dimitris21gr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Για μένα πάντως ακόμα και στην 1.3 το game δεν παίζεται. Τα έχω όλα στο high, κλειστό ΑΑ και ambient occlussion στο SSAO και πάλι κάνει σπασίματα. Δεν πρόκειται να ρίξω άλλο τα settings, ούτε την ανάλυση(1080p), GTX 680 έχω πια, έλεος!
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Απ' ό,τι άκουσα ο Spartan117 δέχεται κόσμο σπίτι του για να παίξουν το συγκεκριμένο game, για δες το. :Ρ 3
Alex21121988 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Για μένα πάντως ακόμα και στην 1.3 το game δεν παίζεται. Τα έχω όλα στο high, κλειστό ΑΑ και ambient occlussion στο SSAO και πάλι κάνει σπασίματα. Δεν πρόκειται να ρίξω άλλο τα settings, ούτε την ανάλυση(1080p), GTX 680 έχω πια, έλεος! Mην το ψαχνεις, δεν φταιει η 680 σου, το game εχει φτιαχτει για να παιζει καλα μονο στην 9x σειρα, στην 780 και πουθενα αλλου (δεν βαζω μεσα titan γιατι ειναι σε αλλη κατηγορια οι συγκεκριμενες) Τα διαβαζετε εξαλλου, δεν σας δουλευουμε τοσα ατομα με τις 970/780. Το game μετα το 1.2 patch με ολα στο τερμα και FXAA στα 1080p ειναι σταθερο, δεν εχει stuttering και γενικα παει καλα, αλλα μονο σε αυτες τι καρτες της nvidia αφου απο οτι διαβαζω στις amd δεν παει καλα το unity. Ειναι απαιτητικο παιχνιδι. Φαινεται βεβαια οτι τουλαχιστον για τωρα μονο στις συγκεκριμενες καρτες θα μπορει να παιζει καλα. Πρεπει να περιμενουμε να δουμε, τι θα γινει και με τα υπολοιπα patch που χρωσταει η ubi και τι θα φτιαχνει. Εγω προσωπικα που ειχα διαβασει ολο το changelog του 1.3 patch, δεν ειδα να φτιαχνει το παραμικρο απο τα προβληματα που υποστηριζει οτι φτιαχνει. Επισης perfomance patch δεν εχουμε παρει, και δεν ξερουμε αν θα βγαλουν και ποτε.
Cowboy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Για μένα πάντως ακόμα και στην 1.3 το game δεν παίζεται. Τα έχω όλα στο high, κλειστό ΑΑ και ambient occlussion στο SSAO και πάλι κάνει σπασίματα. Δεν πρόκειται να ρίξω άλλο τα settings, ούτε την ανάλυση(1080p), GTX 680 έχω πια, έλεος! Εχεις βαλει 244.75 drivers? Σημερα δοκιμασα το παιχνιδι σε PC μου με GTX680 2GB OC, i7 3770k OC και 16GB DDR3 1866Mhz με 244.75 driver και ολα τα updates απο Uplay και τρεχει πολυ καλα στα settings που ανεφερα εδω. Το δοκιμασα μονο με controller και οχι με mouse, καθως ειναι στην TV της κρεβατοκαμαρας.
panther_512 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 To παιχνίδι έγινε πρωτοσέλιδο παντού για την κατάστασή του, ενώ έχει καταποντιστεί από τους gamers τόσο στο PC όσο και στις κονσόλες. Official forums, Steam, Metacritic, εδώ, όπου και να κοιτάξεις η ίδια κατάσταση. Έφτασε η Ubisoft να κάνει δημόσιες απολογίες και να μοιράζει δωρεάν DLCs για να μετριάσει τη ζημιά. http://www.bbc.com/news/technology-30226586 Ανεξάρτητα από τις όποιες προθέσεις της Ubisoft, αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Μήν το αγοράζετε το παιχνίδι και μήν το παίζετε πειρατικό. Μήν στηρίζετε ούτε άμεσα (αγορά), ούτε έμμεσα (πειρατία) τέτοιες καταστάσεις. 1
dimitris21gr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Φυσικά και έχω τους τελευταίους drivers 344.75. Με settings στα Ulttra και μόνο με ΑΑ κλειστό έχω πάλι πολύ καλά FPS ΑΛΛΑ ακόμα και στο εκείνο το παρκάκι που πρέπει να κλέψεις το μήλο στην αρχή κάνω βόλτες γύρω γύρω και κάθε 2-3 δευτερόλεπτα τρώω και ένα μικρό κόλλημα.
Cowboy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Οταν λες μικρα κολληματα εννοεις fps drops ή κατι σαν stuttering χωρις να πεφτουν πολυ τα fps σου? Θα δοκιμασω και με mouse/keyboard στην 680 να δω πως παει. Παντως δεν παρατηρησα κανενα κολλημα με το controller (Dualchock 3) τουλαχιστον, το οποιο βεβαια δεν μπορει να κανει γρηγορες και μεγαλες κινησεις οπως το mouse.Αν εχεις controller κανε και εσυ μια δοκιμη.
dimitris21gr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Όχι τα fps δεν φαίνεται να πέφτουν αλλά το κόλλημα είναι εμφανέστατο.
Oroku Saki Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 To παιχνίδι έγινε πρωτοσέλιδο παντού για την κατάστασή του, ενώ έχει καταποντιστεί από τους gamers τόσο στο PC όσο και στις κονσόλες. Official forums, Steam, Metacritic, εδώ, όπου και να κοιτάξεις η ίδια κατάσταση. Έφτασε η Ubisoft να κάνει δημόσιες απολογίες και να μοιράζει δωρεάν DLCs για να μετριάσει τη ζημιά. http://www.bbc.com/news/technology-30226586 Ανεξάρτητα από τις όποιες προθέσεις της Ubisoft, αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Μήν το αγοράζετε το παιχνίδι και μήν το παίζετε πειρατικό. Μήν στηρίζετε ούτε άμεσα (αγορά), ούτε έμμεσα (πειρατία) τέτοιες καταστάσεις. Και το χειροτερο μετα απο τι εχει γινει ξερεις τι ειναι? Πως το παιχνιδι συνεχιζει να πουλαει σχετικα καλα καθως ειναι και σε αυτης της εβδομαδας τα tpo 10 sales charts
Cowboy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Όχι τα fps δεν φαίνεται να πέφτουν αλλά το κόλλημα είναι εμφανέστατο. Μαλλον γεμιζεις τη VRAM (και ισως και τη RAM) σου. Εχεις παρακολουθησει καθολου GPU - CPU - RAM - VRAM usage καθως παιζεις? Επισης κανε μια δοκιμη σε 900p να δεις αν κανει και εκει κολληματακια. Και το χειροτερο μετα απο τι εχει γινει ξερεις τι ειναι? Πως το παιχνιδι συνεχιζει να πουλαει σχετικα καλα καθως ειναι και σε αυτης της εβδομαδας τα tpo 10 sales charts Σιγουρα ειναι πολλοι αυτοι που δεν μπορουν να το παιξουν το παιχνιδι, αλλα πολλοι ειναι και αυτοι που το παιζουν. Το Unity ειναι απο τα καλυτερα και ομορφοτερα games που εχω παιξει. Παιζω σε Max settings (FXAA) στα 1440p και το εχω υπερευχαριστηθει, εχω 20 ωρες gameplay και φυσικα δεν το εχω τερματισει ακομα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μαλλον γεμιζεις τη VRAM (και ισως και τη RAM) σου. Εχεις παρακολουθησει καθολου GPU - CPU - RAM - VRAM usage καθως παιζεις? Επισης κανε μια δοκιμη σε 900p να δεις αν κανει και εκει κολληματακια. Σιγουρα ειναι πολλοι αυτοι που δεν μπορουν να το παιξουν το παιχνιδι, αλλα πολλοι ειναι και αυτοι που το παιζουν. Το Unity ειναι απο τα καλυτερα και ομορφοτερα games που εχω παιξει. Παιζω σε Max settings (FXAA) στα 1440p και το εχω υπερευχαριστηθει, εχω 20 ωρες gameplay και φυσικα δεν το εχω τερματισει ακομα. Φίλε αμα δε σε δω με τα μάτια μου να το παίζεις να δώ οτι δεν έχεις framedrops και stuttering δε σε πιστέυω και όλοι οι άλλοι που λέτε οτι σας τρέχει τέλεια
dimitris21gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μαλλον γεμιζεις τη VRAM (και ισως και τη RAM) σου. Εχεις παρακολουθησει καθολου GPU - CPU - RAM - VRAM usage καθως παιζεις? Επισης κανε μια δοκιμη σε 900p να δεις αν κανει και εκει κολληματακια. Για VRAM δεν ξέρω, αλλά μπορεί να γεμίζει την RAM? Δεν έχω παρατηρήσει πόση τρώει αλλά πριν μπω στο game έχω διαθέσιμα τουλάχιστον 5GB.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Τι κάρτα γραφικών μέχρι 210€ μπορεί να το παίξει στα high?
Alex21121988 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Φίλε αμα δε σε δω με τα μάτια μου να το παίζεις να δώ οτι δεν έχεις framedrops και stuttering δε σε πιστέυω και όλοι οι άλλοι που λέτε οτι σας τρέχει τέλεια Kαλα κανεις και δεν πιστευεις γιατι ακουγονται παντα και παντου υπερβολες του τυπου ΄΄τρεχει νερο΄΄ (που δεν τρεχει) και τα σχετικα. Εγω επιμενω οτι πηγαινει καλα και δεν μου χαλαει πουθενα την εμπειρια στο game. Ο μονος λογος που δεν ανεβαζω βιντεο ειναι γιατι υπαρχουν εκατονταδες ηδη στο youtube κτλ οπου φαινεται πως τρεχει στις 780/970/980, και οτι παιρνει πραγματικα πολυ ανεβει στο youtube, τρωγοντας μου ταχυτητα ενω κατεβαζω και κανω και αλλα πραγματα στο pc, Εκει θα δεις οτι οι περισσοτεροι που λεμε οτι μας τρεχει καλα, δεν λεμε παραμμυθια για την αποδοση του στα συστηματα μας. Και με μια 760 το παιζεις το game αξιοπρεπως πιστευω στα high. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα