Bigi444444 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ω ρε φίλε, φτιάξε με τώρα!Άμα έχει και glyphs με βλέπω να μου κάνει gpu δώρο το κορίτσι να το παίξουμε! Tα γούσταρα πολύ τα glyphs και ήταν ξενέρωμα που τα έβγαλαν στα τελευταία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Πανε καλα εκει στη ubisoft? Το σημερινο patch οχι μονο δεν διορθωσε bugs και perfomance αλλα δημιουργησε ακομα περισσοτερα bugs!! Το έβαλα κι εγώ δεν μπορείς να πεις πως χειροτέρεψε κάτι καλύτερα τρέχει απλά για το δικό μου σύστημα ακόμη δεν είναι playable αναμονή λοιπόν για το V1.04 ως τότε θα παίζω FarCry 4 το οποίο τρέχει πολύ καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeanKon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 πρέπει να το χεις αγοράσει για να κάνεις τα patch ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Έφαγα κάτι τρελα κολλήματα σε ένα co-op που μπήκα και μετά το έβγαλα έκανα verify files και μου έβγαλε 4gb κατέβασμα. Μετά από το download τρέχει πολύ καλύτερα από το 1.3 πριν το verify ή το 1.2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 πως έκανες 'Verify files"; Εμένα δε μου βγάζει αυτήν την επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα Μέσα απο το Uplay πατάς τα games επιλεγείς το Unity και έχει ένα κουμπί με βελάκι , δεν πατάς Play αλλά την επιλογή verify files . Ελπίζω να σε βοήθησα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Α εγώ πήγαινα στο βελάκι που έχει κάθε η εικόνα κάθε game κάτω δεξιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 πρώτη φορά βλέπω το uplay,να έχει να κατεβάσει πάνω από 1gb update(1.8gb τώρα),και να κατεβάζω με 1mb/s και να θέλει 25λεπτά για να κατέβει το αρχείο.. καλύτερα και από το steam πλέον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Τesselation δεν εχει ακομα ε? Θα το βγαλουν αραγε μεχρι τα Χριστουγεννα? Αντε να δουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Assassin’s Creed: Unity – Major PC Stuttering Issues Still Present Post Patch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Eβαλα το 1.3 Mια χαρα και παλι τρεχει, καθομουν και ετρεχα σαν το κατσικι εκει πανω κατω, δεν εχει stuttering oπως δεν ειχε και πριν σε μενα. Τωρα οσο αφορα στο τι αλλαξε απο το 1.2, δεν εχω ιδεα, διαβαζα το changelog και απορουσα με ολο αυτο το κατεβατο και το τι πραγματικα διορθωνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Το mfaa κανει τιποτα εδω?ειδα οτι το υποστηριζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Και να κάνει, ποιος βάζει MSAA.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δεν ειναι stuttering αυτο, αλλα micro freezing. Αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Ας κλεισει τα ab και το HT και κατα 99,9% θα φύγει. Δεν φταίει το patch. To stuttering περναει στο mouse, αντιθετα το micro freezing οχι. Απλα παγωνει στιγμιαια η εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 mistake, my bad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα