Oroku Saki Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Χρηστης στο φορουμ της ubi ειδε οτι το ΕULA λεει πως οσοι παρουν τζαμπα παιχνιδι της ubi για αποζημιωση δεν εχουν δικαιωμα για καμια αλλη αξιωση απο την ubi! Και οπως καταλαβαινετε γινεται χαμος μετα ΚΑΙ απο αυτο!! Ποσο πιο χαμηλα θα πεσει η ubi?! ΠΟΣΟ?!
Mitsos_The_Great Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Και μετά από το τελευταίο update εξαφανίστηκαν τα frame drops και στην R9 280X παίζει με όλα τα γραφικά στο max (with fxxa) στα 40-45 AVG Fps. Καιρός ήταν... 1
hitman69 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Για να δούμε εντυπώσεις... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2014 από hitman69
Oroku Saki Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 http://www.dsogaming.com/news/assassins-creed-unity-latest-patch-breaks-nvidia-sli-compatibility-introduces-massive-flickering/ Τρεχει χειροτερα στις nvdia με αυτο το patch απο οτι οταν βγηκε που δεν ειχε κανενα patch. Εγω περιμενω να βγει το tasselation patvh και τοτε το ξεκιναω και ας τρεχει οπως θελει.
kyriakosm Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 απορω τι περιμενετε οσοι εχετε 970/780 κλπ κλπ?.Τις μακιες της ubi για να παιξουν οι καραμουζες της amd το παιχνιδι με 1.2patch πηγενε νερο και μαμω τα γραφικα,καθηστε και περιμενετε εσεις 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Το εβαλα πριν απο καμια ωρα.. Ενα εχω να πω γιατι δοκιμασα με 3 διαφορετικους οδηγους.. ΗΜΑΡΤΟΝ ρε Ubi.. Μας τα εχεις κανει ΝΑ.. Αντε πια γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της.. Καταρχην το texture flickering ισχυει μονο σε SLI,σε single card τρεχει κανονικα. Και δεν ειναι μονο το texture flickering στο SLi ειναι και το γενικοτερο profile σκατ@.. Καμια σχεση οταν βαζω single gpu το stutter εχει εξαφανιστει σχεδον, σε SLi ειναι λες και δεν αλλαξε καθολου.. Ναι εχουν κανει πολυ καλη δουλεια με το θεμα του stuttering απο οτι φαινεται αλλα μας μαμησαν το SLI profile το οποιο ειναι broken στα παντα.. Σε single card που δουλευει κανονικα χωρις issues το παιχνιδι παροτι δεν φαινεται να εχει κερδισει σε fps, εχει σχεδον εξαφανισει το stutter σε 4k με single 970! Και αυτο με avg fps 17-18 οχι 30αρια.. Αρα ναι εχουν κανει δουλεια αλλα μιση παλι.. Ειναι δυνατον ΕΝΑΣ TESTER να μην δοκιμασε το SLI; Ενας;; Ειδικα μετα απο τοση δουλεια, τοσες δηλωσεις οτι καθυστερει γιατι αυτη την φορα θελουν να το κανουν σωστα και καλα;; Δηλαδη πραγματικα ή τελειως ηλιθιοι ειναι ή μας τρολαρουν ασυστολα και μας θεωρουν ζωα!! Μαλλον περιμενουμε για driver παλι ΚΑΜΙΑ συνεργασια με την Nvidia.. Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.. απορω τι περιμενετε οσοι εχετε 970/780 κλπ κλπ?.Τις μακιες της ubi για να παιξουν οι καραμουζες της amd το παιχνιδι με 1.2patch πηγενε νερο και μαμω τα γραφικα,καθηστε και περιμενετε εσεις Το παιχνιδι στις μεγαλες αναλυσεις δεν πηγαινε νερο με ολα ultra, τωρα πλεον παει.. Με single gpu αλλα παει.. Οπως φαινεται και ειχαμε υποπτευθει δεν ηταν θεμα framerate γιατι δεν βλεπω δραστικες αλλαγες σε αυτο, αλλα θεμα κωδικα το stutter..
ggramenos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Και μετά από το τελευταίο update εξαφανίστηκαν τα frame drops και στην R9 280X παίζει με όλα τα γραφικά στο max (with fxxa) στα 40-45 AVG Fps. Καιρός ήταν... ...μια από τα ιδια με 45-60fps και avg 50fps!!!!!!!
Silverage Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Χρηστης στο φορουμ της ubi ειδε οτι το ΕULA λεει πως οσοι παρουν τζαμπα παιχνιδι της ubi για αποζημιωση δεν εχουν δικαιωμα για καμια αλλη αξιωση απο την ubi! Και οπως καταλαβαινετε γινεται χαμος μετα ΚΑΙ απο αυτο!! Ποσο πιο χαμηλα θα πεσει η ubi?! ΠΟΣΟ?! Ε καλά, αυτό λογικό μου φαίνεται.
qsis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ...μια από τα ιδια με 45-60fps και avg 50fps!!!!!!! Δηλαδή για AMD κωλομετράει το patch; Συνίσταται ανεπιφύλακτα; Εχε γούστο στο τέλος να τρέχει καλύτερα στις κόκκινες στα του παιχνιδιού πάντως.. το προχωράω και η μέχρι τώρα άποψη μου είναι ανάμεικτη.. οκ το παίζω σχετικά ευχάριστα πολλές φορές, αλλά άλλες βαριέμαι τη ζωή μου η τεράστια, γεμάτη και η ζωντανή πόλη είναι σίγουρα το πιο εκπληκτικό κομμάτι του παιχνιδιού , αλλά πέρα από αυτό νιώθω ότι το θέμα έχει αρχίζει και βαλτώνει επικίνδυνα, έχει αρχίσει να με κουράζει αν το κυκλοφορούσαν ανά διετία ίσως να ήταν καλύτερα τα πράγματα
ggramenos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδή για AMD κωλομετράει το patch; Συνίσταται ανεπιφύλακτα; Εχε γούστο στο τέλος να τρέχει καλύτερα στις κόκκινες ...και πριν το patch δεν ειχα και ιδιαιτερα προβλήματα εκτος από το frame stuttering κατά διαστήματα που ειχα ακομη και στα ιδια fps που παιζω και τωρα......απλα τωρα το frame stutter εξαφανιστηκε και το παιχνιδι είναι όπως θα επρεπε να είναι για μενα....SMOOTH .......σε fps σε καποιες σκηνες σε σχεση με πριν εχω ένα 5-10% παραπανω και σε άλλες είναι τα ιδια fps με πριν.... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Κάτι τέτοια γίνονται με τις mGPU λύσεις και δεν σκοπεύω να κάνω ποτέ ξανά(Μια φορά την πάτησα με την GTX295).Όπως έλεγε και ο Ailuros παλιότερα: SingleGPU = Plug And Play mGPU/SLI/CF = Plug And Pray 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ναι γιατι στα αλλα παει καλα η Ubi και το μονο προβλημα ειναι το SLi,που δημιουργηθηκε μαγικα με το τελευταιο patch.. Αυτο απλα ηταν η κορυφη του παγοβουνου, και ουσιαστικα το πρωτο μου σοβαρο προβλημα απο ολα τα παιχνιδια που εχω παιξει αυτον τον καιρο με τις 970. Aλλα μην ξεκινησουμε αυτη την συζητηση, to each his own I guess..
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Είναι ένα πρόβλημα ακόμα το mGPU/SLI/CF όμως..Δεν είπα εγώ ότι δεν έχει άλλα.Πλέον όλα τα παιχνίδια τα βιάζονται οι εταιρείες να τα κυκλοφορήσουν, κανένα δεν βγαίνει προσεγμένο μετά από 3-4 χρόνια development, για το Unity έλεγαν τέτοια αλλά τρίχες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα