greg2310 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 1080 και θα ειμαι για καιρο ακομα...μονο στο assassin δε τη παλεψε η 280 και αυτο πριν τους drivers...ικανοποιημενος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Για 1080p εισαι καλα και θα εισαι για τουλαχιστον μισο χρονο ακομα. Δεν βλεπω αλλο λογο περα της αναλυσης να προχωρησεις σε αναβαθμιση. Και σου λεω μισο χρονο, οχι για κανενα αλλο λογο, αλλα με τον τροπο που κινειται η βιομηχανια ολα τα χρονια, σε υποχρεωνει με τον ενα ή αλλο τροπο να επενδυεις καθε δυο - μαξ τρια χρονια σε gpu. Αλλιως αρχιζεις και ριχνεις settings.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 1080 και θα ειμαι για καιρο ακομα...μονο στο assassin δε τη παλεψε η 280 και αυτο πριν τους drivers...ικανοποιημενος... κατσε ρε συ επειδή η Ubicrap κυκλοφορει για τον πεο console ports εσύ θα δώσεις λεφτά για νέα καρτα; μια χαρά κάρτα ειναι αυτη που έχεις (R9 280X) και παιζει τα πάντα ολα, κρατα την τουλάχιστον ένα χρονο ακομη. Aν δεν κάνω λαθος μέσα στο τριτο τριμηνο του 15' θα κυκλοφορήσουνε νέες κάρτες απο την nvidia στα <20nm αρα και μεγάλες βελτιώσεις. εκτος και αν έχεις κομπλεξ κατωτεροτητας που δεν θα μπορεις να παιζεις τα πάντα με maxed settings, 60fps, 8xmsaa, εκει σηκώνω τα χέρια καταλαβαινεις τι θέλω να σου πω.. αλλα ουτως η αλλως πλέον και τα παιχνιδια έχουνε μικρες διαφορες ακομη και απο low σε very high οποτε και βέβαια μην πανιομαστε κοροιδα και δινουμε 300 και 400 ευρώ καθε λιγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 1080P/Ultra High τα πάντα συν Soft Shadows/HBAO+/FXAA και Bloom και πάει άερα, που πριν δεν την πάλευε ούτε στα μισά.Really good job AMD..Αν βελτιιωθεί κι άλλο με το σημερινό patch, θα πάψουν οι γκρίνιες και όλοι θα μπορούν να το απολαύσουν. Aν δεν κάνω λαθος μέσα στο τριτο τριμηνο του 15' θα κυκλοφορήσουνε νέες κάρτες απο την nvidia στα <20nm αρα και μεγάλες βελτιώσεις. Τα skip-αραν τα 20nm και θα πάνε κατευθείαν στα 16nm όοοοοταν με το καλό.Και φέτος αυτές που θα βγουν από AMD/NVIDIA θα είναι στα 28nm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό είναι. yep..το companion app δίνει αρκετούς πόντους!Οπότε 10 δεν ήταν τίποτα να ξοδέψω. Στο youtube ειναι ανεβασμενα αρκετα ost του Unity. Τσεκαρε το εκει. ναι εκεί τα άκουγα,αλλά έλεγα να τα χω κιόλας,τα βρήκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Εγω εχω παθει πλακα με το Ost του The Order. Απλα απιστευτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 1080P/Ultra High τα πάντα συν Soft Shadows/HBAO+/FXAA και Bloom και πάει άερα, που πριν δεν την πάλευε ούτε στα μισά.Really good job AMD.. με 280 τα κάνεις όλα αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Nα βαλω λιγο μπαρουτι στο θεμα τωρα γιατι δεν ξερω, εχω την εντυπωση οτι patch δεν θα δουμε σημερα. Μην με πειτε μετα γκαντεμη κτλ.. ΄΄We expect that Patch 4 will be released next week on Monday, December 15 across all platforms.΄΄ Αυτο ακριβως δεν μου αρεσει σε ολο αυτο, και οτι δεν μας εδωσαν ενα changelog για να δουμε περιπου τι γινεται. Στο 1.03 εκθεση λες και διαβαζα ηταν.. Ας περιμενουμε κανενα 5ωρο/6ωρο και βλεπουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 με 280 τα κάνεις όλα αυτά; 280 με 1100/1575. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 έχεις ultra high textures και δε κολλάει ανά διαστήματα το σύμπαν? αν είναι έτσι τότε η δική μου κάρτα έχει bottleneck από το υπόλοιπο σύστημα, γιατί οι κάρτες μας είναι στην ουσία οι ίδιες με ίδια περίπου ρολόγια (η διαφορά στις μνήμες που έχουμε δε δίνει πάνω από 5% ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Λίγο που έπαιξα δεν παρατήρησα κάτι με Ultra High textures, εκτός και αν θέλει restart το παιχνίδι για να πάρει την αλλαγή που δεν νομίζω.Anyway, θα παίξω περισσότερο το βράδυ και θα σου πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 θέλει επανεκκίνηση το παιχνίδι για να εφαρμοστούν τα βαρβάτα settings ειδικά , το λέει και στα options να το κάνεις δοκίμασε πιο μετά και πες, σε μένα πάντως δε τη παλεύει καθόλου κάνει κάτι θεότρελες βουτιές σε 10αρια όσο προχωράω ειδικά και φορτώνει περιοχή διαφορετικά μπορεί και να φαίνεται ότι μπορεί να το σηκώσει, αλλά απλά φαίνεται..για λίγο. δε νομίζω ότι αρκούν τα 3GB για ultra textures. με high είναι οκ το environment το σηκώνω ultra, σκιές να σου πω δεν έπαιξα με τις ρυθμίσεις, το έχω αφήσει απλά στο high Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δεν νομιζω πως εχει να κανει με την vram σου. Η 780 πως την παλευει δλδ με τα 3Gb? Τα 3 υπεραρκετα ειναι για το Unity. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 καλά εγώ μπορεί να τρώω bottleneck δεν το αμφισβητώ, ας δοκιμάσει ξανά και ας μας πεί μιας και έχει πιο δυνατή πλατφόρμα βέβαια και η δύναμη της 7950/280 δε συγκρίνεται με αυτή της 780.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ναι αυτο εννοειται, απλα επειδη πεταξες το μπαλακι στην vram, για αυτο στην εφερα σαν παραδειγμα την 780. Επιπεδα πανω ειναι συγκριτικα. Ποιον ι5 εχεις? Απο περιεργεια ρωταω πιο πολυ. Επισης δεν νομιζω οτι φταιει κατι απο την cpu σου, οπως και για ολο το συστημα σου. Θα επρεπε να το παιζεις μαξαρισμενο στα 1080p. Επισης μηπως οι omega δινουν πιο πολυ boost στην r9 σειρα και λιγοτερο στην προηγουμενη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα