RPDrummer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί καλα να πάθουν; Ε δε ξέρεις την κλασική οργή του Ορόκου για τις κονσόλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί καλα να πάθουν; προφανως γιατι ειναι console peasants!Υπαρχει καλυτερος λογος απο αυτον??? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μάγκες, ώρα να πάρουμε τα δωρεάν παιχνίδια μας! Η πλατφόρμα άνοιξε!!!!!Εγώ πήρα το The Crew. Όσοι θέλουν και το πάρουν, ας πουν για να παίξουμε Co-Op! Εδώ για να διαβάσετε περισσότερα:http://assassinscreed.ubi.com/en-US/community/liveupdates/live_updates_details.aspx?c=tcm%3A152-189028-16&ct=tcm%3A148-76770-32Εδώ για να μπείτε απευθείας στη πλατφόρμα και να διεκδικήσετε το παιχνίδι σας:https://acu.ubi.com/Με απλά λόγια.1. Μπαίνετε στη σελίδα2. Διαλέγετε τη πλατφόρμα που παίζεται3. Κάνετε log in4. Συμφωνείτε με τους κανόνες5. Διαλέγετε το παιχνίδι6. Μπαίνετε στο mail σας και σας έχει έρθει το activation code όπου και το κάνετε activate στη πλατφόρμα που είχατε και το UnityHave fun! Επεξεργάστηκε: Ανανέωση συνδέσμων. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2014 από MSSB 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Τσίμπησα το Far Cry 4. Δεν είχε καμία καθυστέρηση που λέει ακόμα και αν το αγόρασα στις 26. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ωραια σας εκατσε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Βγηκε και το patch 4 για pc εδω και καποιες ωρες, στο steam πρωτα περιεργως. Στο uplay λογικα καποια στιγμη σημερα θα το εχουμε. Απο τα σχολια που διαβαζω τα πραγματα δεν περιγραφονται καλα. Και δεν ειναι ενας δυο που τα λενε. Απο τα 45 comments τουλαχιστον οι 20 λενε οτι τρωνε crash λιγο πριν μπει στο game. Really? Αλλοι λενε οτι το perfomance ειναι και χειροτερο για αυτους και παλι. Παντα ειμαι της αποψης αν δεν το δω με τα ματια μου στο συστημα μου, δεν πειθομαι.. Ελπιζω να μην ισχυουν αυτα που γραφτηκαν απο καποιους εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μάγκες, ώρα να πάρουμε τα δωρεάν παιχνίδια μας! Η πλατφόρμα άνοιξε!!!!! Εγώ πήρα το The Crew. Όσοι θέλουν και το πάρουν, ας πουν για να παίξουμε Co-Op! http://assassinscreed.ubi.com/en-US/community/liveupdates/live_updates_details.aspx?c=tcm%3A152-189028-16&ct=tcm%3A148-76770-32 Με απλά λόγια. 1. Μπαίνετε στη σελίδα 2. Διαλέγετε τη πλατφόρμα που παίζεται 3. Κάνετε log in 4. Συμφωνείτε με τους κανόνες 5. Διαλέγετε το παιχνίδι 6. Μπαίνετε στο mail σας και σας έχει έρθει το activation code όπου και το κάνετε activate στη πλατφόρμα που είχατε και το Unity Have fun! ποιοι μπορουν να το κανουν αυτο; εμενα δν μ βγαζει να διαλεξω πλατφορμα κτλπ παρα μονο μ εχει τις οδηγιες το βρηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ποιοι μπορουν να το κανουν αυτο; εμενα δν μ βγαζει να διαλεξω πλατφορμα κτλπ παρα μονο μ εχει τις οδηγιες το βρηκα Εγώ φταίω. Έπρεπε να το κάνω ποιο κατατοπιστικό. Το έφτιαξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Τρώνε κρας στη μάπα οι περισσότεροι. Επίσης, είχαν πει οι devs ότι το πατσ θα είναι 6.7 GB για όλες τις πλατφόρμες.Στο PC από το στιμ ειναι γύρω στα 2 GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Οτι να ειναι οι τυποι. Μαλλον ειπαν να κανουν τεστ μεσω Steam στην ubi. Τους πεταξαν εκει το update και απο οτι ακομα διαβαζω εχει πεσει κλαμα απο πολλους. Για να δουμε και μεσω uplay. Δεν το βλεπω να βγαινει αν ισχυουν αυτα. Και αν μου το κατεβασει το uplay και μου το ρημαξει, εχω ετοιμο το 1.3 update(σπασμενο). Και μετα βλεπουμε.. Εκει φτασαμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Backup τα save πάντως σε κάθε περίπτωση!! Γιατί ο θείος δε μπορεί να μας τα στείλει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Backup τα save πάντως σε κάθε περίπτωση!! Γιατί ο θείος δε μπορεί να μας τα στείλει!Άσε τον Θείο και πιάσε το USB.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Καλα κανω τοτε και ακομα δεν εχω ξεκινσησει το παιχνιδι! Με πιο patch δουλευει καλυτερα εως τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μαύρο, ούτε δεκάρα τσακιστή δεν τους δίνω. Δε πα να δώσουν και τζάμπα όλα τους τα παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Καλα κανω τοτε και ακομα δεν εχω ξεκινσησει το παιχνιδι! Με πιο patch δουλευει καλυτερα εως τωρα? Mε το 1.3 καλα θα εισαι μεχρι να δουμε και το latest τι παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα