gothrylos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Επιλογή new game δεν έχει; Θέλω να το αρχίσω από την αρχή, τώρα με τους omega drivers. Ξέρει κανείς πού βρίσκονται τα save files για να τα σβήσω; Το game το έχω από τον μπάρμπα προς το παρόν.
Alex21121988 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Nαι αλλο αυτο.. Κοτσανα της ubi. Ναι πρεπει να ψαξεις να τα βρεις τωρα τα save, δεν γινεται αλλιως για την ωρα. Τοσο δυσκολο τους ηταν να βαλουν saveslots οπως τα προηγουμενα? Ελεος.. 1
gothrylos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Nαι αλλο αυτο.. Κοτσανα της ubi. Ναι πρεπει να ψαξεις να τα βρεις τωρα τα save, δεν γινεται αλλιως για την ωρα. Τοσο δυσκολο τους ηταν να βαλουν saveslots οπως τα προηγουμενα? Ελεος.. Πραγματικά έλεος. Δεν το ξανασυναντήσει αλλού. Να έβρισκα και πού είναι τα saves καλά θα ήταν.
qsis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Στα του gameplay πάντως, ο χειρισμός στη κίνηση όντως είναι λίγο έως πολύ "φλύαρος" ειδικά στο ακροβατικό κομμάτι, θα τον ήθελα πιο συμαζεμμένο. Ωραίο που πρόσθεσαν κινήσεις στη κατάβαση των κτιρίων πάντως. Μου αρέσει η προσπάθεια που έκαναν στη μάχη ώστε να μην είναι (τόσο) τυχαίο button mashing, βέβαια παραμένει απλοϊκή.. είναι όμως το πιο δύσκολο ac σε αυτό το τομέα. Επίσης τίμια είναι και η προσπάθεια που έγινε στο stealth, ώστε να γίνει πιο σωστό και να αποκτήσει περισσότερο νοημα. Θέλει όμως δουλειά ακόμα, ειδικά σε σχέση με άλλα παιχνίδια που υπάρχουν. Μέχρι και το fc4 που έπαιζα αμέσως πριν έχει καλύτερους stealth μηχανισμούς και ας είναι fps Γενικά ενώ φαίνεται κλασσικό ac (μια από τα ίδια και σε μεγάλο βαθμό είναι βέβαια), έχει κάποιες έντονες διαφοροποιήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση και η πόλη φαίνεται πραγματική πόλη περισσότερο από κάθε άλλο game. Ακόμα είμαι στην αρχή βέβαια, θα επανέλθω όταν δω και λίγο παραπάνω την ιστορία και τις αναβαθμίσεις πιο αναλυτικά (και τις συνέπειες αυτών).
Alex21121988 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 H μαχη των προηγουμενων ac, αναφερομαι κυριως απο το 2 και μετα, δεν ειχε ποτε button smashing. Ειδικα απο το Brotherhood και μετα, τους κλασσικους templars τους εβγαζες με ενα counter και μετα ηθελε ενα πατημα για καθε kill. Ουτε καν χρειαζοταν να πατας το τετραγωνο ή X δεκα χιλιαδες φορες. Μαλλον δεν ειχες κατανοησει πληρως το combat system. Γιατι και στο Batman διαβαζα πολλους να λενε οτι το combat ειναι μονοτονο και ειναι τυχαιο button smashing, κατι που επισης δεν ισχυε σε καμια περιπτωση. Θεμα του παιχτη ειναι. Εγω εκανα δεκαπεντε διαφορετικα combo και δεν περιοριζομουν στο να παταω ενα κουμπι. Υπαρχει και το evade, και jump σε καποια games. Καλο ειναι που το δυσκολεψαν στο Unity γιατι στα προηγουμενα ημουν untouchable με ολη την σημασια της λεξης. Και δεν τα λεω ολα αυτα για να φανω παιχταρας ή τπτ τετοιο, αλλα ειναι και θεμα συνηθειας. Δεν εχω χασει ουτε ενα ac, και δεν ειναι οτι εχει αλλαξει και τοσο ο χειρισμος και το combat system.
qsis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 ακόμα θυμάμαι τη τελική μάχη στο πρώτο ac όπου έπρεπε να κάνεις καμιά 20αρια (+) σωστά συγχρονισμένα counter προφανώς και μετά από τόσα παιχνίδια έχω κατανοήσει το σύστημα μάχης, απλά επειδή όπως και εσύ ο ίδιος είπες ήσουν τόσο overpowered και τυχαία να τους κοπάναγες τους σκότωνες.. όταν το παιχνίδι δε σου προσφέρει πρόκληση είναι λογικό να βαριέσαι και να παίζεις βαριεστημένα. εγώ μάλιστα πολλές φορές έκανα mashing με τις λεπίδες μόνο (και άντε κάνα counter για το ξεκάρφωμα) μιας και έτσι σκότωνα για πλάκα και τους πιο heavy armoured εχθρούς εδώ που δεν είσαι υπεράνθρωπος, τουλάχιστον θα κάτσεις να το σκεφτείς παραπάνω και θα παίξεις πιο "σωστά" το σύστημα μάχης που είναι μεν το ίδιο βασικά, απλά πιο δύσκολο γενικά το batman πάντως (και το mordor που είναι ακόμα καλύτερο μιας και είναι εξέλιξη) μη τα συγκρίνουμε με το ac. τα παιχνίδια της warner για μένα αποτελούν το υπόδειγμα σωστής μάχης στο συγκεκριμένο ευρύτερο είδος παιχνιδιών
Alex21121988 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ε ναι, θα επρεπε να ''δανειστει'' η ubi καποια πραγματακια απο το combat system απο τα SoM και Βatman. Αλλα εδω αλλα πραγματα βαριουνται να κανουν xD. Παντως αν διαβασετε τα βιβλιο του ac unity, δεν εχουν και πολυ σχεση με το παιχνιδι. Ειναι πολυ soft ολη η εικονα ενω στο βιβλιο oλα παρουσιαζονται πολυ πιο brutal. Επισης τον Arno δεν τον λες πρωταγωνιστη στο βιβλιο σε καμια περιπτωση, αντιθετως απλα συμμετεχει. Η κοπελια κανει παιχνιδι. Θα ηθελα να πω περισσοτερα για το βιβλιο αλλα επειδη δεν εχω παιξει πολυ το Unity, δεν μπορω να ξερω που μπορει να σποιλαρω σε κατι. Δεν γινονται αρκετα πραγματα στα παιχνιδια, οσα δηλαδη γραφονται στο βιβλιο. Και δεν περιμενα κατι καλυτερο εννοειται.. παρε Χομπιτ κτλ.. αχ.. (ο Τολκιν γυριζει μεσα στον ταφο του)Οκ ταινιες ειναι αλλα γινεται και εδω το ιδιο.. Και στο βιβλιο Ac Forsaken (το ac 3) ο Haytham αφηγειται ολη την ιστορια και κανει τον Connor να φαινεται δευτεραγωνιστης.
pirate79 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Επιλογή new game δεν έχει; Θέλω να το αρχίσω από την αρχή, τώρα με τους omega drivers. Ξέρει κανείς πού βρίσκονται τα save files για να τα σβήσω; Το game το έχω από τον μπάρμπα προς το παρόν. Εκει που εχεις το παιχνιδι εγκατεστημενο υπαρχει ενας φακελος "profile", σβησε τα αρχεια.
