zvarthangalos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 ναι τελικά κάνει θαύματα ο omega, τώρα το παιχνίδι μπορεί επιτέλους να παιχτεί! Κάνε λιγάκι υπομονή μέχρι την Δευτέρα να βγει και το performance patch τρείς μερούλες μείνανε
greg2310 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 μα καλά,από κάμερα τραβάς; για κάνε και ingame capture...να δούμε τα fps.. Εχω το fraps να τρεχει....γενικα μετα τον τελευταιο driver το παιχνιδι παιζει καλα..κατω απο 30fps δε πεφτει πουθενα,ενω συνηθως κινειται στα 45...ωραιο δωρο απο amd...Σε δυνατοτερες καρτες οπως r9 290 η 970gtx σε ποσα fps παιζει το παιχνιδι?καποιος κατοχος?
qsis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 @zvarthangalos καλά δεν έχω και όλες τις μέρες ελεύθερες να κάνω χαμούς, το σκ πρακτικά μου μένει.. από τη στιγμή που πλέον παίζεται αξιοπρεπώς με high+ θα το προχωρήσω λίγο αυτό το σκ να δω και τι παίζει με τη πάρτη του και αν από βδομάδα μου έρθει επιπλέον performance, καλοδεχούμενο το θέμα είναι ότι βγήκαμε από το βούρκο κι εμείς οι κόκκινοι, γιατί εντάξει ήταν απαράδεκτη η κατάσταση και χωρίς ,ξαναλέω, να το δικαιολογούν τα συγκεκριμένα γραφικά. πολλή λεπτομέρεια σίγουρα, αλλά μη τρελαθούμε κιόλας..
phanispal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Άντε να δούμε πότε θα βγάλει κι η nVidia performance driver.
mastixas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μεχρι τοτε όλα φουλ και lock στα 30fps με adaptive vsync half refresh rate. Μια χαρά παίζεται και έτσι (που λέει ο λογος).
Bigi444444 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 το θέμα είναι ότι βγήκαμε από το βούρκο κι εμείς οι κόκκινοι, γιατί εντάξει ήταν απαράδεκτη η κατάσταση και χωρίς ,ξαναλέω, να το δικαιολογούν τα συγκεκριμένα γραφικά. πολλή λεπτομέρεια σίγουρα, αλλά μη τρελαθούμε κιόλας.. https://www.flickr.com/photos/95308459@N02/sets/72157648969060668/ Έχεις δει καλύτερα γραφικά;Εγώ πάντως όχι. (από 970 τα παραπάνω...) Υπάρχουν πολύ βαρύτερα παιχνίδια εκεί έξω, να είσαι σίγουρος.Εγώ προσωπικά επιμένω πως είναι το πιο όμορφο παιχνίδι που έχει δείξει η οθόνη μου.Ούτε ryse ούτε crysis 3 ούτε τρίχες κατσαρές.Unity, έτσι απλά. 7
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Για τα graphs idk idc, αλλα για πες πιο βαρύ game?! Εγώ προσωπικά δεν έχω βάλει άλλο game στο pc και να έχω 11 fps με όλα low και half res. 1
MSSB Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 https://www.flickr.com/photos/95308459@N02/sets/72157648969060668/ Έχεις δει καλύτερα γραφικά;Εγώ πάντως όχι. (από 970 τα παραπάνω...) Υπάρχουν πολύ βαρύτερα παιχνίδια εκεί έξω, να είσαι σίγουρος.Εγώ προσωπικά επιμένω πως είναι το πιο όμορφο παιχνίδι που έχει δείξει η οθόνη μου.Ούτε ryse ούτε crysis 3 ούτε τρίχες κατσαρές.Unity, έτσι απλά. Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι το Unity έχει τα καλύτερα γραφικά που έχω δει. Αλλά μην συγκρίνεις Crysis 3 ή άλλα παιχνίδια, άλλων ετών και άλλου είδους. Από την άλλα άμα μιλήσουμε γραφικά, π.χ το NFS: Rivals που τερμάτισα πριν λίγο καιρό που ήταν του '13, το παίζω όλα τέρμα σε 4K με DSR στην 970 G1, κουβαλούσε FrostBite 3 και ήταν απλά πανέμορφο!
