Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φίλε αμα δε σε δω με τα μάτια μου να το παίζεις να δώ οτι δεν έχεις framedrops και stuttering δε σε πιστέυω

και όλοι οι άλλοι που λέτε οτι σας τρέχει τέλεια

Μπες youtube και δες πως το παιζουν οι GTX780ti.

Ακομα και πριν τους 344.75 driver και τα patches δεν ειχα κανενα προβλημα.

v1.0 με τους προηγουμενους drivers σε 1080p ULTRA τα FPS σπανια πεφτουν κατω απο 60fps:

Για VRAM δεν ξέρω, αλλά μπορεί να γεμίζει την RAM? Δεν έχω παρατηρήσει πόση τρώει αλλά πριν μπω στο game έχω διαθέσιμα τουλάχιστον 5GB.

Κατεβασε GPUz και παρακολουθησε τη VRAM σου, λογικα θα ειναι full.

Και η RAM σου ισως να γεμιζει, δες την απο το Windows Task Manager.

Απο Task Manager δες και CPU usage, οπου κανονικα θα εισαι ανετος εκει.

Αν γεμιζει η VRAM γεμιζει και η RAM, δεν ειναι καλο.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tα Ultra textures του Shadow of Mordor ειναι τεραστια και πιανει 6GB VRAM σε Ultra settings, γι αυτο και γεμιζει ολες τις καρτες, εκτος απο την Τitan Ζ (12GB). To Unity δεν το εχω δει να φτανει τα 4GB VRAM σε Ultra. Και σε Low settings στα 720p γεμιζει 1.5GB VRAM.

Ρε 'συ..Η Titan Z είναι mGPU, που σημαίνει ότι μιλάμε για 2*6GB και όχι για καθαρά 12GB.Για παιχνίδια έχει διαθέσιμα 6GB, όπως και μια Titan.Και όχι, το Mordor δεν θέλει 6GB, με 4GB πάει αέρα σε 1600P.

Ρε 'συ..Η Titan Z είναι mGPU, που σημαίνει ότι μιλάμε για 2*6GB και όχι για καθαρά 12GB.Για παιχνίδια έχει διαθέσιμα 6GB, όπως και μια Titan.Και όχι, το Mordor δεν θέλει 6GB, με 4GB πάει αέρα σε 1600P.

Ναι σωστα, οποτε δεν υπαρχει καρτα με πανω απο 6GB VRAM, εκτως απο την R9 290x 8GB που βγηκε τωρα.

Αλλο το παει αερα με 4GB VRAM, που ναι παει σε GTX970/980 και R9 290 οπως και στην 780ti μου με 3GB σε Ultra 1440p, και αλλο το ποσα GB στη VRAM μπορει να γεμισει. Εγω μιλουσα για το δευτερο.

To Mordon γεμιζει εως και 5.6GB VRAM σε Ultra με Ultra HD textures και μεχρι και 3GB σε High settings, στα 1080/1440p.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-eyes-on-with-pc-shadow-of-mordors-6gb-textures

Και μιας και θα βγει που θα βγει παλι του χρονου παλι, Λονδινακι λεει;

dfbqlgdjj7t3cz7x7noc.jpg

Μεχρι τοτε μπορει να εχουν βαλει και tessellation και να διορθωσουν ολα τα bugs στο Unity

• Like 1

Έλεος, η σειρά έχει καταντήσει CoD ή και χειρότερα θα έλεγα..

Εντάξει, αν δεν έχει το χάλι του φετινού, εμένα δεν με πειράζει.

Σίγουρα πάντως δεν είναι "α λα CoD" αφού αφαιρώντας τα τεχνικά προβλήματα, είναι καλοφτιαγμένα παιχνίδια.

Προτιμώ να καθυστερήσει 2-3 χρόνια και να βγει φρέσκο ωραίο παιχνίδι, παρά κάθε χρόνο και να πρέπει να περιμένουμε 5-6 patch για να παίξει.

Και μιας και θα βγει που θα βγει παλι του χρονου παλι, Λονδινακι λεει;

dfbqlgdjj7t3cz7x7noc.jpg

Μεχρι τοτε μπορει να εχουν βαλει και tessellation και να διορθωσουν ολα τα bugs στο Unity

Να ανοιξουμε νεο thread  απογια το παιχνιδ η να περιμενουμε την επισημη ανακοινωση του?

Να ανοιξουμε νεο thread  απογια το παιχνιδ η να περιμενουμε την επισημη ανακοινωση του?

Να περιμένουμε επίσημα θα έλεγα εγω καλύτερα. Μπορεί τα παραπάνω να είναι μπούρδες.

Να περιμένουμε επίσημα θα έλεγα εγω καλύτερα. Μπορεί τα παραπάνω να είναι μπούρδες.

Δεν είναι μπούρδες. Η Ubisoft στο statement παραδέχεται ότι η Quebec εργάζεται στο επόμενο Assassin's Creed.

Ε οποιος θελει να το ανοιξει, αλλα τι μπορουμε να πουμε απο τωρα, με τοσα λιγα στοιχεια. Η συζητηση με τα σχολια μας θα τελειωσει πολυ συντομα. Ας περιμενουμε εγω λεω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...