dimitris21gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ισχύει δηλαδή και για όσους το πάρουν τώρα το pass? Επίσης για να πάρεις το pass πρέπει να έχεις αγοράσει και το game?
Silverage Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ισχύει δηλαδή και για όσους το πάρουν τώρα το pass? Επίσης για να πάρεις το pass πρέπει να έχεις αγοράσει και το game? Ναι, δεν ξέρω. Αν και επίσημα είδα οτι το βγάλανε απο παντού το pass δεν έχει σημασία αφού δεν μπορούν να ξέρουν πότε το αγοράσαμε.
MSSB Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 ..και ΜΠΑΜ σκάει η βόμβα ότι, κάναμε λάθος δεν θα υπάρχει free game ή θα είναι τίποτα του κώλου και ΜΠΑΜ, όλοι έχουν πάρει Season PasS. This is marketing bitches, deal with it 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Εγω παλι διαβαζω οτι οσοι εχουν season pass θα παρουν ενα απο τα 3 τελευταια παιχνιδια της Ubi, και οι υπολοιποι που το εχουν αγορασει θα παρουν free DLC απλα. Οι αγορες για το season pass παγωσαν και δεν θα γινονται activated πια.. To show our appreciation for your continued support, we’re making the upcoming Assassin’s Creed Unity Dead Kings DLC free for everyone. For Season Pass holders, we will also offer the choice of one additional game from a selection of Ubisoft titles for free.
MSSB Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Εγω παλι διαβαζω οτι οσοι εχουν season pass θα παρουν ενα απο τα 3 τελευταια παιχνιδια της Ubi, και οι υπολοιποι που το εχουν αγορασει θα παρουν free DLC απλα. Οι αγορες για το season pass παγωσαν και δεν θα γινονται activated πια.. To show our appreciation for your continued support, we’re making the upcoming Assassin’s Creed Unity Dead Kings DLC free for everyone. For Season Pass holders, we will also offer the choice of one additional game from a selection of Ubisoft titles for free. Εεε καλά, προφανώς. Άμα υπήρχε ακόμα το Season Pass θα ήταν βλάκες. Σαν να σου πουλάνε παιχνίδι αξία 60€ στα 15€ (με 3rd parties sites). No way.
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Εεε καλά, προφανώς. Άμα υπήρχε ακόμα το Season Pass θα ήταν βλάκες. Σαν να σου πουλάνε παιχνίδι αξία 60€ στα 15€ (με 3rd parties sites). No way. Κοιτα ακομη βλεπω μπορεις να το αγορασεις με 18 πλεον ευρω (ανεβηκε η τιμη) στο G2A που κοιταξα απο 13 που ηταν. Οι τιμες των game στα κλειδαδικα ειναι 30-40 euro max οχι 60 βεβαια, 60 ειναι απο Steam/Origin/uplay και λοιπους κλεφτες. Το ζητημα ειναι αν δικαιουται αυτος που το αγοραζει τωρα, γιατι κατι ακουσα οτι παγωσαν τα activations και ισχυε για οσα εχουν αγοραστει ηδη μονο. Καποιος που το πηρε τωρα ας επιβεβαιωσει αν του πηρε τον κωδικο.
MSSB Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μιλάω πάντα για τις official τιμές, αλλά ναι. Σωστά το τοποθέτησες. ..και πάλι όμως, θα έχαναν.
Spartan117 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Κοιτα ακομη βλεπω μπορεις να το αγορασεις με 18 πλεον ευρω (ανεβηκε η τιμη) στο G2A που κοιταξα απο 13 που ηταν. Οι τιμες των game στα κλειδαδικα ειναι 30-40 euro max οχι 60 βεβαια, 60 ειναι απο Steam/Origin/uplay και λοιπους κλεφτες. Το ζητημα ειναι αν δικαιουται αυτος που το αγοραζει τωρα, γιατι κατι ακουσα οτι παγωσαν τα activations και ισχυε για οσα εχουν αγοραστει ηδη μονο. Καποιος που το πηρε τωρα ας επιβεβαιωσει αν του πηρε τον κωδικο. Installed season pass μου λέει εμένα, κανονικό activation και τα πάντα, σιγα μην βλέπουν στο κλειδί οτι είναι απο το g2a
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Οχι δεν το ειπα για το αν ειναι απο G2A δεν τους νοιαζει αυτο, αν ενεργοποιειται ακομη ηθελα να δω και αν θα ισχυει και για τα σημερινα κλειδια που ενεργοποιηθηκαν. Μακαρι να το παρετε παντως το free game ειναι ελπιδοφορο οτι στο ενεργοποιησε.
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μια χαρά, μόλις πήρα το Season Pass από το G2A. Far Cry 4 για 13 ευρώ! Και θα έχει και το Mark of the ninja in China το πακέτο μπορώ να το πάρω;To έχω στο uplay το unity. Ενεργοποιείται ή μπα; δεν το βρίσκω καν 13,μόνο 15€ το ρώσικο
aekoupoli Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 καλα κανα οτι ναναι παιχνιδι θα δωσει,αλλιως θα αγορασουν ολοι season Pass απο g2a,και εγω το σκεφτηκα αλλα δεν λεει ποια παιχνιδια θα δωσει. εδω ειναι το Link https://www.g2a.com/assassin-s-creed-unity-season-pass-dlc-uplay-cd-key-global.html
Silverage Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πριν απο 2-3 ώρες που το αγόρασα μου το πήρε. Γράφει Season Pass Installed όταν κοιτάω στο παιχνίδι αλλά όταν πατάω πάνω με βγάζει στο uplay shop που λέει "this content is not purchasable" ή κάπως έτσι. καλα κανα οτι ναναι παιχνιδι θα δωσει,αλλιως θα αγορασουν ολοι season Pass απο g2a,και εγω το σκεφτηκα αλλα δεν λεει ποια παιχνιδια θα δωσει. εδω ειναι το Link https://www.g2a.com/assassin-s-creed-unity-season-pass-dlc-uplay-cd-key-global.html Am I eligible to receive a free Ubisoft game? If you purchased the Season Pass or Assassin’s Creed Unity Gold Edition (which includes the Season Pass), you are eligible to choose one free game from among a select list of Ubisoft titles.* These are: The Crew Far Cry 4 Watch Dogs Assassin’s Creed Black Flag Rayman Legends Just Dance 2015 We are currently setting up the system to process this offer. We will provide an update on how to claim your free game soon.
aekoupoli Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 α ναι τωρα το ειδα ε τοτε παρτε ολοι season pass,εκτος αν δεν αφηνει να το ενεργοποιησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα