greg2310 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 καλά εγώ μπορεί να τρώω bottleneck δεν το αμφισβητώ, ας δοκιμάσει ξανά και ας μας πεί μιας και έχει πιο δυνατή πλατφόρμα βέβαια και η δύναμη της 7950/280 δε συγκρίνεται με αυτή της 780.. Νομιζω εχεις 4gb ram...την εχω δει στα 4,8 εν ωρα παιχνιδιου...μηπως σε κοβει η ραμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 μα είναι το ίδιο πράγμα με άλλο όνομα οι 280 και οι 7900, άλλωστε όπως είπα κι εγώ πήρα τρελό boost ο δικός μου είναι ο πρώτος i5 , o 750 στα 3.8GHz (δες spoiler/υπογραφή το pc μου) το παιχνίδι τον ζορίζει 70-90% όλη την ώρα και μάλλον είναι το πρώτο παιχνίδι που τον ζορίζει σε τέτοια επίπεδα τον έχω 5 χρόνια, αλλά ακόμα παραμένει μάχιμος. για πιο δυνατή κάρτα πάντως θα προτιμούσα να έχω νέο pc γιατί με πιο δυνατή κάρτα σίγουρα θα έχω μπουκάλι, απλά έως τώρα είχα την εντύπωση ότι υποστηρίζει μια χαρά τη τωρινή μου κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 είδατε το 1.4patch? Δεν μου έχει κατεβάσει τίποτα ακόμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δεν βγήκε ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Εγω εχω παθει πλακα με το Ost του The Order. Απλα απιστευτο. Δεν υπάρχει τέτοιο soundtrack στο παιχνίδι. Ποιο εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει τέτοιο soundtrack στο παιχνίδι. Ποιο εννοείς; https://soundcloud.com/playstation/the-knights-theme. Aυτο εδω λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Το πατσάκι δε βγαινει σημερα. Το ανακοινωσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Link ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 http://assassinscreed.ubi.com/en-US/community/liveupdates/live_updates_details.aspx?c=tcm:152-188879-16&ct=tcm:148-76770-32 Και το κράξιμο συνεχίζεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Site: Patch 4 on Hold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Εντάξει πλέον το παιχνίδι πάει πολύ καλά και με τους Omega Catalyst, με ένα patch-άκι να δώσει λίγο boost θα έχουμε το καλύτερο performance/visual ratio που έχουμε δει ως τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Site: Patch 4 on Hold Μολις τωρα το ειδα και εγω.. Γεια σου ρε Ubi με τα ωραια σου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω τους έχω ικανούς να βγάλουν το patch και να το κάνουν χειρότερο ... η AMD τους έκανε ρόμπα , δεν θέλουν και πολύ να γίνουν και από μόνοι τους... Η UBI πλέον κάνει τα πάντα για να γίνεται όλο και ποιο αντιπαθητική ,.. έχουν χάρισμα δε μπορω να πω τους το αναγνωρίζω χεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Έπαιξα λίγο χθες multiplayer στο 3 και στο 4 και οι εκδόσεις ήταν v1.0.7 και v1.0.6 αντίστοιχα. Δε θυμόμουν καν ότι είχα κατεβάσει τόσα πατσ για το κάθε παιχνίδιΤελικά έχετε δίκιο, ότι παιχνίδι της ubi θέλει αρκετό χρόνο να στρώσει.Άρα, η ημερα κυκλοφορίας των παιχνιδιών της εταιρίας να ξέρετε θα είναι ένα μήνα μετά την κανονική κυκλοφορία τους (τότε θα ειναι έτοιμα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 #1898 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα