Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Όσοι έχουν AMD κάρτες με τους νέους drivers που βγήκαν τώρα από AMD , το παιχνίδι πλέον έγινε μια χαρά playable ..Δεν πέφτει κάτω από 30 fps με μέσο όρο 45-50 πλέον με όλα σε max ( από εκεί που είχα drops frame και πήγαινε 30-35 fps με max ρυθμίσεις με 7950 κάρτα ... )

Σε τι ανάλυση παίζεις;
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα

Όσοι έχουν AMD κάρτες με τους νέους drivers που βγήκαν τώρα από AMD  ,  το παιχνίδι πλέον έγινε μια χαρά playable ..Δεν πέφτει κάτω από 30 fps   με μέσο όρο 45-50 πλέον με όλα σε max  ( από εκεί που είχα drops frame και πήγαινε 30-35 fps με max ρυθμίσεις με 7950 κάρτα  ... ) 

οντως ισχυει μολις το εβαλα για να δω!

επιτελους εγινε playable !

χιλια μπραβο στην ati που μπορει κατα τυχη νακανε το παιχνιδι playable και αισχος στην ubi που εχει βγαλει ενα καρο patch και δν λεει να το διορθωσει !

επιτελους θα παιξω το assassins :P

βεβαια εχει καποια μικρο σκαλωματα αλλα οχι σε βαθμο ναναι ενοχλητικο !

Δημοσ.

assassin's creed unity sli gtx970 προβλημα 

Καλησπερα παιδια ειμαι νεο μελος. θελω αν μπορειτε να με βοηθησετε σε ενα προβλημa που εχω

καταρχην να σας πω τα specs του pc για να εχετε μια εικονα

GPU SLI GTX970 MSI GAMING 4K (σε θηρες οπου και οι δυο τρεχουν x16)

CPU I7 950 @ 4080GHz + CORSAIR H80i

MOBO GIGAGYTE 1366 GA-X58A-UDR3

12GB RAM DOMINATOR 1866GHz

RAID 0 VERTEX4 128GB + AGILITY 3 120GB

RAID 0 WD CAVIAR BLACK 1TB +WD CAVIAR BLUE 1TB

CASE HAF 922 COOLERMASTER

PSU CORSAIR TX 950W

Αυτα ειναι τα βασικα του pc μου και εχω προβλημα στο Assassin's Creed Unity καθε φορα που επιχειρω οχι στο msaa x8 (τελευτεαιο patch) αλλα ακομη και στο x4 να κολαει σποραδικα καθως κινουμε ενω στο TXAA μια χαρα

Τα ιδια και χειροτερα στο watchdogs εκει το κανει και το txaa.

Ok ξερω οτι δεν εχω pci x16 3.0 αλλα 2.0

Δεν εχω sata 3 αλλα τον ich10-r της ιντελ για τους σκληρους

ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ 2 970 ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ BOTTLENECK?? Παντως τα στο youtube το ιδιο sli σε αλλα chipset αποδειδουν το ιδιο. θα βαλω μια φωτο απο το heaven 4,0 ολα Χ-treme για να παρεται μια ιδεα απο το setup μου στα 4008GHz και οχι 4080 (που ειναι για μενα ενα οριο για τον CPU), αλλα τα γραφει και στην φωτο ολα τα αλλα χωρις O,C,

Kαπου ακουσα για μια επιλογη sync graphics acceleretor αλλα μεχρι εκει.

Eυχαριστω πολυ εκ των προτερων για τις απαντησεις σας. συγνωμη που δεν εχω κανει αλλα ποστ αλλα με το που μου παν για το φορουμ μου βγηκε προβλημα, παντως βλεπω οτι εχει αρκετες και ενδιαφεροντες

κατηγοριες που σιγουρα θα λαβω και εγω μερος.

Και μαμω τα φορουμ πως δεν το ξερα το μαθα απο ενα παιδι που ενδιαφερθηκε για μια gtx 670 asus direct cu ii που πουλησα.

ΠΑΡΑΛΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ GOOGLE!!!!

Ευχαριστω παιδια Ρωμανος

post-322253-0-95092600-1418149198_thumb.jpg

Δημοσ.

Για ακόμη μια φορα, το MSAA και TXAA(που χρησιμοποιεί MSAA) είναι broken. Βάλε FXAA, είναι καλύτερο από άποψη επιδόσεων και ποιότητας εικόνας, δεν θολώνει την εικόνα.

TLDR Βαλε FXAA.

1080p και 1440p πρέπει να χτυπάς εξηντάρια.

Δημοσ.

Εχουν στο νοσοκομειο gaming pc?

..δεν θα έπρεπε αλλά... χοαοχαοχοαχοαχοαοχαοχοαοχαοχαοχοαχοαοχοαχοαοχοαχοαοχοαχοαοχοαοχαοχοαοχοαχοαοχα

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω το εχω εγκατεστημενο απo day one αλλα το ρημαδι το tesselation περιμενω αν ποτε αποφασισουν να το προσθεσουν σε καποιο απο τα μελλοντικα patch.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...