Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω τους έχω ικανούς να βγάλουν το patch και να το κάνουν χειρότερο ... η AMD τους έκανε ρόμπα , δεν θέλουν και πολύ να γίνουν και από μόνοι τους... Η UBI πλέον κάνει τα πάντα για να γίνεται όλο και ποιο αντιπαθητική ,.. έχουν χάρισμα δε μπορω να πω τους το αναγνωρίζω χεε

Βγήκε και το προβληματικό patch στο fc, μη το ξεχνάμε..
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Patch 4 on Hold

Εγώ τα δέχομαι αυτά που λένε. Θέλω καλή δουλειά, παρά ταχύτητα.

Rigorous quality control is of paramount importance to us, and your feedback over these past weeks has indicated that it is important to you as well. 

As stated last week, we’d expected to release the patch today (and we know that many are anticipating its release), but we are choosing to hold off until we can give you the improvements we’ve promised. We are committed to delivering major performance improvements, which requires that we refurbish the Paris map and that will take a few more days to hit the high level of quality our players deserve. 

Thank you very much for your understanding and continued patience.

-The Live Update Team

http://assassinscreed.ubi.com/en-GB/community/liveupdates/live_updates_details.aspx?c=tcm:154-188879-16&ct=tcm:148-76770-32

Άμα είναι να χαλάσει το φωτισμό σε συγκεκριμένα σημεία πάλι ή να δούμε κάνα άλλο κουλό, καλύτερα να καθυστερήσει λίγο.

Πολυ εγκυρο το σχολιο ενος στο blog της Ubi για το update 4.

"refurbish" also known as visuals getting downgraded lol.''

post-250036-0-38463400-1418688422_thumb.gif

Μην απορησουμε αν φαει κανενα downgrade, ετσι γιατι δεν παιζει καλα στους  υπολοιπους με πιο ''αδυναμα''(για αυτους) συστηματα ή στις κονσολες.

Αχ αυτο το parity θα μας φαει..

ps: Σας τα ελεγα(οπως μου λεει παντα η μανα μου) οτι δεν θα βγει σημερα το ρημαδι. :P 

Ειναι πολυ προσεχτικοι τι γραφουν-πως το γραφουν... ''Εxpect'' ελεγαν, δεν ειπαν ποτε οτι σιγουρα θα το εχουμε σημερα...

εγώ που έπαιξα κυρίως με τα patch το παιχνίδι δεν παρατήρησα τα χαμηλά fps στα cinematic για τα οποία παραπονιούνταν αρκετοί, οπότε ναι παίζει και αυτό ρόλο γιατί τα μαλλιά όντως παραμένουν χαρακτηριστικά ακίνητα 

εγώ που έπαιξα κυρίως με τα patch το παιχνίδι δεν παρατήρησα τα χαμηλά fps στα cinematic για τα οποία παραπονιούνταν αρκετοί, οπότε ναι παίζει και αυτό ρόλο γιατί τα μαλλιά όντως παραμένουν χαρακτηριστικά ακίνητα

Χωρις κανενα patch τα μαλλιά των χαρακτηρων στα cinematic ειναι σαν της Lara με Tress fx.

Μετα patch ειναι κολλημένα με uho. Εχουν μια χλιαρή κίνηση.

Μάλιστα.. Αν είναι τελικά να παιχτεί γραφικό downgrade, τότε δεν αναβαθμιζουμε, απλό..

Εγώ θέλω απλα να το τελειώσω.. Δεν έχω ιδιαίτερα συναισθήματα για αυτό το παιχνιδι. Σαν ac είναι απλα οκ και έχει την πιο ζωντανη πόλη, αλλά πέρα απο αυτά ούτε κάτι νέο φέρνει στη σειρα ούτε ενθουσιάζει.

Προσωπικά το παίζω μόνο και μόνο επειδή τα έχω παίξει όλα, αλλά αρχίζω να βαριέμαι επικίνδυνα με τη σειρά...

Πριν το 1.2 τα cinematics κολλαγαν. Δεν ειχα παρατηρησει αυτο που λεει ο hitman περι μαλλιων κτλ. Και δεν ειναι οτι δεν τα ψειριζω τα games για να δω πραγματα και αποδοση/προβληματα.

Αυτο ειλικρινα αν οντως εγινε, το εκαναν κατω απο την μυτη μου και δεν το προσεξα.

Και απο οτι θυμαμαι ειχε και ενα καλο bug με τα μαλλια, αρα καλυτερα που το "εστειλαν" απο την ubi.

Πριν το 1.2 τα cinematics κολλαγαν. Δεν ειχα παρατηρησει αυτο που λεει ο hitman περι μαλλιων κτλ. Και δεν ειναι οτι δεν τα ψειριζω τα games για να δω πραγματα και αποδοση/προβληματα.

Αυτο ειλικρινα αν οντως εγινε, το εκαναν κατω απο την μυτη μου και δεν το προσεξα.

Και απο οτι θυμαμαι ειχε και ενα καλο bug με τα μαλλια, αρα καλυτερα που το "εστειλαν" απο την ubi.

Σκεψου SLI 970gtx τεζαρισμενες σε 1440p+ultra+FXAA με 98-99% GPU USAGE και ειχα 45-50 fps στο cinematic. Μεσα στο game εχω 75-100fps .....

Βασικα καλα εκαναν και το έστειλαν γιατί οταν έβλεπες το cinematic ελεγες τι εκαναν οι άνθρωποι αλλα μετα αφου τελείωνε το εγλυφε ο γάιδαρος και ξενερωνα ασχημα.

Fingers Crossed....

"Patch is rolling out to Xbox One and PS4 players today and will be available later in the week on PC."

http://assassinscreed.ubi.com/en-US/community/liveupdates/live_updates_details.aspx?c=tcm%3A152-188856-16&ct=tcm%3A148-76770-32

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...