Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλά εγώ μπορεί να τρώω bottleneck δεν το αμφισβητώ, ας δοκιμάσει ξανά και ας μας πεί μιας και έχει πιο δυνατή πλατφόρμα

βέβαια και η δύναμη της 7950/280 δε συγκρίνεται με αυτή της 780..

Νομιζω εχεις 4gb ram...την εχω δει στα 4,8 εν ωρα παιχνιδιου...μηπως σε κοβει η ραμ?
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μα είναι το ίδιο πράγμα με άλλο όνομα οι 280 και οι 7900, άλλωστε όπως είπα κι εγώ πήρα τρελό boost

ο δικός μου είναι ο πρώτος i5 , o 750 στα 3.8GHz (δες spoiler/υπογραφή το pc μου) 

το παιχνίδι τον ζορίζει 70-90% όλη την ώρα και μάλλον είναι το πρώτο παιχνίδι που τον ζορίζει σε τέτοια επίπεδα 

τον έχω 5 χρόνια, αλλά ακόμα παραμένει μάχιμος. για πιο δυνατή κάρτα πάντως θα προτιμούσα να έχω νέο pc γιατί με πιο δυνατή κάρτα σίγουρα θα έχω μπουκάλι, απλά έως τώρα είχα την εντύπωση ότι υποστηρίζει μια χαρά τη τωρινή μου κάρτα

Εντάξει πλέον το παιχνίδι πάει πολύ καλά και με τους Omega Catalyst, με ένα patch-άκι να δώσει λίγο boost θα έχουμε το καλύτερο performance/visual ratio που έχουμε δει ως τώρα.

• Like 1

Δεν ξέρω τους έχω ικανούς να βγάλουν το patch  και να το κάνουν χειρότερο ... η AMD  τους έκανε ρόμπα , δεν θέλουν και πολύ να γίνουν και από μόνοι τους... Η UBI  πλέον κάνει τα πάντα για να γίνεται όλο και ποιο αντιπαθητική ,.. έχουν χάρισμα δε μπορω να πω τους το αναγνωρίζω χεε

Έπαιξα λίγο χθες multiplayer στο 3 και στο 4 και οι εκδόσεις ήταν v1.0.7 και v1.0.6 αντίστοιχα. Δε θυμόμουν καν ότι είχα κατεβάσει τόσα πατσ για το κάθε παιχνίδι

Τελικά έχετε δίκιο, ότι παιχνίδι της ubi θέλει αρκετό χρόνο να στρώσει.

Άρα, η ημερα κυκλοφορίας των παιχνιδιών της εταιρίας να ξέρετε θα είναι ένα μήνα μετά την κανονική κυκλοφορία τους (τότε θα ειναι έτοιμα)  :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...