Silverage Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Με το δωρεάν παιχνίδι που λέγανε, τί έγινε τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μην ξεχνάμε ότι το 16:10 είναι πιο κοντά στο golden ratio έτσι..Εκτός αυτού, αν δεις ένα 27άρι 1440P και ένα 30άρι 1600P, ποιο θα προτιμήσεις ; Πέρα από την διαφορά της τιμής.Το γεγονός ότι πολλά παιχνίδια δεν έχουν support οφείλεται στο ότι είναι κονσολοποιημένα μέχρι αηδίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Με το δωρεάν παιχνίδι που λέγανε, τί έγινε τελικά;Δεν έχουν πει κάτι άλλο. Περιμένουμε ανακοίνωση. Εγώ πάλι δεν ξέρω ποιο να πάρω. Το the crew δεν θα το παίξω και το Far Cry που το δοκίμασα, είναι broken μέχρι αηδίας. Το Watch_Dogs το έχω και τα άλλα τα παιχνίδια δεν τα ξέρω καν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sephir Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 και το Far Cry που το δοκίμασα, είναι broken μέχρι αηδίας. Broken; Είναι το πιο απροβλημάτιστο παιχνίδι της Ubisoft εδώ και χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξέρω, αλλά η κόπια μου ήταν τέρμα κομμάτια. Δεν είχα πρόβλημα με τα γραφικά αλλά είχα πρόβλημα με την κίνηση του ποντικιού. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα αλλά όταν κινούσα το ποντίκι με κανονική ταχύτητα όλα καλά. Όταν το γύριζα σιγά σιγά, δεν γύριζε η κάμερα. Άσε που μου φάνηκε και λίγο 'flat', επίπεδο, το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξέρω, αλλά η κόπια μου ήταν τέρμα κομμάτια. Δεν είχα πρόβλημα με τα γραφικά αλλά είχα πρόβλημα με την κίνηση του ποντικιού. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα αλλά όταν κινούσα το ποντίκι με κανονική ταχύτητα όλα καλά. Όταν το γύριζα σιγά σιγά, δεν γύριζε η κάμερα. Negative mouse acceleration 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Άμα σου πω ότι ποτέ μα ποτέ μου δεν έχει χρειαστεί να πειράξω τις ρυθμίσεις του mouse μου σε κανένα παιχνίδι, θα το πιστέψεις; Θα κοιτάξω αυτό που λες. Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Broken; Είναι το πιο απροβλημάτιστο παιχνίδι της Ubisoft εδώ και χρόνια.Το 1000% απροβλημάτιστο ήταν το τελευταίο splinter cell Όλα τα αλλά στην αρχή τουλάχιστον είχαν θέματα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Kαι το splinter cell (αν αναφερεσαι συγκεκριμενα στο blacklist) οντως ηταν απροβληματιστο μεχρι που patch-αριστηκε απο την ubi με το πρωτο update, οπου ειχα δραματικη πτωση των καρε, δεν μου ειχε ξανατυχει κατι τετοιο σε αλλο game. Μετα το εφτιαξαν, αλλα μεχρι και σε αυτο ***εκαναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Εκανα και τα updates αλλα δε βελτιωθηκε καθολου η κατασταση. Άλλο ένα τραγικά κακογραμμένο παιχνίδι απο την Ubisoft Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergem Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα,με μια 7770 1gb θα παίξω σαν άνθρωπος σε low/off γραφικά ??? ή να μη μπω καν στον κόπο να το κατεβάσω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα,με μια 7770 1gb θα παίξω σαν άνθρωπος σε low/off γραφικά ??? ή να μη μπω καν στον κόπο να το κατεβάσω??? τσάμπα το κατέβασμα. Σε low με το ζόρι έχω 26-28 fps σε 1280X1024 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Είναι η ώρα να αλλάξεις GPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Είναι η ώρα να αλλάξεις GPU. δεν ξέρεις πόσο καιρό το λέω στον εαυτό μου αλλά δεν βγαίνω πραγματικά για αναβάθμιση. Ακόμα και τα χρήματα μιας 280Χ που θέλω να πάρω τα έχω για ώρα ανάγκης(φοιτητικη ζωη FFS) και το pc της υπογραφής με πολύ κόπο στήθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 δεν ξέρεις πόσο καιρό το λέω στον εαυτό μου αλλά δεν βγαίνω πραγματικά για αναβάθμιση. Ακόμα και τα χρήματα μιας 280Χ που θέλω να πάρω τα έχω για ώρα ανάγκης(φοιτητικη ζωη FFS) και το pc της υπογραφής με πολύ κόπο στήθηκε. Πρώτα οι σπουδές και μετά έπονται τα υπόλοιπα , έστω ότι παίρνεις την 280Χ θα εκνευριστείς περισσότερο όχι ότι θα παίζει με 20fps αλλά επειδή θα παίζει 60,15,45,60, κτλ. fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα