RPDrummer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέσα στη βδομάδα θα μας πουν τι θα φτιάχνει το 4ο πατσ.
Alex21121988 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Kαι το 1.3 patch δεν εχω καταλαβει ακομα τι εφτιαξε. Το ιδιο με το 1.2 μου φανηκε. Tesselation το 2015 να περιμενω..
MSSB Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 What’s happening with the next patch?Work continues on Patch 4, which should bring improvements to the framerate as well as additional fixes. We’re still testing some fixes in Patch 4, so we’ll have a more detailed preview next week. How will Season Pass holders redeem their free game?Many of you have asked about how Season Pass owners will receive their free gift offer and we will have an update that outlines the process in greater detail very soon. For now, we can tell you that we’re working on a web-based solution for submitting requests and distribution fulfillment. http://assassinscreed.ubi.com/en-US/community/liveupdates/live_updates_details.aspx?c=tcm:152-187731-16&ct=tcm:148-76770-32
kyriakosm Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 εγω παντως το τελειωσα με 1.2 patch ultra+fxaa 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Assassin’s Creed: Unity – Patch 4 Will Address Performance Issues, More Details Coming Next Week
D.Luffy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Ωραία. Αγορά λοιπόν σε 6 μήνες από τώρα με κάνα steam sale. Ελπίζω μέχρι τότε να έχουν διορθωθεί τα πάντα...
RPDrummer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Για τους πράσινους σίγουρα θα διορθωθούν! Για τους δε κόκκινους.. χαχαχα
Silverage Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Ωχ, τί λέει εδώ: All Season Passes sold prior to the announcement will still be valid, so you can redeem it at any time. Please note that your Season Pass will have to be redeemed before you are able to receive your free gift offer. Εμείς που το πήραμε απο G2A πώς θα ξέρουν πότε το αγοράσαμε όμως;
enable_your_mind Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα Όσοι έχουν AMD κάρτες με τους νέους drivers που βγήκαν τώρα από AMD , το παιχνίδι πλέον έγινε μια χαρά playable ..Δεν πέφτει κάτω από 30 fps με μέσο όρο 45-50 πλέον με όλα σε max ( από εκεί που είχα drops frame και πήγαινε 30-35 fps με max ρυθμίσεις με 7950 κάρτα ... )
naruto14 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Ωραία. Αγορά λοιπόν σε 6 μήνες από τώρα με κάνα steam sale. Ελπίζω μέχρι τότε να έχουν διορθωθεί τα πάντα... Σωστός. Το καλοκαιράκι το συζητάμε. Και πάλι πολύ θα σκεφτώ αν θα δώσω λεφτά σε αυτήν την εταιρία...
Spartan117 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Σωστός. Το καλοκαιράκι το συζητάμε. Και πάλι πολύ θα σκεφτώ αν θα δώσω λεφτά σε αυτήν την εταιρία... Με την 970 δεν θα έχεις προβλήματα anyway, εγώ το παίζω ανετότατα σε 1440p όλα maxed εκτως του ΑΑ. Πιο κάτω δεν είναι αρκετά optimized. Εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις το Tessellation patch και να το δεις, 20-25 ευρώ έχει από κλειδομάγαζα (Kinguin/G2A) και τα αξίζει και με το παραπάνω imo. Άσε που είναι ένας από τους λίγους "showcase" τίτλους για το PC αυτήν τη περίοδο
naruto14 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Με την 970 δεν θα έχεις προβλήματα anyway, εγώ το παίζω ανετότατα σε 1440p όλα maxed εκτως του ΑΑ. Πιο κάτω δεν είναι αρκετά optimized. Εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις το Tessellation patch και να το δεις, 20-25 ευρώ έχει από κλειδομάγαζα (Kinguin/G2A) και τα αξίζει και με το παραπάνω imo. Άσε που είναι ένας από τους λίγους "showcase" τίτλους για το PC αυτήν τη περίοδο Showcase εννοείς για τα γραφικά? Εντάξει και το Far Cry 4 έχει πράγμα να δείξει. Περιμένουμε και GTA V . Ποια κάρτα έχεις αν επιτρέπεται?
greg2310 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα Όσοι έχουν AMD κάρτες με τους νέους drivers που βγήκαν τώρα από AMD , το παιχνίδι πλέον έγινε μια χαρά playable ..Δεν πέφτει κάτω από 30 fps με μέσο όρο 45-50 πλέον με όλα σε max ( από εκεί που είχα drops frame και πήγαινε 30-35 fps με max ρυθμίσεις με 7950 κάρτα ... ) +1 την ιδια εντυπωση εχω...
Spartan117 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Showcase εννοείς για τα γραφικά? Εντάξει και το Far Cry 4 έχει πράγμα να δείξει. Περιμένουμε και GTA V . Ποια κάρτα έχεις αν επιτρέπεται? 970 G1, και παρόλη την γκρίνια για το performance/glitches/bugs (που πλην του performance bugs και glitches βρίσκεις δύσκολα στο 1.3 patch) το Unity σαν AC είναι παρα πολύ καλο. Άμα θες να πάρεις μια εντύπωση πως είναι in-game με την μια 970 που το παίζω δες εδώ, έχω 80 uncompressed εικόνες: https://www.flickr.com/photos/128836441@N08/ Σε μερικές φάσεις είναι σαν concept art
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα