Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχύει δηλαδή και για όσους το πάρουν τώρα το pass? Επίσης για να πάρεις το pass πρέπει να έχεις αγοράσει και το game? :P

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ισχύει δηλαδή και για όσους το πάρουν τώρα το pass? Επίσης για να πάρεις το pass πρέπει να έχεις αγοράσει και το game? :P

Ναι, δεν ξέρω.

Αν και επίσημα είδα οτι το βγάλανε απο παντού το pass δεν έχει σημασία αφού δεν μπορούν να ξέρουν πότε το αγοράσαμε.

Δημοσ.

..και ΜΠΑΜ σκάει η βόμβα ότι, κάναμε λάθος δεν θα υπάρχει free game ή θα είναι τίποτα του κώλου και ΜΠΑΜ, όλοι έχουν πάρει Season PasS. This is marketing bitches, deal with it :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παλι διαβαζω οτι οσοι εχουν season pass θα παρουν ενα απο τα 3 τελευταια παιχνιδια της Ubi, και οι υπολοιποι που το εχουν αγορασει θα παρουν free DLC απλα.

Οι αγορες για το season pass παγωσαν και δεν θα γινονται activated πια..

To show our appreciation for your continued support, we’re making the upcoming Assassin’s Creed Unity Dead Kings DLC free for everyone. For Season Pass holders, we will also offer the choice of one additional game from a selection of Ubisoft titles for free.

Δημοσ.

Εγω παλι διαβαζω οτι οσοι εχουν season pass θα παρουν ενα απο τα 3 τελευταια παιχνιδια της Ubi, και οι υπολοιποι που το εχουν αγορασει θα παρουν free DLC απλα.

Οι αγορες για το season pass παγωσαν και δεν θα γινονται activated πια..

To show our appreciation for your continued support, we’re making the upcoming Assassin’s Creed Unity Dead Kings DLC free for everyone. For Season Pass holders, we will also offer the choice of one additional game from a selection of Ubisoft titles for free.

Εεε καλά, προφανώς. Άμα υπήρχε ακόμα το Season Pass θα ήταν βλάκες. Σαν να σου πουλάνε παιχνίδι αξία 60€ στα 15€ (με 3rd parties sites). No way.

Δημοσ.

Εεε καλά, προφανώς. Άμα υπήρχε ακόμα το Season Pass θα ήταν βλάκες. Σαν να σου πουλάνε παιχνίδι αξία 60€ στα 15€ (με 3rd parties sites). No way.

Κοιτα ακομη βλεπω μπορεις να το αγορασεις με 18 πλεον ευρω (ανεβηκε η τιμη) στο G2A που κοιταξα απο 13 που ηταν. Οι τιμες των game στα κλειδαδικα ειναι 30-40 euro max οχι 60 βεβαια, 60 ειναι απο Steam/Origin/uplay και λοιπους κλεφτες.

Το ζητημα ειναι αν δικαιουται αυτος που το αγοραζει τωρα, γιατι κατι ακουσα οτι παγωσαν τα activations και ισχυε για οσα εχουν αγοραστει ηδη μονο. Καποιος που το πηρε τωρα ας επιβεβαιωσει αν του πηρε τον κωδικο.

Δημοσ.

Μιλάω πάντα για τις official τιμές, αλλά ναι. Σωστά το τοποθέτησες. ..και πάλι όμως, θα έχαναν.

Δημοσ.

Κοιτα ακομη βλεπω μπορεις να το αγορασεις με 18 πλεον ευρω (ανεβηκε η τιμη) στο G2A που κοιταξα απο 13 που ηταν. Οι τιμες των game στα κλειδαδικα ειναι 30-40 euro max οχι 60 βεβαια, 60 ειναι απο Steam/Origin/uplay και λοιπους κλεφτες.

Το ζητημα ειναι αν δικαιουται αυτος που το αγοραζει τωρα, γιατι κατι ακουσα οτι παγωσαν τα activations και ισχυε για οσα εχουν αγοραστει ηδη μονο. Καποιος που το πηρε τωρα ας επιβεβαιωσει αν του πηρε τον κωδικο.

Installed season pass μου λέει εμένα, κανονικό activation και τα πάντα, σιγα μην βλέπουν στο κλειδί οτι είναι απο το g2a

Δημοσ.

Οχι δεν το ειπα για το αν ειναι απο G2A δεν τους νοιαζει αυτο, αν ενεργοποιειται ακομη ηθελα να δω και αν θα ισχυει και για τα σημερινα κλειδια που ενεργοποιηθηκαν. Μακαρι να το παρετε παντως το free game ειναι ελπιδοφορο οτι στο ενεργοποιησε.

Δημοσ.

Μια χαρά, μόλις πήρα το Season Pass από το G2A. Far Cry 4 για 13 ευρώ! :-D

Και θα έχει και το Mark of the ninja in China το πακέτο

μπορώ να το πάρω;To έχω στο uplay το unity.

Ενεργοποιείται ή μπα;

δεν το βρίσκω καν 13,μόνο 15€ το ρώσικο

Δημοσ.

Εγώ πριν απο 2-3 ώρες που το αγόρασα μου το πήρε. Γράφει Season Pass Installed όταν κοιτάω στο παιχνίδι αλλά όταν πατάω πάνω με βγάζει στο uplay shop που λέει "this content is not purchasable" ή κάπως έτσι.

καλα κανα οτι ναναι παιχνιδι θα δωσει,αλλιως θα αγορασουν ολοι season Pass απο g2a,και εγω το σκεφτηκα αλλα δεν λεει ποια παιχνιδια θα δωσει.

εδω ειναι το Link

https://www.g2a.com/assassin-s-creed-unity-season-pass-dlc-uplay-cd-key-global.html

Am I eligible to receive a free Ubisoft game?

If you purchased the Season Pass or Assassin’s Creed Unity Gold Edition (which includes the Season Pass), you are eligible to choose one free game from among a select list of Ubisoft titles.* These are:

• The Crew
  • Far Cry 4
  • Watch Dogs
  • Assassin’s Creed Black Flag
  • Rayman Legends
  • Just Dance 2015 

We are currently setting up the system to process this offer. We will provide an update on how to claim your free game soon.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...