Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είπαμε. Πλέον με το 1.2 και τους καινούριους drivers ακόμα και από την AMD είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Δεν είναι τόσο χάλια όσο το παρουσιάζει. Θα μπορούσε βέβαια να είναι και πολύ καλύτερα. Ας ελπίσουμε να στρώσει ακόμα πιο πολύ με κάποιο ακόμα update.

Δημοσ.

Δεν ξέρω που τα είδε αυτά τα νούμερα αυτός, αλλά καμία σχέση με την πραγματικότητα.Αν ήταν έτσι, θα περιμέναμε τις 16nm κάρτες να το παίξουμε ακόμα και σε 1080P..

Δημοσ.

Δεν ξέρω που τα είδε αυτά τα νούμερα αυτός, αλλά καμία σχέση με την πραγματικότητα.Αν ήταν έτσι, θα περιμέναμε τις 16nm κάρτες να το παίξουμε ακόμα και σε 1080P..

MSAA, παίζει με τα default (Low-medium-high-ultra high) που όλα μετα το medium έχουν MSAA που σημαίνει 20+ frames off.

• Like 2
Δημοσ.

Σωστος εχει κανει μακακια, προφανως μονο bench εχει τρεξει δεν το εχει ακουμπησει το παιχνιδι. Που πας ρε Καραμητρο με MSAA να κανεις bench στο Unity, ρε που καταντησε το AT.. Εδω με ultra settings σε 4k και FXAA εχω 30fps τουλαχιστον.. Αλλα αν βαλω MSAA ακομη και στα high καπου εκει πεφτω..

• Like 2
Δημοσ.

Καλά σε 4k το παιχνίδι πρέπει να είναι απόλαυση. Άμα στρώσει λίγο το performance σε βλέπω να παίζεις 4k.

Πάντως αυτό το Παρίσι ακόμα με εντυπωσιάζει ακόμα και μετά τον τερματισμό του main story και έχοντας ξοδέψει 20+ ώρες στο παιχνίδι. Dat scale

15668270787_90083f5d82_o.png

15852914802_251ec993e4_o.png

• Like 2
Δημοσ.

Τώρα που επιτέλους μπορώ να το παίξω. Και στο ultra πλέον συμφωνώ απόλυτα. Μετά από τις περίπου έξι με επτά ώρες που το έχω δει είναι πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Οπότε μένει στην άκρη και πάει για αγορά αφού τελειώσει το gta.

Έκανε δουλειά στην 7950 το update; Για πες λίγο πιο αναλυτικές εντυπώσεις για να ξέρω οοοοταν το ξαναβάλω..
Δημοσ.

Έκανε δουλειά στην 7950 το update; Για πες λίγο πιο αναλυτικές εντυπώσεις για να ξέρω οοοοταν το ξαναβάλω..

ΝΑΙ ναι μεγάλη διάφορα. Πριν είχα θέματα. Πλέον ακόμα και στο ultra δε πέφτω κάτω από 30. Τουλάχιστον για καμιά ωριτδα που το δοκίμασα. Πριν δεν έπαιζε έτσι ούτε στο high. Ποιο αναλυτικά θα το δω αφού τελειώσω το gta.
  • Like 1
Δημοσ.

ΝΑΙ ναι μεγάλη διάφορα. Πριν είχα θέματα. Πλέον ακόμα και στο ultra δε πέφτω κάτω από 30. Τουλάχιστον για καμιά ωριτδα που το δοκίμασα. Πριν δεν έπαιζε έτσι ούτε στο high. Ποιο αναλυτικά θα το δω αφού τελειώσω το gta.

Ευτυχως εχουμε το gta τωρα και απασχολουμαστε, οταν το τερματισουμε (εγω παιρνω και τον χρονο μου στα games) θα εχει φτιαχτει τελειως το unity/fc4. ;)

Δημοσ.

Που τα είδε αυτά τα frames αυτός ; Lol..

Ta frames που δινει για την 280 συμβαδιζουν με αυτα που βλεπω στην 7950 και οχι με msaa.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά σε 4k το παιχνίδι πρέπει να είναι απόλαυση. Άμα στρώσει λίγο το performance σε βλέπω να παίζεις 4k.

Αλλο να στο λεω και αλλο να το βλεπεις,πραγματικη απολαυση.. Ανετα επαιζα με 30 αλλα εχει πολλα frame drops σε σημεια και το κανει unplayable.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...