Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν και δεν ξερω τι σημαινει αυτο,υπαρχει τροπος να το φτιαξω;

Δοκίμασε χωρίς oc στην κάρτα.Σε άλλα παιχνίδια στο κάνει;Παντού υπερχρονισμένη την έχεις ή μόνο σε αυτό;To throttling σημαίνει ότι αυτόματα η κάρτα ριχνει τα ρολόγια της συνήθως για να προστατευθεί σε περίπτωση υψηλών θερμοκρασιών ίσως και σε περίπτωση που δεν της δίνεις το σωστό ρεύμα.Οι reference 290 που είχαν βγει για παράδειγμα το έκαναν έντονα.Αν τις υπερχρόνιζες δε βάσταγαν στα παιχνίδια τα ρολόγια που τους είχες ορίσει εσύ, αλλά χαμηλότερα.Ακόμα και η δικιά μου η tri-x το κάνει εαν δε της δώσω αρκετό αέρα από το powerlimit των οδηγών σε ρεύμα και λογικό είναι.Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, αυτό το φαινόμενο δεν εμφανίζεται ακριβώς όπως το περιγράφεις.Δεν έχει τόσο έντονα σκαμπανεβάσματα.Κρατά σχετικά σταθερά κάποιες τιμές.Από την άλλη βέβαια εκτός από αυτό και κανένα θέμα με τους οδηγούς, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Τέλος, κατέβασε τους χθεσινούς 14.12 εάν δεν το έχεις ήδη κάνει.Όλοι λένε ότι στο unity έδωσαν άλλο αέρα.Οφείλω να ομολογήσω ότι το δοκίμασα κι εγώ το παιχνίδι και (χωρίς κανένα patch παρακαλώ!) στα 1440 με την 290 είναι απόλυτα playable με fxaa.Μιλάμε για περίπου 35 fps minimum.Αισθητή διαφορά στη ροή του παιχνιδιού σε σχέση με τους προηγούμενους.

Δημοσ.

εγω που ανα 4 δευτερολεπτα εχω μικρο frame drop ?

τι προτεινετε να κανω; (εκτος το να κανω αναβαθμιση :P )

σκεφτηκα μηπως ειναι το μικρο o.c. που εχω κανει στην gpu..

Εχεις κανει να υποθεσω το update που εφτιαχναν τα fps drops σε μερικα σημεια..

Αυτο που λες εσυ εγω το αντιμετωπιζω οταν ενεργοποιω το MSAA στο παιχνιδι, που ειναι γνωστο προβλημα και οχι αποδοσης γιατι fps εχω.. Οποτε αν εχεις MSAA εννοειται το βγαζεις , γιατι αν εχεις βαλει μια ρυθμιση κατευθειαν (π.χ ultra ή nvidia) και δεν τις εχεις κανει custom μπορει να στο εχει ενεργοποιημενο. Τσεκαρε τι AA mode εχεις αν δεν το εχεις κανει λοιπον (λεμε τωρα)

Επισης οταν αλλαζεις ρυθμισεις, κυριως σε AA modes κανε restart το παιχνιδι και οχι "on the fly" που λεμε.

Δημοσ.

τα εβαλα ολα default  τις τιμες,εχω ηδη βαλει τους τελευταιους drivers !

και ναι εχω περασει και το τελευταιο ανεπισημο πατς..

παντως εγω το χω στο fxaa..

anyway δεν πειραζει..μπορει ναναι γενικα το συστημα μου μαπεξ..

δν μαμιεται...παλι στην ακρη θα μεινει :)

Δημοσ.

Οπότε μάλλον καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι είναι μάλλον ένα από τα ηλίθια και ανεξήγητα προβληματάκια ενός παιχνιδιού και δη της ubisoft;  :-D

• Like 1
Δημοσ.

τα εβαλα ολα default  τις τιμες,εχω ηδη βαλει τους τελευταιους drivers !

και ναι εχω περασει και το τελευταιο ανεπισημο πατς..

παντως εγω το χω στο fxaa..

anyway δεν πειραζει..μπορει ναναι γενικα το συστημα μου μαπεξ..

δν μαμιεται...παλι στην ακρη θα μεινει :)

μου φαίνεται παράξενο να έχεις πρόβλημα εσύ και να μην έχω εγω.

επανεκδομένη έκδοση με το 1.3 πάνω και όλα Low.

μετά απο αρκετή ώρα και γύρισμα τριγύρω έχω για 2-3 δευτερόλεπτα ελεεινό κόλλημα βλέπω τη Vram να αδειάζει και μετά να γεμίζει 990ΜΒ ξανά.

με τον omega πάνω.

Δημοσ.

δεν ξερω πραγματικα τι στν πεοντα συμβαινει ! εσενα ειναι στα 990mb εμενα η vram συνεχιζει ναναι φουλ 

με medium-high..

τεσπα δεν θα ασχοληθω αλλο γτ πραγματικα σημερα μ εχουν αναψει τα λαμπακια και οπως τις προαλλες εσπασα το mouse τουβλο-χ μπορει σημερα να σπασω καμια οθονη και ειναι κριμα 

Δημοσ.

Μα σε όλους είναι full ρε guys! Αυτό σημαίνει un-optimized! Και 50GB vram να έχεις, το παιχνίδι θα απλώνετε. Να μου πεις τι θα τα κάνει; Αυτό ρωτήστε τους devs! :Ρ

Δημοσ.

Μα σε όλους είναι full ρε guys! Αυτό σημαίνει un-optimized! Και 50GB vram να έχεις, το παιχνίδι θα απλώνετε. Να μου πεις τι θα τα κάνει; Αυτό ρωτήστε τους devs! :Ρ

Διαφωνώ κάθετα στο γεγονός ότι εαν τρώει όλη τη vram είναι κακογραμμένο.Αν είναι έτσι να ζητάμε τότε να μην έχουμε και 100% gpu usage.Άλλο το να τρώει τόση μνήμη και να έχει τρελά pop ups για παράδειγμα, αλλά όχι ότι εαν τρώει μνήμη είναι κακογραμμένο, δε συμφωνώ καθόλου.Χαρακτηριστικό παράδειγμα το mordor...

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε μάλλον καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι είναι μάλλον ένα από τα ηλίθια και ανεξήγητα προβληματάκια ενός παιχνιδιού και δη της ubisoft;  :-D

Ειναι προβλημα της μηχανης γενικοτερα, κατι πρεπει να γινει εγγενως στον κωδικα δεν παει αλλο σχεδον σε καθε παιχνιδι τα ιδια.. 45 patch να ερθει στα ισια του, και αν.. Πολυ κριμα γιατι η μακακω η Ubi εχει ωραιους τιτλους..

Το θεμα της μνημης ειναι αλλο καπελο, και εαν μπορει να εκμεταλλευεται επαξια την vram που βρισκει διαθεσιμη δεν ειναι καθολου κακο.. Το ζητημα ειναι οτι δεν χρειαζεται να συμβαινει αυτο, τουλαχιστον οχι αν ο κωδικας ειναι γραμμενος για PC, που σημαινει οτι συγκεκριμενα settings πρεπει να τρωνε παντα συγκεκριμενη vram..

Δημοσ.

To συγκεκριμενο game βεβαια και 12αρα vram να εχεις, το pop up θα υπαρχει. Ειναι του παιχνιδιου το θεμα και μαλλον δεν παιζει να διορθωθει, ας το παρουμε αποφαση. Το ιδιο προβλημα εχει και το far cry αλλα σε λιγοτερο βαθμο.

Δημοσ.

To συγκεκριμενο game βεβαια και 12αρα vram να εχεις, το pop up θα υπαρχει. Ειναι του παιχνιδιου το θεμα και μαλλον δεν παιζει να διορθωθει, ας το παρουμε αποφαση. Το ιδιο προβλημα εχει και το far cry αλλα σε λιγοτερο βαθμο.

Pop up τι εννοεις;

Δημοσ.

Και στα δυο υπαρχει θεμα με τα shadows. Δημιουργουνται εκεινη την στιγμη και κανει μπαμ στα ματια μου.

Και στο unity γινονται και αλλα με npc, κτιρια στο βαθος κτλ.

Δημοσ.

Δημιουργουνται εκεινη την στιγμη καλο ειναι γιατι ειναι real time .. :D

Μηπως εννοεις το θεμα με τα shadow glitches και τις μαυρες σκιες που δεν γινονταν rendered(mapped) σωστα; Αυτο στο FC4 το ειχα αντιμετωπισει στο Βορειο Κυρατ πριν το patch.

Στο Unity το μονο θεμα που ειδα και ειναι ενοχλητικο ειναι το draw distance που δεν ειναι της προκοπης και καμια φορα κανα texture pop in.. Αντε και το choppy framerate. Α ξεχασα και το θεμα με το MSAA.. Κατα τα αλλα μια χαρα.. λολ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...