tsakonas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Στην αρχή θυμάστε που είχε κάτι μπλε κουτάκια και επέλεγες το πρώτο (Jack De Molay), καθώς τα υπόλοιπα ήταν κλειδωμένα; Αυτά τι ήταν ακριβώς; Αυτή την απορία έχω και εγώ... Ας μας διαφωτίσει κάποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ώρες ώρες απορώ εαν στερούμαι της κοινής λογικής ή το έχουν άλλοι το θεματάκι...Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ίσως οι τρελοί (μειονότητα) δεν είναι τρελοί, αλλά είμαστε όλοι οι υπόλοιποι;; Και ίσως οι γιατροί προσπαθούν τους λογικούς να τους κάνουν τρελούς; :Ρ Τροφή για σκέψη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Patch 4 Coming December 15 We expect that Patch 4 will be released next week on Monday, December 15 across all platforms. This patch will address issues with stability and performance as well as online matchmaking and connectivity (among other fixes and improvements). For optimal performance before and after the patch, PC players using AMD video cards should be sure to install the latest drivers. -The Live Updates Team http://assassinscreed.ubi.com/en-US/community/liveupdates/live_updates_details.aspx?c=tcm:152-188597-16&ct=tcm:148-76770-32 για να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μποικοταζ στην ubisoft.Μονο ετσι θα βαλουν μυαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Σημερα θα εχουμε το 4 patch. Λενε οτι θα ειναι perfomance patch. Οσοι ειναι με τις 780 και πανω δεν εχουν 60αρι αντε 55αρι? Aπαντω μονος μου. Εχουν, και ευκολα απο το 1.2 patch και μετα. Μαλλον για ολους τους υπολοιπους ειναι το patch. Εκτος αν γινει κανενα θαυμα οπως εγινε με το Ryse Son of Rome που στο τριτο update που βγηκε για το game εγω προσωπικα πηρα 20 frames χωρις υπερβολες. Να δω τι παραπανω θα παρω απο το 60αρι(αν θα παρω), γιατι tesselation δεν θα βαλουν ουτε σε αυτο το update απο οτι φαινεται. Θα το ειχαν αναφερει πιστευω και θα μας ειχαν δωσει περισσοτερες λεπτομερειες απο αυτη την ΄΄γενικουρα΄΄ που μας πεταξαν στο live update με απλη αναφορα της ημερομηνιας του release του patch. Το εχω γραψει αρκετες φορες το τελευταιο περι tesselation, το γνωριζω αυτο, αλλα δεν γινεται να μου το διαφημιζεις πριν βγει το game μαζι με την nvidia, και εδω και 3 updates να μην περιλαμβανεται στο game. Tα εχουμε σκασει στην nvidia, τα εχουμε σκασει στην ubi, ελεος, μας tease-αρουν με τις φωτο, τα τρειλερ και ακομα δεν το εχουμε. Να μην αναφερω physx.. Οχι ευχαριστω, δεν θελω 25 frames κατω απλα για υπερβολες καπνου και τα ψευτο participles.(παρε black flag, γελαω ακομα) Σε games oπως Borderlands/Batman αντε και metro, ειναι οντως πανεμορφα τα physx με ολη τους την υπερβολη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Tα εχουμε σκασει στην nvidia, τα εχουμε σκασει στην ubi, ελεος, μας tease-αρουν με τις φωτο, τα τρειλερ και ακομα δεν το εχουμε. νομίζω καλά σας κάνουν..Από εσάς ζούνε οι εταιρίες αυτές.. Εγώ χαίρομαι όταν γίνονται τέτοια,και κλαίει ο κόσμος.. Μιλάω για τον κόσμο που τα σκάει συνέχεια,για να ακολουθεί ''την τεχνολογία που προσφέρουν'',και μετά παίρνουν μπάλες χριστουγεννιάτικες 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 νομίζω καλά σας κάνουν..Από εσάς ζούνε οι εταιρίες αυτές.. Εγώ χαίρομαι όταν γίνονται τέτοια,και κλαίει ο κόσμος.. Μιλάω για τον κόσμο που τα σκάει συνέχεια,για να ακολουθεί ''την τεχνολογία που προσφέρουν'',και μετά παίρνουν μπάλες χριστουγεννιάτικες Μωρε καλα κανουν, δεν αντιλεγω. Το unity κουπονακι το παρελαβα με καρτα, αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι τα χρηματα ΄΄σκαστηκαν΄΄ για την καρτουλα που οπως και να εχει θα εμπαινε γιατι θελω να κανω την αναβαθμιση μου και για τα υπολοιπα games που δεν ειναι της ubi. Oταν πληρωνεις, απαιτεις και καποια πραγματα, τα εχω γραψει και σε αναλογα φορουμ της nvidia/ubisoft ολα αυτα, απλα τα λεω και εδω. Το Unity ομως κατα τα αλλα, ολοι το παραδεχονται εξαλλου, αξιζει σαν game. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μωρε καλα κανουν, δεν αντιλεγω. Το unity κουπονακι το παρελαβα με καρτα, αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι τα χρηματα ΄΄σκαστηκαν΄΄ για την καρτουλα που οπως και να εχει θα εμπαινε γιατι θελω να κανω την αναβαθμιση μου και για τα υπολοιπα games που δεν ειναι της ubi. Oταν πληρωνεις, απαιτεις και καποια πραγματα, τα εχω γραψει και σε αναλογα φορουμ της nvidia/ubisoft ολα αυτα, απλα τα λεω και εδω. Το Unity ομως κατα τα αλλα, ολοι το παραδεχονται εξαλλου, αξιζει σαν game. i agree 105%.Αλλά συνήθως δεν τους νοιάζει,γιατί λένε ααα θα βγάλουμε αυτό,και θα το πλασάρουμε,και μετά λένε οπ δείτε εδώ,αυτό θα τρέχει άψογα,και άντε πάλι τα ίδια. αξίζει και για μένα,έχει ωραία ιστορία/μουσική/κινήσεις/η πόλη..αλλά με τα προβλήματα του,τρώει κράξιμο. Κάτι άλλο το soundtrack του που μπορούμε να το βρούμε; Μόνο να το αγοράσω από την google βρίσκω.. (στο uplay με τους πόντους που έχει να ξεκλειδώσω το OST,είναι αυτό; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Στο youtube ειναι ανεβασμενα αρκετα ost του Unity. Τσεκαρε το εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Κάτι άλλο το soundtrack του που μπορούμε να το βρούμε; Μόνο να το αγοράσω από την google βρίσκω.. (στο uplay με τους πόντους που έχει να ξεκλειδώσω το OST,είναι αυτό; ) Αυτό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά όντως η βελτίωση στο συγκεκριμένο με τους Omega Catalyst είναι τεράστια, επιτέλους λες ότι το παιχνίδι παίζεται.Θα δούμε και με το σημερινό patch τι βελτιώσεις θα υπάρξουν, το οποίο περιμένω πως και πως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Να δω τι παραπανω θα παρω απο το 60αρι(αν θα παρω), γιατι tesselation δεν θα βαλουν ουτε σε αυτο το update απο οτι φαινεται. και να το βάλουνε πιστεύεις πως τοσο κοσμος θα το ξανατερματήσει μονο και μονο για το tessellation; αντε να παιξει λιγο απο περιέργεια, κλαιν με λιγα λογια για κάτι που έπρεπε να υπάρχει εξαρχής απο την πρώτη ημέρα κυκλοφοριας. Δηλαδή θέλω να πω δεν θα ευχαριστιθεις το tessellation οπως θα το ευχαριστιόσουν καθώς αγγιζες το παιχνιδι για πρώτη φορά. νομίζω καλά σας κάνουν..Από εσάς ζούνε οι εταιρίες αυτές.. Εγώ χαίρομαι όταν γίνονται τέτοια,και κλαίει ο κόσμος.. Μιλάω για τον κόσμο που τα σκάει συνέχεια,για να ακολουθεί ''την τεχνολογία που προσφέρουν'',και μετά παίρνουν μπάλες χριστουγεννιάτικες μα σχεδον ποτε δεν αξιοποιούνται πραγματικα ολες αυτες οι gpu ακομη και το Unity με βάση τις κονσολες φτιάχτηκε και οχι με βάση της δυνατοτητες των καλών GPU στα pc διαφορετικά και θα ήταν πιο εντυπωσιακο και θα ειχε πολύ καλυτερο optimization. To Witcher 3 να δούμε τι θα δώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Εγω δεν το εχω αρχισει ακομα κανονικα το game. Θελω να το αρχισω στην καλυτερη του φαση. Ολοκληρωμενο πληρως. Υπαρχουν και αλλοι που ειναι πχ στη μεση του game και περιμενουν και αυτοι κατι αναλογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg2310 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά όντως η βελτίωση στο συγκεκριμένο με τους Omega Catalyst είναι τεράστια, επιτέλους λες ότι το παιχνίδι παίζεται.Θα δούμε και με το σημερινό patch τι βελτιώσεις θα υπάρξουν, το οποίο περιμένω πως και πως. Πεσ μας λιγο διαφορες με την 970 μετα τους νεους drivers?αξιζει η αλλαγη η να περιμενω τις νεες κοκκινες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 περίμενε τις νέες κόκκινες μπας και έχουν κάτι καλό να μας δείξουν, διαφορετικά πάρε καμιά gtx 900 σε πιο χαμηλή τιμή από ότι σήμερα. με τη 280 σου πάνω κάτω παίζεις τα πάντα, αξίζει να κάνεις υπομονή. εκτός αν θες άμεσα να ανέβεις ανάλυση, η 280 σε 1440p δε θα τη παλέψει αν είσαι σε 1080 περίμενε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα