Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλά φουλ ρυθμίσεις κι εσύ είσαι παράλογος.. πέρα από την ιπποδύναμη της κάρτας, τα 2GB vram είναι αρκετά περιοριστικά για τα textures σε κάμποσα παιχνίδια, όχι μόνο εδώ που γίνεται πανζουρλισμός 

κι εγώ που έχω 3GB το να μαξάρω τα textures το έχω ξεχάσει σαν ενδεχόμενο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με το dsr παντως βλεπεις διαφορα πχ στα 1440p.Σε παραπανω αναλυση γινεται unplayable για μενα λογω χαμηλου framerate.

Δεν νομιζω να μην γινεται το ιδιο και με το vsr. Το ιδιο πραγμα θα ισχυει.

Ποια εφαρμογή είναι η παραπανω;

Είναι μια της Logitech, αλλά θέλει να έχεις στο pc σου το logitech gaming software

Ορίστε λινκ στο playstore

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.logitech.gaming.arxcontrolapp

3770K στα 4.5  290 trix και 8GB 2400mhz

Aνετα θα εισαι στα 1440p. Παραπανω δεν πας στο Unity, αν θελεις να εχεις αξιοπρεπη framerate. Απο εκει και περα επειδη ακριβως δεν εχω amd gpu, θα πρεπει καποιος να σου πει τι settings να βαλεις, γιατι αν δεν δοκιμασω εγω ο ιδιος, δεν μπορω να σου πω κατι παραπανω.

Ευχαριστώ! με κέρδισε η εμφάνιση της εφαρμογης αυτης με τις μπάρες. Χρησιμοποιώ της MSI, πολύ καλό αλλά to monitoring εμφανίζει τις πλήροφοριες μονο σε κείμενο και αριθμούς.

εμένα βασικά με κέρδισε ότι δουλεύει στο κινητό μου (αρκεί pc και κινητό να είναι στο ίδιο router και τα υπολοιπα γίνονται μόνα τους)  και το ανοίγω όποτε θέλω χωρίς να μου τρώει πολύτιμο χώρο από την οθόνη που παίζω.

αν είχε και vram και αν έδειχνε τελείώς σωστά τη συχνότητα του επεξεργαστή μου θα ήταν τέλεια.

κατά τα άλλα νομίζω ότι δουλεύει καλά και τα δείχνει όλα όπως πρέπει 

Με αυτό το σύστημα θα είναι στα ultra σε αυτή την ανάλυση, με σκιές ένα σκαλί κάτω από το pcss (γιατί, στην έκδοση που δοκίμασα εγώ τουλάχιστον, είναι "σπασμένες", μάλλον λόγω του ότι είναι nv feature) και από aa fxaa.

Vsr δε βάζεις γιατί δεν κάνει καμία διαφορά, τουλάχιστον εγώ στις εικόνες που κράτησα δε βρήκα καμία αλλαγή και δίνει πόνο κάπου 10-15fps.

OT, καψούλια βλέπω εκείνοι στη logitech.Έχουν το ελλιπέστερο software από όλες τις μεγάλες ανταγωνίστριες εταιρείες του χώρου, βγάζουν κάτι αρκετά βολικό και χρήσιμο και το βάζουν μόνο για κινητά;Οκ, ανεξάρτητα από τη χρησιμότητά του σε μια οθόνη κινητού και την πρακτικότητά του (μιας και άνετα θα μπορούσε κάποιος να το πει αυτό και για μια desktop έκδοση), ειλικρινά αναρωτιέμαι: είναι τόοοοοοσο δύσκολο να το βάλεις και στην desktop εφαρμογή σου;Έστω προαιρετικά;Ώρες ώρες απορώ εαν στερούμαι της κοινής λογικής ή το έχουν άλλοι το θεματάκι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...