάκια με win 8 στα παιχνίδια που δε συναντώ στα 7, γιατί έτσι; δίνουν περισσότερο βάση στα 7 λόγω μεγαλύτερης βάσης χρηστών 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Και καλά κάνουν :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Εχεις βαλει και το SweetFx γιατι δεν μπορω να το περασω στα 8.1... Χώστο με radeon pro. Να φύγει η τρομερή ασπρίλα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά χρειαζεται να περάσουμε όλα τα patches κατα σειρα η και μονο εγκαθιστώντας το τελευταιο είμαστε εντάξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα