Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το σίγουρο είναι ότι η nUbisoft έκανε ερασιτεχνική δουλειά και στα δύο παιχνίδια, και υποτίθεται ότι έχουν εμπειρία μετά από τόσα χρόνια.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αφου ειναι ανετοιμα εμφανως τα παιχνιδια ρε συ, μας κοροιδευουν στην μουρη μας οι τυποι.. Αν δεν βαλουν beta οπως υποσχεθηκαν εστω και closed φαση για λιγους, να τεσταρεται το παιχνιδι επαρκως τουλαχιστον για τα εμφανεστατα bugs  δεν τους βλεπω καλα.. Και αντε στο PC πες σκασιλα τους, στις κονσολες που παλι εχουν και αυτες θεματακια; Οι τυποι εχουν φαει τρελλη ξενερα με τα deadline απο τους μετοχους ειμαι σιγουρος.. Το Unity και το FC4 ηθελαν τουλαχιστον αλλο ενα μηνα δουλειας πριν βγουν τουλαχιστον στην αγορα..

Για αυτο και τωρα με το Victory αρχισαν τα ειμαστε απογοητευμενοι και καλα.. Σου λεει αρχισαν ηδη οι φημες, σε κανα χρονο το πολυ θα πρεπει να βγει αντε να το ετοιμασουμε τωρα στην ωρα του.. :P

• Like 1

Το texture pop in λεμε dreamer.Πάντως θέλετε να σας πω τη γνώμη μου;Φοβάμαι ότι της ubi τα παιχνίδια έχουν stuttering γιατί είναι σχεδιασμένα με βάση τα ps4/xone τα οποία έχουν γρηγορότερες vram από αυτές των pc gpu και ας είναι οι τελευταίες πιο δυνατές.Έχω μια τέτοια υποψία γιατί από το wd και μετά είναι πιο έντονο αυτό το φαινόμενο και όσο και να το δουλεύουν δεν εξαλείφεται.Εαν οι νέες amd μας έρθουν τελικά με αυτή την hbm μνήμη ή πώς τη λένε και δεν έχουν stuttering σε αυτά τα παιχνίδια, μάλλον τον πιάσαμε τον πόντικα.

Στο unified ram να φανταστω αναφερεσαι. Δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι αληθεια βεβαια ολο αυτο.

Αυτο το εχει μονο το ps4 . Το xbone χρησιμοποιει αλλη τεχνολογια.

Όχι δεν είναι έτσι, υπάρχουν PC που τρέχουν το Watch_Dogs αέρα, DDR3 μνήμες έχουν κι αυτά και GDDR5 στις γραφικών.Απλά δεν κάνει σωστό optimization η εταιρεία, τι να λέμε τώρα.Από ότι έχω καταλάβει, η εταιρεία τεστάρει 2-3 PC με συγκεκριμένο συνδυασμό hardware και λέει ότι είναι οκ, αμ δε..

Στο unified ram να φανταστω αναφερεσαι. Δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι αληθεια βεβαια ολο αυτο.

Αυτο το εχει μονο το ps4 . Το xbone χρησιμοποιει αλλη τεχνολογια.

Έχει και το χουάν μια γρήγορη μνήμη, esram νομίζω τη λένε, αλλά έχει πολύ μικρή χωρητικότητα.Όπως και να έχει είναι πιο γρήγορες από αυτές των pc.

Δεν ξέρω ρε συ psycho, πολλοί μαζί είναι οι παράγοντες λογικά.Το θέμα είναι ότι πραγματικά καταστρέφουν τα παιχνίδια τους γιατί έχουν πολύ ποιοτικούς τίτλους από καθαρά παικτική άποψη.Αν και οφείλω να ομολογήσω πως δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα με παιχνίδι τους και τα ευχαριστιέμαι όλα.Ίσως να φταίει που τα αγοράζω και δεν τα παίζω σπασμένα day one; ^_^

Ίσως να είμαι τυχερός;Γενικότερα πάντως έχω πολλά χρόνια να σκοτιστώ με παιχνίδι στο pc. :P

• Like 1

http://www.overclock.net/t/1515461/ipon-shadow-of-mordor-6gb-of-vram-for-ultra-textures/370#post_22924600

Εδω και ενα ποστ απο τον Raging Cain για οποιον ξερει που λεει 5 πραγματακια.. ;) (post #374)

Εχει αποδειχτει βεβαια οτι οι σπασμενες εκδοσεις δεν διαφερουν πουθενα απο τις κανονικες. Οπτικως και στην αποδοση τους στα συστηματα μας. Οτι και αν γραφεται απο διαφορους σε σαιτ ειναι ψεμα. Μην πεφτετε στο παραμμυθι αυτο. Τοσα χρονια και ''κατεβαζουμε'' και αγοραζουμε.

Εννοειται πως στα games της ubi, ( εφοσον και εμεις σαν gamers τοσα χρονια, γνωριζουμε πως και τι κανουν) περιμενεις 4-6 patch just to be sure και συνηθως το φτιαχνουν οποιο θεμα. Περιμενεις δλδ να φανε το βρισιδι τους απο τους beta testers που πανε day one να παιξουν αυτο που μας πετανε συνηθως. B)

Eτάξει αν το πατσάρεις και το φτάσεις στην ίδια έκδοση, ναι δε θα έχει διαφορά.Το θέμα είναι πώς το κάνεις αυτό.Εγώ πάντως δε μπορώ να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα.Προτιμώ να δώσω 5-10 ευρώ και να το πάρω στους δέκα μήνες από την κυκλοφορία του να τελειώνω.Να έχω τα cloud μου γιατί δε χρησιμοποιώ πάντα ένα pc, τα achievements μου, τα πάντα μου.Μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης ξέρω εκ των προτέρων ποιό παιχνίδι θα μου αρέσει και θα έχει νόημα να το αγοράσω χωρίς να κλαίγομαι.Με τα υπόλοιπα δεν ασχολούμαι καν.  :-)

• Like 3

Scene releases or original.. Απλα πραγματα, κατανοητα,χιλιοειπωμενα χρονια τωρα,αλλιως κονσολα 60αρια(euro εννοουμε ετσι; ) και το κεφαλι μας ησυχο.. Αλλιως μετα μην παραπονουμαστε για performance issues επειδη γιναμε η mining bitch καποιου εξυπνου ή φαγαμε ενα καρο trojan ή απλα κατεβασαμε οτι malicious/troll code εχει σκεφτει ο καθε @@..

Bigi ετσι ειναι με την επιλογη παιχνιδιων συμφωνω απολυτα. Απο την αλλη το μισο και πλεον κλαμα και τα "συμπερασματα" πολλων ειναι δειγμα αγνοιας και του κλασσικου ξερολα ημιμαθη Ελληνα που εχει αποψη για τα παντα, ακομη και αν δεν ξερει για τι μιλαει επειδη το ακουσε/ειδε καπου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...