Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχει βγει νομιζω ακομα το 4 patch. Ακομα δεν πρεπει να εχει ανακοινωθει καν απο την ubi. Μαλλον καποιο αλλο συντομο fix για το 1.3 πρεπει να σου κατεβασε.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι φάση παίζει με το unity και τον omega catalyst τελικά; Αξίζει να του δώσω άλλη μια ευκαιρία;

Ακούω ενθαρρυντικά λόγια

Δημοσ.

Ανακοινώθηκε το patch 1.4, είπαν ότι θα είναι performance patch και ότι θα πουν περισσότερα σύντομα.

Assassin’s Creed: Unity – Patch 4 Will Address Performance Issues, More Details Coming Next Week

Μακαρι.. Κρατιεμαι να το παιξω,στο 20% το εχω αφησει, γιατι ειχα καποιες λιγες ελπιδες να γινει playable χωρις stutter σε 4k με SLI.. Dream on .. :/

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί.

Patch 4 Coming December 15

We expect that Patch 4 will be released next week on Monday, December 15 across all platforms.

http://assassinscreed.ubi.com/en-US/community/liveupdates/live_updates_details.aspx?c=tcm:152-188597-16&ct=tcm:148-76770-32

ASSASSIN’S CREED UNITY – OFFER FAQ [uPDATED] – 12/11/2014

From next week, you will be able to connect to a dedicated website to log in and select the free game of your choice.

Ώρα να παίξουμε The Crew ^_^

http://assassinscreed.ubi.com/en-US/community/liveupdates/live_updates_details.aspx?c=tcm:152-188535-16&ct=tcm:148-76770-32

Δημοσ.

σοβαρά παίζει τέτοιο boost? θα το τσεκάρω σήμερα αν είναι.. 

Φίλε qsis έχουμε την ίδια κάρτα (7950). Έμενα μου έδωσε 20 fps παραπάνω. Δεν πίστευα στα μάτια μου.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε qsis έχουμε την ίδια κάρτα (7950). Έμενα μου έδωσε 20 fps παραπάνω. Δεν πίστευα στα μάτια μου.

Άντε μπας και καταφέρω να το παίξω να δω τι ρόλο βαράει σαν παιχνίδι, στην αρχική μορφή του με τον τότε driver ηταν απλα unplayable όσο και να προσπάθησα να χρυσώσω το χάπι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...