Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε θα το σηκώνει άνετα η 280Χ , η δική μου που ίσως είναι και πιο δυνατή λόγω o/c ( ή στη χειρότερη περίπου στα ίδια) τουλάχιστον πριν τα patch που δοκιμασα δε τη πάλευε καστανό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αγόρασα χθες το Unity για pc από κατάστημα και το εγκατέστησα, αμέσως ζήτησε να κατεβάσω το patch κάτι που έκανα και ξεκίνησε να παίζει κανονικά. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι όταν μπαίνω μέσα σε κτήρια και έχει μέσα πολύ κόσμο, εμφανίζει μία ομίχλη και δεν βλέπω που πάω.Το ίδιο όταν μπαίνω σε υπόγεια. Σε εξωτερικούς χώρους ή μέσα σε κτήρια χωρίς κόσμο δεν υπάρχει πρόβλημα.

Το λειτουργικό μου είναι Win. 8.1 και η κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT 640. Τα γραφικά του παιχνιδιού τα έχω ρυθμισμένα στο low.

Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει αντιμετώπιση γι αυτό;

Mε το 1.2/1.3 δεν τα παει καλα η 280? Drivers καταρχην εχει βγαλει η amd ή το εχει αφησει στο ελεος του θεου?

Μπα τι να κάνει για αυτό το χάλι; Νομίζω ότι είναι μάταιη μάχη

Οι τελευταίοι οδηγοί αφορούσαν κυρίως το fc4 και όντως έκαναν δουλειά

Παιδια με 7970-7950-280X πως παει το παιχνιδι; Σε μενα ειτε low, ειτε ultra εχω τα ιδια ακριβως fps με το patch 1.3 (17-35). Ειναι δυνατον; Θα παιξουμε αξιοπρεπως το παιχνιδι η θελουν να μας αναγκασουν να αγορασουμε 970-980;

Παιδια με 7970-7950-280X πως παει το παιχνιδι; Σε μενα ειτε low, ειτε ultra εχω τα ιδια ακριβως fps με το patch 1.3 (17-35). Ειναι δυνατον; Θα παιξουμε αξιοπρεπως το παιχνιδι η θελουν να μας αναγκασουν να αγορασουμε 970-980;

Εχω 280χ και με το Patch 1.3 παιζει ακομη χαλια...περιπου 23-30 fps

Εχω 280χ και με το Patch 1.3 παιζει ακομη χαλια...περιπου 23-30 fps

Δεν τα λες και χαλια, αυτα ειναι Next-Gen fps!

Αν παιζεις και στα 900p με high settings εχεις μια ολοκληρωμενη Next-Gen experience. :)

• Like 2

Ειναι δυνατον; Θα παιξουμε αξιοπρεπως το παιχνιδι η θελουν να μας αναγκασουν να αγορασουμε 970-980;

Ναι είναι δυνατόν, αλλά δε σε αναγκάζει κανείς για τίποτα, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το προσπεράσουμε, σιγά μη ξοδεψουμε 400€ από το πουθενά για το unity, που στη τελική δε δικαιολογεί και τις απαιτήσεις του

• Like 3

Σωστη η απαντηση σου.

Ναι είναι δυνατόν, αλλά δε σε αναγκάζει κανείς για τίποτα, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το προσπεράσουμε, σιγά μη ξοδεψουμε 400€ από το πουθενά για το unity, που στη τελική δε δικαιολογεί και τις απαιτήσεις του

• Like 2

Κοίτα τα max settings του δικαιολογούν μια GTX900, αλλά τα Low του σε καμία περίπτωση και θα έπρεπε να τρέχουν αέρα σε 7950/70/680/770 κλπ.

• Like 2

το companion app το έχετε βάλει;

Δεν έχω ξαναδεί game που να το ζητάει τόσο επίμονα!Και να έχει τόσο υλικό για να ξεκλειδώσει από κει!

Επίσης είναι πολύ γελοίοι οι τύποι,έχω νευριάσει πολύ με αυτήν εδώ την ιδέα...

http://www.polygon.com/2014/11/11/7194359/assassins-creed-unity-helix-points-microtransactions

20141111091902.0.jpg

το ότι μπορείς να σκάσεις 100€ για να πάρεις helix και να ξεκλειδώσεις πράγματα και boosters...Τί είναι; MMO; p2w είναι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...