Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αλλά τα Low του σε καμία περίπτωση και θα έπρεπε να τρέχουν αέρα σε 7950/70/680/770 κλπ.

ναι αυτό λέω κι εγώ (ή μάλλον έχω ήδη πει) , σε ότι ρύθμιση και να το βάλεις από άποψη απόδοσης έχεις περίπου το ίδιο χάλι

φυσικά και οι μέγιστες ρυθμίσεις έχουν οπτική διαφορά και αρκετή λεπτομέρεια και θα έπρεπε να είναι διαφορά και καλά κάνουν και θέλουν τέρατα κάρτες

το χάλι όμως που γίνεται με τις κατώτερες ρυθμίσεις είναι απαράδεκτο 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κάρτες επιπέδου HD 7950/70 ή GTX 760/770 έπρεπε να το παιζουν αξιοπρεπέσταστα σε high ή medium/high settings/1080p χωρις βαριά anti aliasing. Aλλά το παιχνιδι φτιαχτηκε μονο για GTX 970/980. Βασικά ειναι console port που υπέστει καλο optimization για GTX 970/980, για να ακριβολογώ.

• Like 1

Δεν είναι scalable. Κυρίως νομίζω ότι φταίει που είναι current gen και όχι cross gen παιχνίδι. Και βλέπουμε πως τρέχει και στις current gen κονσόλες. Σίγουρα θέλανε λίγο χρόνο να φτιάξουν τις επιδόσεις σε mid-low end hardware αλλα εδώ δεν είχανε χρόνο να φτιάξουνε τις κονσόλες.

Είναι αρκετά απαιτητικό, αλλα όταν μπορείς να το τρέξεις είναι κάτι αρκετά διαφορετικό από την ανακυκλωμένη σαβούρα που έχουμε συνηθίσει, γι' αυτο και τους συγχωρώ εν μέρει. Οι τύποι με τα κοστούμια που δεν έδωσαν στους devs τον χρόνο που χρειάζονταν για performance optimization, bug/glitch fixing αξίζουν το κράξιμο πάντως.

• Like 1

Αυτοί που ξέρουν, οι ακόμα καλύτερα αυτοί πως νομίζουν ότι ξέρουν. Άμα καθίσω να σου αναλύσω τι τεχνολογίες χρησιμοποιούν στην νέα Anvil τα μισά δεν θα τα καταλαβαίνεις, πες ότι σύμφωνα με το ότι πιστεύεις εσύ δεν αξίζει αλλα μην μιλάς και για όλους τους άλλους λες και όλοι συμφωνούμε με εσένα, και εμείς ματια έχουμε και βλέπουμε ;)

εγώ βλέπω ότι δεν έχουν βάλει καν ακόμα tessellation, όταν θα βάλουν (αν κάνουν το λάθος) και θα σέρνεται και στη δική σου κάρτα να δούμε τι θα λες

προτιμώ 1000 φορές κάτι πιο απλό που παρόλα αυτά είναι αρκετά όμορφο όπως το fc4 (έχει βέβαια και αυτό τα χάλια του, αλλά όχι σε αυτό το επίπεδο), ώστε να το ευχαριστηθούμε παρά το νεο wannabe crysis 1 

στο κάτω κάτω το gaming έχει σημασία και εδώ gaming δε μπορεί να υπάρξει 

χέστηκα τι τεχνολογίες χρησιμοποιούν στη μηχανή τους.. άλλο δε θέλω να βγάζω τα μάτια μου με κονσόλες, άλλο αντιμετωπίζω τα games ως benchmarks 

και όπως και να χει το παιχνίδι είναι unoptimized όσο δεν πάει και πρακτικά μισοτελειωμένο, σαν pc gamer αυτό με προσβάλλει

αν δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι σωστά ας μην το έκαναν καν ή να το έκαναν όταν θα ήταν πραγματικά έτοιμοι, όχι να κάνουν πειραματα και προχειρότητες στη πιο μεγάλη τους σειρά 

Κάρτες επιπέδου HD 7950/70 ή GTX 760/770 έπρεπε να το παιζουν αξιοπρεπέσταστα σε high ή medium/high settings/1080p χωρις βαριά anti aliasing. Aλλά το παιχνιδι φτιαχτηκε μονο για GTX 970/980. Βασικά ειναι console port που υπέστει καλο optimization για GTX 970/980, για να ακριβολογώ.

και ακριβολογείς, η πιο μεγάλη σειρά της ubi έγινε διαφημιστικό της nvidia, αλλά ξεχνούν ότι παράλληλα ζητούν από το κόσμο χρήματα να παίξει αυτή τη διαφήμιση 

αλλά αυτοί περιμένουν να κάνουν αρπαχτή τώρα που η σειρά είναι στα ντουζένια της και να τα κονομήσουν από nvidia και ms και κλάνουν κανονικά  το μέσο gamer (σε ένα τόσο δημοφιλές παιχνίδι ξαναλέω )

• Like 1

Εδώ το παιχνίδι έχει θέματα στις κονσόλες, που σημαίνει ότι βιάστηκαν γενικά και όχι μόνο με την έκδοση του PC.Και ένας λόγος που πιστεύω εγώ ότι δεν έχει μπει το te$$ellation ακόμη, είναι γιατί το παιχνίδι σέρνεται ήδη στα περισσότερα συστήματα, οπότε θα κάνουν λίγο optimize και μετά θα το χώσουν κι αυτό για να έρθουμε εδώ που είμαστε τώρα αν είναι δυνατόν και πάλι(Αν όχι χειρότερα).

Δεν ήταν ότι δεν μπορούσαν, καινούργια μηχανή γραφικών είναι και χρειάζονταν 2-3 μήνες ακόμα για να φτιάξουν το performance. Πάντοτε έτσι είναι, πρώτα φτιάχνεις το game και μετά το καθαρίζεις από bugs/glitches και προβλήματα με επιδόσεις.

Παρόλα αυτά εμενα η εμπειρία μου με την 970 είναι παρα πολύ καλή, game breaking bugs δεν συνάντησα, glitches που είδαμε στο internet κανένα. Έχω ρίξει καμια 30-40 ώρες στο παιχνίδι χωρίς να συναντήσω τίποτα game breaking. Σίγουρα είναι αρκετά βαρύ αλλα είναι και από τα πιο όμορφα παιχνίδια που έχω τρέξει στο PC μου. Και σαν AC είναι αρκετά καλο, θυμίζει περισσότερο AC2/AC Brotherhood με assassination mission του πρώτου αλλα πιο ανοιχτά στο τι μπορείς να κανεις.

Για κανένα λόγο δεν θα το πρότεινα σε άτομα που δεν μπορούν να το τρέξουν τώρα, αλλα σε περίπτωση που φτιάξει το performance (γιατί μέχρι στιγμής καθαρό performance patch δεν βγάλανε, κυρίως bug fixing) σίγουρα αξίζει τουλάχιστον να το δοκιμάσεις.

Το companion για κάποιον που ρώτησε, εγώ το έχω βάλει, αλλά δε συνδέεται στο uplay όσες φορές κι αν έχω προσπαθήσει. Αφού δεν κάνει sync με το λογαριασμό σου είναι παντελώς άχρηστο!

Η GTX680 (aka GTX770) η οποια ειναι και στα Minimum προτεινομενα specs του παιχνιδιου, το τρεχει ανετα σε Max settings (χωρις PCSS Soft Shadows) και FXAA στα 1080p με 35-45fps.
Εβαλα το game (v1.3) στο PC με την GTX680 2GB μου σε 46αρα 1080p για ενα bench. Kαι στα παραπανω settings βγαζει 36fps μεσο ορο τρεχοντας στους δρομους τις πολης, τα οποια δεν επεσαν ποτε κατω απο 29fps. Και ~45fps σε εσωτερικους χωρους.
Με PCSS Soft Shadows τα min fps φτανουν τα 25fps.

ACU_2014_12_01_15_56_48_78.png

ACU_2014_12_01_15_57_13_48.png

ACU_2014_12_01_16_06_57_01.png

ACU_2014_12_01_16_07_07_15.png

ACU_2014_12_01_16_13_52_47.png

ACU_2014_12_01_16_11_51_14.png

• Like 2

Δικαιολογει απολυτα να ειναι τοσο βαρυ το game. Ειναι πανεμορφο οπτικα πραγματικα.

Απο εκει και περα ομως θα επρεπε να παιζει τουλαχιστον αξιοπρεπως και στις αλλες σειρες καρτων και προφανως στους κοκκινους.

Μην τα ισοπεδωνετε ομως ολα. Με αυτα που διαβαζω και απο τα συμφραζομενα, βγαζετε καρτες οπως 680(aka 770)/7870/7970/r9 280 αχρηστες να τρεξουν το unity στα ultra χωρις AΑ και αντε μια ή δυο υποχωρησεις ακομα. Ειπαμε πανεμορφο ειναι αλλα και τις παραπανω gpu δεν τις λες και αδυναμες.

Μιλαμε για 1080p παντα.

Και παλι καταληγουμε στο συμπερασμα οτι αν ηθελαν/ προλαβαιναν(θα ειμαι καλος αυτη την φορα) θα το εφτιαχναν να παιζει και στις παραπανω καρτες σωστα.

Αυτο που λεει ο qsis εν μερει ισχυει διοτι πολλοι ισχυριζονται(υπαρχουν και σχετικα βιντεο) οτι το να αλλαξεις ρυθμισεις στo game δεν βοηθαει σε τπτ απολυτως στην αποδοση. Ειτε τα βαλεις ολα στο low η ολα στα high/ultra τα ιδια frames στο περιπου βλεπεις..

Οι AMD καρτες εχουν (ακομα) καποιο θεμα με το Unity, οπως και με αλλα παιχνιδια της Ubisoft.
Σε Nvidia παντως με Patch 1.3 και 344.75 drivers το παιχνιδι τρεχει μια χαρα, ακομα και σε GTX750ti που το δοκιμασα με High settings και FXAA στα 900p.

Για να κερδισεις fps ριξε την αναλυση (π.χ. στα 900p).
Τα settings δεν πεφτουν και πολυ, καθως δεν ειναι ιδιαιτερα τροποποιησιμα. Δηλαδη ακομα και σε Lowest-possible-settings το Lighting τα Reflections, τα Post effects, fog, godrays, physics... ακομα και τα Shadows του παιχνιδιου ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ. Και δεν υπαρχει τροπος να τα κατεβασεις αλλο. To παιχνιδι εχει φτιαχτει για να ειναι ομορφο.

Ενω το Black Flag για παραδειγμα σε Lowest-possible-settings, οποου υπαρχει η δυνατοτητα να κατεβασεις τα παντα, γινεται σαν cartoon.

• Like 1

καλησπερα στους γκειμαδες :)

Οντας ασχετος απο τετοια πισι αλλα επειδη ανελαβα ενα βαρυ φορτιο να παρει νεο υπολογιστη ο ανηψιος,

ηθελα να ρωτησω αν παιζει κατι τετοιο για μοναδα που να τραβαει ανετα αυτο το παιχνιδι

στα 600 ευρω μαξ με ολα κομπλε (εκτος οθονης).

Και αν ναι, τι περιπου να κοιταξω?

Ψαχνω ψαχνω αλλα εχω πελαγωσει....

Μονο την καρτα γραφικων που ειδα με επιασε κρυος ιδρωτας....

Αν μπορει κανεις να βοηθησει τον φρικαρισμενο θειο, θα ημουν ευγνωμων!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...