Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ω ρε φίλε, φτιάξε με τώρα!Άμα έχει και glyphs με βλέπω να μου κάνει gpu δώρο το κορίτσι να το παίξουμε! :P

Tα γούσταρα πολύ τα glyphs και ήταν ξενέρωμα που τα έβγαλαν στα τελευταία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πανε καλα εκει στη ubisoft? Το σημερινο patch οχι μονο δεν διορθωσε bugs και perfomance αλλα δημιουργησε ακομα περισσοτερα bugs!!

Το έβαλα κι εγώ δεν μπορείς να πεις πως χειροτέρεψε κάτι καλύτερα τρέχει απλά για το δικό μου σύστημα 

ακόμη δεν είναι playable αναμονή λοιπόν για το V1.04 ως τότε θα παίζω FarCry 4 το οποίο τρέχει πολύ καλύτερα. :-D

Έφαγα κάτι τρελα κολλήματα σε ένα co-op που μπήκα και μετά το έβγαλα έκανα verify files και μου έβγαλε 4gb κατέβασμα. Μετά από το download τρέχει πολύ καλύτερα από το 1.3 πριν το verify ή το 1.2.

Καλησπέρα

Μέσα απο το Uplay  πατάς τα games  επιλεγείς το Unity  και έχει ένα κουμπί με βελάκι , δεν πατάς  Play αλλά την επιλογή verify files . 

Ελπίζω να σε βοήθησα ... 

πρώτη φορά βλέπω το uplay,να έχει να κατεβάσει πάνω από 1gb update(1.8gb τώρα),και να κατεβάζω με 1mb/s και να θέλει 25λεπτά για να κατέβει το αρχείο..

καλύτερα και από το steam πλέον!

Eβαλα το 1.3 Mια χαρα και παλι τρεχει, καθομουν και ετρεχα σαν το κατσικι εκει πανω κατω, δεν εχει stuttering oπως δεν ειχε και πριν σε μενα. Τωρα οσο αφορα στο τι αλλαξε απο το 1.2, δεν εχω ιδεα, διαβαζα το changelog και απορουσα με ολο αυτο το κατεβατο και το τι πραγματικα διορθωνει. 

Δεν ειναι stuttering αυτο, αλλα micro freezing. Αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Ας κλεισει τα ab και το HT και κατα 99,9% θα φύγει. Δεν φταίει το patch.

To stuttering περναει στο mouse, αντιθετα το micro freezing οχι. Απλα παγωνει στιγμιαια η εικόνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...