Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στειλε μου ΠΜ να σε κανω add στους φιλους, ειναι πολυ ωραιο το Co-Op. Παιζω με αλλον ενα φιλο μου, αλλα μπορουμε να μπουμε εως και 4 ατομα.

μπορείς να προχωρας όλο το παιχνίδι έτσι; Η απλά δε βάζει σε κάποια mission;
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπορείς να προχωρας όλο το παιχνίδι έτσι; Η απλά δε βάζει σε κάποια mission;

Έχει ειδικά co-op mission τα οποια έχουν το δικό τους story. Αρκετά προσεγμένα θα έλεγα. Επίσης μπορείς να τρέχεις στο παρίσι και να κανεις οτιδήποτε. Οποιος θέλει κάνει add, έχω το uplay στην υπογραφή.

Με το 1.3 πάντως πάει ακόμα καλύτερα το παιχνίδι. Με τέρμα τις ρυθμίσεις παίζει σταθερά 30 όταν είμαι μέσα σε κόσμο και όταν είμαι στις ταράτσες παίζει στα 40. Πάντα με vsync on.

Δεν παίζω το παιχνίδι λόγω των black bars σε 16:10 και δεν βλέπω και να έρχεται και ''fix'' από το Flawless Widescreen επειδή το παιχνίδι έχει 21:9 support, άκουσον άκουσον..

Πότε δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Μιας και το pc είναι μόνιμα συνδεμένο στη 46αρα στο σαλόνι. Οπότε είναι 16:9 και παίζουν full screen. Εκτως από παιχνίδια τύπου evil within.

Καλά, απενεργοποίησε το ''Stretching'' από τα options που τα βλέπεις όλα παραμορφωμένα και ξαναέλα..Το παιχνίδι ΔΕΝ έχει proper 16:10 support, μόνο με παραμόρφωση, ούτε το Black Flag είχε, ούτε τα Far Cry 3(Γι' αυτό δεν είμαι σίγουρος, νομίζω είχε επιλογή για Widescreen Letterbox) και 4 έχουν.Μόνο το Watch_Dogs είχε proper 16:10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...