Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καλημερα!
Λεω να σας ξενερωσω με αυτη την ερωτηση.... :)
Δεν εχω παιξει κανενα assassin's creed εκτος απο το ενα, που το επαιξα λιγο και το βαρεθηκα...
Σε αυτο αξιζει να παω χωρις να εχω παιξει κανενα αλλο?
Η καλυτερα / χρειαζεται να παιξω καποιο παλιοτερο για να μπω στο κλιμα????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλημερα!

Λεω να σας ξενερωσω με αυτη την ερωτηση.... :)

Δεν εχω παιξει κανενα assassin's creed εκτος απο το ενα, που το επαιξα λιγο και το βαρεθηκα...

Σε αυτο αξιζει να παω χωρις να εχω παιξει κανενα αλλο?

Η καλυτερα / χρειαζεται να παιξω καποιο παλιοτερο για να μπω στο κλιμα????

Παλιότερα ναι γιατί υπήρχε το backstory του Desmond, τώρα πια όχι.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

Προσωπικά δεν θέλω καθόλου animus, στο black flag τα parts στο παρόν με τα hacks και τους γάλλους CEO απλά με κούραζαν, ούτε skip δεν είχε...

λογικα σε καποιο βαθμο θα συνδέεται με το παρον

• Like 1

Assassin’s Creed: Unity – New Details Unveiled – Up To 30,000 people in a crowd, New Cover System

Ωραία πράγματα διαβάζω..Τώρα γιατί να δυσκολεύεσαι με 5 απλούς στρατιώτες, δεν το κατάλαβα..Το να 'ναι templars, λογικό, το να 'ναι απλά στρατιωτάκια και να δυσκολεύεται ένας highly trained assassin να τους φάει το βρίσκω παράλογο(Εκτός και αν έχουν πιστόλια) αλλά θα δούμε όταν βγει.

Assassin’s Creed: Unity – New Details Unveiled – Up To 30,000 people in a crowd, New Cover System

Ωραία πράγματα διαβάζω..Τώρα γιατί να δυσκολεύεσαι με 5 απλούς στρατιώτες, δεν το κατάλαβα..Το να 'ναι templars, λογικό, το να 'ναι απλά στρατιωτάκια και να δυσκολεύεται ένας highly trained assassin να τους φάει το βρίσκω παράλογο(Εκτός και αν έχουν πιστόλια) αλλά θα δούμε όταν βγει.

Ειναι ποιο ρεαλιστικο να μην μπορεις να κανεις τον Neo και να αποφευγεις 5 σπαθια γυρο σου και να τους τρως ολους απευθειας με ενα κομπο με το που φας τον πρωτο. Υποτιθεται οτι εισαι δολοοφονος μιας μυστικης οργανωσης με πολους εχθρους οχι ο kratos. Sneaky sneaky και παρ τον κατω τον ταδε, προσωπικά πιστευω οτι θα ενισχησει το stealth στοιχείο. 

• Like 1

Και ξαναλέω, υποτίθεται είσαι ένας άριστα εκπαιδευμένος δολοφόνος, μια χαρά μπορείς να αποφύγεις 5 σπαθιά από άτομα που δεν ξέρουν να τα χρησιμοποιούν.Αν είναι templars, λογικό είναι να μην μπορείς αφού είναι αντίστοιχοι με σένα ας πούμε..

Και ξαναλέω, υποτίθεται είσαι ένας άριστα εκπαιδευμένος δολοφόνος, μια χαρά μπορείς να αποφύγεις 5 σπαθιά από άτομα που δεν ξέρουν να τα χρησιμοποιούν.Αν είναι templars, λογικό είναι να μην μπορείς αφού είναι αντίστοιχοι με σένα ας πούμε..

Στα περισοτερα acs ως τωρα πολεμουσες σε ενα βαθμο εναντιον τακτικου στρατου που σημαινει οτι αρκετοι απ αυτους ηξεραν να χρησημοποιουν ενα σπαθι, θεωρητικα το δυνατο σου σημειο σαν assassin ειναι το stealth assassination και το blend με το πλήθος για να πλησιάσεις η να την κάνεις. (Βέβαια ο kenway δεν ειχε καν την εκπαίδευση τον υπολοίπων)

• Like 2

Γιατί είναι ψέμα τα hidden blades ;

Πέρα ότι έχουν το ίδιο animation με unarmed, δυο λεπίδια δεν σταματάν σπαθιά και τσεκούρια, ίσως deflect κάνα fencing sword ναι αλλα στα game ήταν καθαρό block.

Λοιπόν να μπω και εγώ στο θέμα...
Πρώτον.......

Εντάξει στις δύσκολες μάχες θα σκάμε κανένα καπνό και το μπούλο :P

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!
Πάμε τώρα στα άλλα.....

Θα συμφωνήσω και θα διαφωνήσω με όλους.Σαν πολιτικός ακούστικα τώρα....

Δυο λεπίδια δεν σταματούνε τσεκούρια και σπαθιά αλλά επειδή οι δύο λεπίδες είναι με αυτές που μεγάλωσαμε και το βασικότερο στοιχείο του AC δεν μπορούν να μην είναι "τούμπανα". Σαν να πεις, γιατί στα TR η Lara έχει αμέτρητες σφαίρες στα οπλάκια.... Έτσι πρέπει.... :P Κατάλαβες τι θέλω να πω.

Σίγουρα είναι καλό να ενισχυθεί η δυσκολία απέναντι σε αντιπάλους αλλά με μέτρο. Ούτε να υπάρχουνε τα απαίσια combo που σκότωνες έναν και μετά μπορούσες να σκοτώσεις άλλους 100 με 100 Hit. Ούτε όμως να σου βγαίνει η πίστη όπως με τους templers γιατί όπως ξέρετε όταν φτάνει το σημείο που σε κυνηγάνε 20 άτομα (αυτή η στιγμή πάντα έρχεται είτε το θέλεις είτε όχι. Συνήθως επειδή το θέλω :P αλλά anyway) πρέπει να μπορείς να τους καθαρίσεις λιγάκι "εύκολα". Όμως σίγουρα καλό είναι να δυσκολέυψει μιας που απότι φαίνεται δίνουνε βάθος στο Stealth. Άρα είναι λογικό να συμβεί και αυτό με το fighting system.

Αυτά. Ελπίζω να σας κάλυψα όλους :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...