Bigi444444 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Για τα graphs idk idc, αλλα για πες πιο βαρύ game?! Εγώ προσωπικά δεν έχω βάλει άλλο game στο pc και να έχω 11 fps με όλα low και half res. Μιας και ανέφερα και το crysis 3 θα πρέπει να πω ότι στην κάρτα μου δεν παίζει σε ultra στα 1440 με fxaa.Απλά δεν το σηκώνει, δεν είναι ότι κάτι τρέχει με εμένα.Θέλει high και fxaa για να συγυριστεί σε γενικές γραμμές.Ε το unity παίζει, ακόμα και σ' εμένα που δεν του έχω βάλει καν patch.Και δε μ' αρέσει ούτε εμένα να συγκρίνω ανόμοια παιχνίδια, αλλά όταν ένα corridor shooter δεν παίζει σε ρυθμίσεις που παίζει ένας open world τίτλος, ε δεν είναι εκτός από σε απόλυτες τιμές και αναλογικά αρκετά βαρύτερος; Απλά οι βλάκες της ubisoft μονίμως βάζουν τα χέρια τους και βγάζουν τα μάτια τους.Ένα μήνα μετά να το κυκλοφορούσαν το παιχνίδι θα είχε υποτυπώδη προβλήματα και θα απεύφευγαν όλη αυτή την κατάσταση, που πιστεύω δεν τους βοηθάει σε κάτι.Γιατί κακά τα ψέματα, η πρώτη εικόνα που θα σχηματίσεις για κάποιον/κάτι θα σε συντροφεύει για καιρό και δύσκολα να αλλάξει. Πάντως οι μεγάλοι της φωτογραφίας το unity ο θεωρούν εξαιρετικό, σημειώνοντας ότι το μόνο σημείο που ρίχνει τον πήχη είναι η λεπτομέρεια των npcs (και λογικό είναι θα προσέθετα εγώ).Αν κάνετε μια βόλτα από flickr μεριά να δείτε φωτογραφίες, θα τυφλωθείτε απλά.Να μη λέμε λοιπόν εμείς τώρα ότι έχει μάπα γραφικά επειδή δε μας παίζει καλά.Ας το κράξουμε για οτιδήποτε άλλο, όχι για τα γραφικά, είπαμε.
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Please note that the Season Pass needs to be redeemed in order for you to be recognized as eligible by the system. If you haven’t activated your Season Pass before November 25, a delay may occur to define your eligibility in our system. 26 το έβαλα..να δούμε τι delay θα χουμε
Silverage Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 26 το έβαλα..να δούμε τι delay θα χουμε Και εσυ δικός μας είσαι ε;
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Και εσυ δικός μας είσαι ε; εεεε...εγώ είδα φως και μπήκα
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ενταξει οπως τα λεγαμε τοτε εγω φοβηθηκα για τα χειροτερα με το season pass και δεν πηρα.. Μακαρι να ειναι τοσο καλο που ας τα σταξουμε δεν πειραζει.. Ας δουμε πρωτα το κυριο παιχνιδι να ολοκληρωθει απο bugs/fixes και κοιταμε και παραπερα..
qsis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Να μη λέμε λοιπόν εμείς τώρα ότι έχει μάπα γραφικά επειδή δε μας παίζει καλά.Ας το κράξουμε για οτιδήποτε άλλο, όχι για τα γραφικά, είπαμε. δεν είπε κανείς ότι δεν έχει μάπα γραφικά επειδή δε τρέχει καλά το μόνο που ειπώθηκε ξανά και ξανά από μένα τουλάχιστον, είναι ότι δεν έχει και τόσο καλά γραφικά για να τρέχει τόσο άσχημα. είναι διαφορετικά αυτά τα δύο όπως και να χει το πράγμα, τώρα τρέχει λίγο πολύ όπως θα έπρεπε, δε χρειάζεται να δούμε κανένα ss
Bigi444444 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, την αντιλαμβάνομαι τη διαφορά αυτού που λες.Δεν τρέχει καλά όμως γιατί είναι προβληματικό, όχι βαρύ.Επίσης είναι διαφορετικό πράγμα.Με άλλα λόγια, μέχρι τώρα τουλάχιστον, δε δούλευε πάντα και γι αυτό ήταν βαρύ.Όταν δούλευε όμως αυτά που έδειχνε έδεναν απόλυτα με αυτά που ζητούσε.Εδώ εμένα στα μενού τρέχει στα 22fps, τι να λέμε τώρα.Το παιχνίδι βιάστηκαν να το βγάλουν.Εαν είσαι όμως από τους τυχερούς και τρέχει χωρίς σοβαρά προβλήματα, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να πεις ότι έχει παράλογες απαιτήσεις γι αυτά που δείχνει, σε καμία περίπτωση.Είναι πανέμορφο.Εγώ προσωπικά ακόμα δεν πιστεύω ότι η 290 το τρέχει στα 1440 στα ultra.Δε μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι αυτή η κάρτα μπορεί να δείξει αυτά τα πράγματα.Γιατί πολύ απλά δεν τα έχω ξαναδει σε παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα