Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυριάκο, πως φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα.Στα options του Unity, υπάρχει η επιλογή ''Stretching'' που σημαίνει παραμόρφωση, αυτή η επιλογή όταν έχεις 16:10 monitor σου αφαιρεί τις μαύρες μπάρες αλλά όλα τα βλέπεις ''τραβηγμένα'', κάτσε μέσα στο παιχνίδι κοίτα το κόσμο και παίξε με την επιλογή να δεις ότι στο ''Off'' δείχνει σωστά και στο ''On'' παραμορφώνει.Και τα ολοστρόγγυλα κουμπιά αν δεις στο menu, όταν το βάζεις στο ''On'' τα παραμορφώνει και αυτά, κοινώς τεντώνει την εικόνα για να καλύψει τις μαυρίλες.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπα, προτιμώ μαύρες μπάρες παρά να βλέπω τα πάντα παραμορφωμένα.Το Flawless Widescreen δεν το κάνει αυτό, γιατί ανοίγει την εικόνα συνολογικά, οπότε ναι μεν δεν έχεις μαύρες μπάρες και παραμόρφωση αλλά χάνεις λίγο από δεξιά και αριστερά, κάτι που δεν με πειράζει προσωπικά.Αλλά το stretching όχι, με ενοχλεί.

Δημοσ.

Καθόλου περί ορέξεως διότι με εμποδίζει από το να τους δώσω τα λεφτά μου.No proper 16:10 support, σημαίνει όχι σεβασμός στους PC gamers που έχουν 16:10 monitors και νοιάξιμο μόνο για τους console gamers που παίζουν σε 16:9 TV.

• Like 2
Δημοσ.

Καθόλου περί ορέξεως διότι με εμποδίζει από το να τους δώσω τα λεφτά μου.

Χαχαχ εντάξει είναι ένας λόγος και αυτός. Και εγώ δε ξέρω αν θα μπορούσα να παίξω game με μαύρες μπάρες. Ένας λόγος που δεν έχω αρχίσει το evil within είναι αυτός.

Δημοσ.

Καθόλου περί ορέξεως διότι με εμποδίζει από το να τους δώσω τα λεφτά μου.No proper 16:10 support, σημαίνει όχι σεβασμός στους PC gamers που έχουν 16:10 monitors και νοιάξιμο μόνο για τους console gamers που παίζουν σε 16:9 TV.

Έι, για μέτρα λόγια σου μη μαζεύεις δόγκια σου!

Εμείς δηλαδή που παίζουμε σε 16:9 τι είμεθα;Console peasants;  :P

Δημοσ.

Σκέψου τώρα να τα είχες σκάσει για 30άρι 1600P, τι καντήλια θα έριχνες στο forum τους..(Αν το είχες αγοράσει)

Γι αυτό πας σε 16:9 αναλογία αν θες gaming. :P

1080,1440,2160 και no worries. ^_^

• Like 1
Δημοσ.

Η ubisoft από το πρώτο ac είχε το θέμα με τα black bars και συνεχίζει ακάθεκτη.

Σε 4:3 που έπαιζα το πρώτο να δείτε εφιάλτη

Επίσης θυμιζω ότι για καιρό στη σειρά δεν υποστηριζε ασύρματο χειριστήριo xbox και τη βγάζαμε με support από χρήστες

Δημοσ.

Πλέον ναι το 16:9 έχει γίνει νόμος, εδώ στη δουλειά ξέμεινα από οθόνη και γυρισα σε 4:3 από 16:9 και δε μου φαίνονται σωστά τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε..

Πλέον πας σε 16:9 και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Δημοσ.

Γι αυτό πας σε 16:9 αναλογία αν θες gaming. :P

1080,1440,2160 και no worries. ^_^

Με την τροπη που εχουν παρει τα τελευταια 2-3 χρονια τα πραγματα ετσι ειναι.. Δεν εχει περασει ομως καιρος που το 16:10 μονιτορ ηταν νορμα και για αυτο ειναι ξευτιλα το ολο ζητημα.. Εχω εδω σαν δευτερο μονιτορ ενα Dell 2707wfp με 1920x1200, το οποιο αν δεν ειχα παρει το 1440p καλλιστα θα μπορουσε ακομη να ειναι το κυριο.. Και εν παση περιπτωσει ειναι λιγο γελοιο να βγαζεις παιχνιδι για pc και να μην εχεις πληρη υποστηριξη ολων των aspect ratio,λες και μιλαμε για καμια περιεργη αναλυση ή ratio..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...