Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 16/12/2014 στις 10:08 ΜΜ, Oroku Saki είπε

Απο τα σχολια που διαβασα λενε οτι ουτε αυτο το patch διορωθσε ολα τα bugs. Καποι αναφερουν και νεα bugs!!

εεεε;

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλο το changelog:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δημοσ.

• Fixed issues with PCSS

Fixed issues with textures on NPCs( αυτο μαλλον σημαινει οτι θα μειωσαν τον αριθμο για να γινεται καλυτερη επεξεργασια των tex και να φορτωνουν πιο γρηγορα, χωρις να γινεται αντιληπτο στο ματι)

Αυτα τα δυο πιο πολυ με ενδιαφερουν. Ελπιζω να μην φαμε κανενα downgrade. Εχω κρατησει και καποιες φωτο απο συγκεκριμενα μερη του game για να κανω την συγκριση μετα το update 4. Δεν τους εχω καμια εμπιστοσυνη εννοειται.

To παιχνιδι πρεπει να ειχε tressFX(οπως το  TR) ή κατι αναλογο στα cinematics στα μαλλια,  αναφερθηκε απο το μελος hitman69, οπου το αφαιρεσαν τελικως γιατι θυμαστε τι γινοταν με το framerate. Ελπιζω να μην βγαλουνε και αλλα, γιατι σε μερικους απο εμας το game παει νερο, και θα ειναι μεγαλη χαζομαρα τους, στο βωμο του μαρκετινγκ, του ''parity''(αλλη μοδα παλι αυτη) και της αποψης να μην στενοχωρηθει και κανεις  να τσιμπησουμε και εμεις downgrade επειδη δεν την παλευουν τα υπολοιπα συστηματα και κονσολες..

Για εκει την βλεπω την δουλεια μαγκες..

Δημοσ.
  Στις 17/12/2014 στις 12:14 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε

NVIDIA HairWorks είχε, όχι TressFX.

Δεν ειναι επιβεβαιωμενο οτι ειχε τιποτα απο τα δυο. Κατι αναλογο ειχε σιγουρα. Kαποιο ψευτοcoded physx μαλλον.

Αν μπεις στο site της nvidia δεν διαβασα να αναφερεται πουθενα για το Unity. Στο Far cry 4 το ελεγε προφανως οτι χρησιμοποιει HairWorks.

Δημοσ.

http://assassinscreed.ubi.com/en-GB/community/liveupdates/live_updates_details.aspx?c=tcm:154-188856-16&ct=tcm:148-76770-32

Kατι πηγε να μου κατεβασει το uplay αλλα δεν ηταν τελικα το patch. Μεσα σε ολα τα αλλα λεει μεσα στην εβδομαδα θα το εχουμε. Υπαρχει σοβαρο το ενδεχομενο του downgrade στο game. 

Δημοσ.
  Στις 17/12/2014 στις 7:51 ΜΜ, Alex21121988 είπε

http://assassinscreed.ubi.com/en-GB/community/liveupdates/live_updates_details.aspx?c=tcm:154-188856-16&ct=tcm:148-76770-32

Kατι πηγε να μου κατεβασει το uplay αλλα δεν ηταν τελικα το patch. Μεσα σε ολα τα αλλα λεει μεσα στην εβδομαδα θα το εχουμε. Υπαρχει σοβαρο το ενδεχομενο του downgrade στο game. 

Μονο ο client εκανε update απο οτι ειδα σημερα..

Στις 17/12/2014 στις 11:18 ΜΜ, Federer είπε

Γιατί καλα να πάθουν;  :mellow:

...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...