Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πως τους βάλατε ρε παιδιά ; Εμένα γίνεται η εγκατάσταση τους, αλλά δεν εφαρμόζονται. 

Θα κανεις πρωτα απεγκατασταση τους driver που εχεις τωρα, και μετα θα εγκαταστησεις τους νεους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγορινες μια ερωτηση. Κανενας με GTX980 να μας πει σε ultra τι περιπου fps βγαζει? Εμενα στα ultra η 980 G1δινει απο 35 εως 47 με το ζορι αλλα με vsync ενεργοποιημενο. Να πω την αληθεια και να το απενεργοποιησω δεν βλεπω καποια αισθητη διαφορα στα fps. Αλλα το παιχνιδι παιζει πιο πολυ στα 37 fps. Ειναι φυσιολογικη τιμη η επρεπε να ειχα παραπανω? Ολα full εννοειται εκτος το MSAA που ειναι x4 γιατι x8 δεν παιζει καλα. Δοκιμασα και TXAA και μπορω να πω οτι στα fps παιζει παλι στις ιδιες τιμες αλλα μου αρεσει πολυ το αποτελεσμα.

Αγορινες μια ερωτηση. Κανενας με GTX980 να μας πει σε ultra τι περιπου fps βγαζει? Εμενα στα ultra η 980 G1δινει απο 35 εως 47 με το ζορι αλλα με vsync ενεργοποιημενο. Να πω την αληθεια και να το απενεργοποιησω δεν βλεπω καποια αισθητη διαφορα στα fps. Αλλα το παιχνιδι παιζει πιο πολυ στα 37 fps. Ειναι φυσιολογικη τιμη η επρεπε να ειχα παραπανω? Ολα full εννοειται εκτος το MSAA που ειναι x4 γιατι x8 δεν παιζει καλα. Δοκιμασα και TXAA και μπορω να πω οτι στα fps παιζει παλι στις ιδιες τιμες αλλα μου αρεσει πολυ το αποτελεσμα.

Βγαλε το msaa και βαλε FXAA, παρε 20+ frames δωρο. Δεν εχει θολουρα και παραδοξως δειχνει να ειναι καλυτερο του msaa/TXAA στο συγκεκριμενο game.

Αν δεν εχεις ηδη βαλει το πιο προσφατο patch, βαλ΄το.

Fullscreen vsync On ή Borderless και vsync off. Ενα απο τα δυο κανε, το ιδιο πραγμα ειναι, και αποτρεπει καθε ειδους tearing.  B)

• Like 1

Βγαλε το msaa και βαλε FXAA, παρε 20+ frames δωρο. Δεν εχει θολουρα και παραδοξως δειχνει να ειναι καλυτερο του msaa/TXAA στο συγκεκριμενο game.

Αν δεν εχεις ηδη βαλει το πιο προσφατο patch, βαλ΄το.

Fullscreen vsync On ή Borderless και vsync off. Ενα απο τα δυο κανε, το ιδιο πραγμα ειναι, και αποτρεπει καθε ειδους tearing. B)

Ευχαριστω θα τα δοκιμασω.

Αλλα σαν τιμες με τις υπαρχοντες ρυθμισεις ειμαι φυσιολογικα για GTX980?

Και η 970 ακριβως εκει ειναι στα ιδια settings. Δεν νομιζω πως και οι υπολοιπες καρτες πανε καλυτερα σε fps.

Αμα πιανει η 980 που ειναι απο τις top gpu τοσα, ειναι καθαρα θεμα του game.

Φυσιολογικα εισαι. Τα msaa/TXAA "τρωνε" πολυ στο Unity και δεν προσφερουν και την αναλογη ποιοτητα στην εικονα.

Βαλε FXAA κανε το τεστ και μονος σου να δεις οτι κανει την καλυτερη δουλεια και δεν στοιχιζει τιποτα σε frames.

• Like 1

εγω που ανα 4 δευτερολεπτα εχω μικρο frame drop ?

τι προτεινετε να κανω; (εκτος το να κανω αναβαθμιση :P )

σκεφτηκα μηπως ειναι το μικρο o.c. που εχω κανει στην gpu..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηπως λες ενα ακαριαιο παγωματακι,αυτο σημβαινει σε εμενα μερικες φορες,τιποτα το σοβαρο.

Επεξ/σία από pirate79

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελειωσε το στορυ  :cry:

εδιτ δεν σου εβγαλε τιτλους τελους? ποιο λειζερ λες?

cocous fxaa λογικα θα εισαι καρφομενος στα 60αρια τις "περισσοτερες φορες",δεν ξερω αν ο cpu παιζει καποιο θετικο η αρνητικο ρολο

Επεξ/σία από kyriakosm

τι προτεινετε να κανω; (εκτος το να κανω αναβαθμιση :P )

σκεφτηκα μηπως ειναι το μικρο o.c. που εχω κανει στην gpu..

Το gpu usage παραμένει καρφωμένο στο 100% όμως ή πέφτει κ αυτό;Τα ρολόγια της κάρτας επίσης;

Το gpu usage παραμένει καρφωμένο στο 100% όμως ή πέφτει κ αυτό;Τα ρολόγια της κάρτας επίσης;

πεφτουν ολα ...οχι ομως τρελα..

Μηπως λες ενα ακαριαιο παγωματακι,αυτο σημβαινει σε εμενα μερικες φορες,τιποτα το σοβαρο.

ναι ακαριαιο παγωματακι ανα ιδια συχνοτητα..δλδ αποκει πουμαι στα 30 fps πεφτει στα 24-26 και ξανα ανεβαινει

αν και δεν ξερω τι σημαινει αυτο,υπαρχει τροπος να το φτιαξω;

εμενα βασικα μου φαινεται σαν frames drops,την στιγμη που απτα 30 πεφτει στα 25~ καθε 4 sec και μετα ξανα ανεβαινει στα 30..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...