qsis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ε ναι, θα επρεπε να ''δανειστει'' η ubi καποια πραγματακια απο το combat system απο τα SoM και Βatman. Αλλα εδω αλλα πραγματα βαριουνται να κανουν xD. Παντως αν διαβασετε τα βιβλιο του ac unity, δεν εχουν και πολυ σχεση με το παιχνιδι. Ειναι πολυ soft ολη η εικονα ενω στο βιβλιο oλα παρουσιαζονται πολυ πιο brutal. Επισης τον Arno δεν τον λες πρωταγωνιστη στο βιβλιο σε καμια περιπτωση, αντιθετως απλα συμμετεχει. Η κοπελια κανει παιχνιδι. Θα ηθελα να πω περισσοτερα για το βιβλιο αλλα επειδη δεν εχω παιξει πολυ το Unity, δεν μπορω να ξερω που μπορει να σποιλαρω σε κατι. Δεν γινονται αρκετα πραγματα στα παιχνιδια, οσα δηλαδη γραφονται στο βιβλιο. Και δεν περιμενα κατι καλυτερο εννοειται.. παρε Χομπιτ κτλ.. αχ.. (ο Τολκιν γυριζει μεσα στον ταφο του)Οκ ταινιες ειναι αλλα γινεται και εδω το ιδιο.. Και στο βιβλιο Ac Forsaken (το ac 3) ο Haytham αφηγειται ολη την ιστορια και κανει τον Connor να φαινεται δευτεραγωνιστης. Τα βιβλία αυτά γράφονται από τους σεναριογράφους του παιχνιδιού παράλληλα με το παιχνίδι, ή προϋπάρχουν;
Alex21121988 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Τα αγορασα λογω των παιχνιδιων. Δεν γνωριζω αν ειχαν βγει την ιδια χρονικη στιγμη που κυκλοφορησαν και το καθε ενα απο τα games. Δεν νομιζω να προυπηρχαν. Δεν παιζει να πουλαγαν κιολας. Toυ Οliver Bowden ειναι τα βιβλια. Ολο και καποια σχεση θα εχει με τα games.
RPDrummer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ τώρα τελείωσα το στόρυ. Ένα έχω να πω : Κλασικό τέλος Assassin's Creed - πεθαίνουν όλοι όσοι αγαπάς!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Γενικά τα Ubi games έχουν ένα μονο profile...όσο για το combat system θα κολλούσε απίστευτα του batman από την στιγμή που Assassins=Agility αλλα...ubi. Πάντως Bigi το Crysis 3 το έπαιζα medium-high και είχα 40 fps, το AC το παίζω και με 30 fps no problem, αλλα 11?! Για να δούμε και το patch που προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι ιδιαίτερο όπως δεν γίνετε ποτε.
qsis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 εγώ πάντως πλέον με τον omega και όλα high (με εξαίρεση το environment που είναι σε ultra) σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις θα πέσω στα 34-35 fps και όλη την ώρα είμαι 45-60λίγο και αυτό το θεωρώ φυσιολογικό.. πλέον και ένα μπράβο στην amd που παρόλο που το παιχνίδι δε στηθηκε για τις κάρτες της είχε γρήγορη ανταπόκριση, πιο γρήγορη από την ίδια την ubi τα γραφικά αυτά όσο καλά και να είναι δε δικαιολογούσαν τα 10κατι και 20 fps , ούτε φυσικά έχω αξίωση να παίζω με textures ultra, το μόνο που ήθελα είναι να έχουν συνέπεια οι αλλαγές στα setting και να μπορώ να παίξω. πριν και όλα low να τα είχα ήταν unplayable πλέον νομίζω ότι ο υπολογιστής μου τα έχει δώσει όλα, δεν έχει μείνει πόρος ανεκμετάλλευτος είναι το καμπανάκι για να δρομολογήσω σιγά σιγά τη ριζική αναβάθμιση άλλο ένα τέτοιο να βγει με πραγματικά δυνατά γραφικά, θα τα κλάσει και λόγω o/c το ρεύμα που πρέπει να καταναλώνει όταν στρεσσάρονται τα πάντα πάνω του πρέπει να είναι μυθικό. τουλάχιστον όταν παίζω δεν έχω ανάγκη το καλοριφέρ, η ζέστη που βγαίνει από το κουτί αρκεί να με κρατάει ζεστό το χειμώνα 1
MSSB Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Λέω να το δοκιμάσω και στο άλλο το pc μου με 1gb vram. Να δω τι παίζει. Πριν όλα τέρμα κάτω και off, max είχα 27 fps
mastixas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Πιστεύετε οτι αυτά τα γραφικά θα μπορουσε να τα τρέχει μια 760gtx σε 60fps σταθερά με 2gb vram και φουλ settings (fxaa) με την προϋπόθεση το παιχνιδι να είναι προγραμματισμένο σωστα και όχι προχειρα? Ή όντως είναι απαιτητικό;Γιατί ρε παιδιά έχω παίξει παιχνιδαρες στην κάρτα μου και ήρθε αυτό να τη γονατησει, μπερδεύοντας με για τις δυνατότητες της..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα