t3llis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Βαρετο δεν γινεται γιατι μετα απο τοσα χροναι εχουμε συνηθισει πλεον το gameplay. Ολα τα assasin creed ιδιο gameplay εχουν.Να Να μην εχει του ιδιου τυπου αποστολες..αυτο εννοω πχ να ανεβαινεις συνεχεια σε πυργους για να ανοιγεις τον χαρτη, να εκτελεις διαδρομες μεσα σε συγκεκριμενο χρονικο διαστημα κλπ. κλπ.
mathsrule Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Όπα, κάτσε λίγο. Η κοπελιά δεν φοράει τον σταυρό των Templar; Γιατί την έσωσε;
RPDrummer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Κάτι μου λέει ότι οι πρώτες αποστολές θα είναι καλές και μετά θα γίνονται μονότονες, όπως είμαι σίγουρος ότι μία απ' αυτές θα είναι να αποτρέπεις εκτελέσεις. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Γιατί όλοι έχουν θήκη για το σπαθί και εσύ ποτε?! Ftards. 1
mathsrule Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Γιατί όλοι έχουν θήκη για το σπαθί και εσύ ποτε?! Ftards. Είναι πολύ mainstream να έχεις θήκη. Σου λέει εάν είσαι μάγκας πέρνα απλά την λεπίδα μέσα από τη ζώνη σου ανάμεσα από τα @@ σου και πρόσεχε μη σου κόψει τίποτα όσο σκαρφαλώνεις. 2
wazzaa Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Όπα, κάτσε λίγο. Η κοπελιά δεν φοράει τον σταυρό των Templar; Γιατί την έσωσε; Μυρίζομαι κάτι περίεργο..... Αυτό σκεφτόμουνα και εγώ.... Άντε να δούμε καμία ανατροπή τρελή Ελπίζω πάντος να πέφτει φυστίκι με το μωρό..... 4
mathsrule Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μυρίζομαι κάτι περίεργο..... Αυτό σκεφτόμουνα και εγώ.... Άντε να δούμε καμία ανατροπή τρελή Ελπίζω πάντος να πέφτει φυστίκι με το μωρό..... Ανατροπή στυλ Assassin's Creed 3; Μπα, δεν νομίζω...... Μάλλον θα είναι καμία κοπελίτσα Templar που του γυάλισε του Arno και θα την έβαλε στην Αντικατασκοπεία των Assassins'. 2
nickarmy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 ωραία σκηνή πάντως φάνηκε (ποιο ωραία η φιγούρα αυτή στην συλλεκτική) 1
wazzaa Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 ωραία σκηνή πάντως φάνηκε (ποιο ωραία η φιγούρα αυτή στην συλλεκτική) Γενικώς τα cinematic της Ubisoft είναι φοβερά.... Ανατροπή στυλ Assassin's Creed 3; Μπα, δεν νομίζω...... Μάλλον θα είναι καμία κοπελίτσα Templar που του γυάλισε του Arno και θα την έβαλε στην Αντικατασκοπεία των Assassins'. Καλά ούτε εγώ δεν νομίζω κάτι τέτοιο αλλά λέω Μακάρι πάντος... Όπως και να έχει , χούφτωστη χούφτωστη 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Γιατί όλοι έχουν θήκη για το σπαθί και εσύ ποτε?! Ftards. Because we can't have nice things. Or scabbards for that matter. 1
GjokerR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Όπα, κάτσε λίγο. Η κοπελιά δεν φοράει τον σταυρό των Templar; Γιατί την έσωσε;Βρηκα αυτο http://en.wikipedia.org/wiki/Cross_pattée Ιδιο σταυρο που φοραει η τυπησα ειχαν οι templars (αυτοι με το κοκκινο κρανος) στο πρωτο παιχνίδι. Ενω ο σταυρός που φορουσαν οι υπόλοιποι φρουροι ηταν διαφορετικός. 1
mathsrule Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Βρηκα αυτο http://en.wikipedia.org/wiki/Cross_patt%C3%A9e Ναι, αλλά είναι ουσιαστικά το σήμα κατατεθέν των Templars.
qsis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ο σταυρός των templar (Ναϊτών) είναι διαφορετικός κανονικά, αν μιλάμε για σταυροφορίες αυτός ο σταυρός χρησιμοποιήθηκε απο τους Teutonic knights , στη συνέχεια από τους Πρώσους, τους ναζί και ακόμα και σήμερα χρησιμοποιείται από το γερμανικό στρατό Στο παιχνίδι βέβαια έχουν αυτόν σε κόκκινο από όσο θυμάμαι, οπότε μάλλον ο πρωταγωνιστής θα έχει καμιά καψούρα με το templar γκομενάκι ή μπορεί να είναι και ο ίδιος templar ή να το παίζει διπλό ταμπλό όπως γινόταν και στο black flag 1
mathsrule Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ο σταυρός των templar (Ναϊτών) είναι διαφορετικός κανονικά, αν μιλάμε για σταυροφορίες αυτός ο σταυρός χρησιμοποιήθηκε απο τους Teutonic knights , στη συνέχεια από τους Πρώσους, τους ναζί και ακόμα και σήμερα χρησιμοποιείται από το γερμανικό στρατό Στο παιχνίδι βέβαια έχουν αυτόν σε κόκκινο από όσο θυμάμαι, οπότε μάλλον ο πρωταγωνιστής θα έχει καμιά καψούρα με το templar γκομενάκι ή μπορεί να είναι και ο ίδιος templar ή να το παίζει διπλό ταμπλό όπως γινόταν και στο black flag Στο Black Flag ξεκαθαρίζεται με ποιανού το μέρος είσαι τελικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα