Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χιλιοειπωμένα είναι, αλλά κάποιοι εξακολουθούν να μην τα καταλαβαίνουν.Όσο για το τελευταίο, πίστεψέ με, δεν έβλεπες τι έγραφαν πιο παλιά εδώ μέσα στο νήμα των καρτών γραφικών και των CPU.Θα είχες πετάξει το PC απ' το παράθυρο και θα άλλαζες χόμπι.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λιγο δυσκολο βεβαια να μην καταλαβεις οτι σε min-αρει καποιος. Αφου σερνεται το συμπαν. Επισης οταν τρεχεις το οτιδηποτε, ετσι απο απλη περιεργεια στο τι ακριβως ''τρωει'' απο το συστημα σου, ανοιγεις και ενα task manager. Το πιο απλο πραγμα.

Ναι, παντα θα υπαρχουν ατομα που δεν εχουν δωσει ουτε ενα ευρω για game, ερχονται εδω και ζαλιζουν μπαλες, γιατι δεν τους τρεχει το ενα ή το αλλο game ή γιατι εχασαν ολα τα save τους επειδη επιχειρησαν updates χωρις να ξερουν,  μεσω τριτων πηγων κτλ.

Τις προαλλες ρωτησε ενα μελος εδω γιατι εχασε τα save του πχ στο far cry και εγω του ειπα οτι εχει εκδοση απο θειο και φυσικα οταν επιχειρησε update τσιμπησε.. Παρ' ολα αυτα βεβαια το δικο μνμ διαγραφηκε, και ακομα να καταλαβω γιατι... 

Επισης τα malicious/trojan κτλ πιο πολλες φορες τα εχω κολλησει στο παρελθον (ευτυχως τα ξεφορτωθηκα ευκολα) απο επισημα μεγαλα σαιτ παρα απο καποιο ''κατεβασμα'' μου. Η μονη μου ενσταση στο σχολιο σου daydreamer.

Δημοσ.

Psycho κατι εχει παρει το ματι μου λολ ;)

Alex το οτι καταφερνεις και το κανεις εσυ δεν σημαινει οτι το κανει και ενα σημαντικο ποσοστο απο ολους αυτους..

Κατι μου λεει οτι οποιος βαζει οτι βρει μπροστα του, δυσκολα θα μπορει να κανει το οτιδηποτε απο αυτα που ανεφερες,οσο απλο και να ειναι.. :D

Υ.Γ Το σχισαμε το νημα παλι..

Δημοσ.

Oχι δεν υπαρχει λογος να το συνεχισουμε αυτο το θεμα. Υπαρχει και αλλου thread που μπορουμε να γραψουμε εκει για αυτα.

Κατι αλλο θελω να ρωτησω σχετικα με το Unity και dualshock 4. Μελος εδω ειχε πει(νομιζω ο Spartan) οτι λειτουργει κανονικα και σου δειχνει κανονικα και το lay out του ds. Πρεπει να γινεται και στο far cry 4 μαλλον.

Yπαρχει τροπος να λειτουγησει ασυρματα το χειριστηριο ? Δεν εχω βρει κανενα καλο guide πανω σε αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Yπαρχει τροπος να λειτουγησει ασυρματα το χειριστηριο ? Δεν εχω βρει κανενα καλο guide πανω σε αυτο.

1. http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/kalwdia-kinitwn/Turbo-X-Transfer-USB-Bluetooth-Dongle-II-D550.htm   (...αυτό εχω εγω και είναι από τα καλητερα σε σχεση με αλλα που ειχα λογο  του v.2.1 + EDR και της ΠΟΛΥ μεγαλης εμβελειας)

2. http://dsdcs.com/index.php/portfolio/software-development/4-ds4windows (δεν κατεβάζεις drivers του xbox 360) H εναλλακτηκα  το stand alone προγραμματακι http://ds4windows.com/ (εδώ πρεπει να κατεβασεις τους drivers του Xbox360)....και καλο είναι να τα δοκιμασεις και τα δυο...

3. Πατας στο DS4 το share+PS button να κανει το pair και τελος....τωρα....αν χρησιμοποιείς το ιδιο DS4 και στην κονσολα και στο PC να ξερεις ότι κάθε φορα θα πρεπει να κανεις pair....και ένα τρικ ΠΟΛΥ σημαντικο για το Bluetooth Dongle είναι να πας Ανοιγμα συσκευών και εκτυπωτων,δεξι κλικ και ιδιότητες Bluetooth dongle, Υλικο και επιλεγεις το Generic USB hub.Πας ιδιότητες και αλλαγη ρυθμισεων,ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και κανεις UNCHECK την επιλογη

Επεξ/σία από ggramenos
  • Like 1
Δημοσ.

Ωραιος ggramenos, thx για το guide. Κατι τελευταιο, το ds4 χρησιμοποιει το ιδιο bluetooth (εκδοση) με το ds3; Γιατι δεν υπαρχει λογος να αγοραζω extra ενω εχει ενσωματωμενο η μητρικη μου.

Δημοσ.

Δεν μπορει να σου πει κανεις σιγουρα αν ειναι συμβατο και εξαρταται και το προγραμμα με τον driver που χρησιμοποιεις. Λογικα οτιδηποτε πανω απο 2.1 EDR πρεπει να κανει, αλλα σε εμενα οταν χαλασε το πρωτο και δοκιμασα ενα 3αρακι δεν εκανε.

Δημοσ.

Εγινε thx. Θα δοκιμασω. Στην τελικη και 10 ευρω που κανει το adapter καλα ειναι. Μου αρεσει που επιτελους αναγνωριζει και το χειριστηριο του ps4 και δεν βγαζει τα κλασσικα κουμπια του 360. Πρεπει να το κανουν και αλλες εταιρειες αυτο.

Δημοσ.

Μια χαρα δουλευει και αλλωστε αφου σου εδωσε το link o ggramenos παρε αυτο για σιγουρια αν δεν κανει.. Εγω εχω ενα 4αρακι της Asus τωρα που ειναι σκυλι.. (BT400)

Δημοσ.

Εγινε thx. Θα δοκιμασω. Στην τελικη και 10 ευρω που κανει το adapter καλα ειναι. Μου αρεσει που επιτελους αναγνωριζει και το χειριστηριο του ps4 και δεν βγαζει τα κλασσικα κουμπια του 360. Πρεπει να το κανουν και αλλες εταιρειες αυτο.

.....με τον οδηγο παραπανω θα το αναγνωρισει σαν xbox 360 και θα εχει τα κουμπια του.... για να το δοκημασεις όμως μπορεις να κλησεις το πρόγραμμα του DS4 και να δεις αν δουλευει χωρις αυτό...το Bluetooth dongle ετσι και αλλιως δουλευει ανεξάρτητως προγράμματος.....

Almost incidentally, I discovered that AC Unity is the first game to do so. With DS4Windows running, the DualShock 4 is recognized as an Xbox controller (that’s what the application does, basically) and you get the appropriate prompts; however, yesterday I forgot to open the application before launching AC Unity and yet the game instantly recognized the controller, showing the correct PlayStation prompts as you can see in the screenshots below.
ACU-2014-PS-600x375.jpg

http://www.worldsfactory.net/2014/11/17/ac-unity-is-the-first-game-playstation-prompts-pc

• Like 1
Δημοσ.

Επιβεβαιωνω τα λεγομενα..Το Unity ειναι παρεπιπτοντως το πρωτο παιχνιδι που δεν παιζω με την καμια χωρις DS4, αραγμενος στην μεγαλη καρεκλα πισω στην 55αρα και να παιζω σε 2560x1440, απολαυση.. Μια δυο φορες που πηγα να παιξω με keyboard μου φανηκε πολυ ξενο..

Δημοσ.

Το ότι έχει τα button prompts και γενικά FULL Ds4 support είναι μεγάλη υπόθεση για εμενα, ίσως με διαφορα το καλύτερο gamepad που έχω πιάσει στα χερια μου και είναι πολύ καλο στο Unity. Και το Far Cry 4 και λογικά το The Crew πρέπει να έχουν full Ds4 support, ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι publishers αυτό το trend.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...