Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ έχω ακόμα απορία για το Co-op.
Θα παίζεις mission ή στόρυ με τα άλλους?
Θα μπορείς να διαλέξεις εσύ με ποιον θα παίξεις ή θα είναι random επιλογή του συμπαίκτη Assasiνίστα? :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας βγει, άκου καμια γνώμη, δες κάνα review και μετά...τίποτα δηλαδή δεν μάθαμε τον τελευταίο χρόνο?! :confused:

Εννοείται πως όχι. Και ποιός είστε εσείς κύριε που θα πείτε πως είχαν πρόβλημα τα ports της σειράς στο PC?

• Like 1

Ας βγει, άκου καμια γνώμη, δες κάνα review και μετά...τίποτα δηλαδή δεν μάθαμε τον τελευταίο χρόνο?! :confused:

Βασικά, το θέλω γιατί έχω αγοράσει όλα τα προηγούμενα. Μ' αρέσει να τα βλέπω στη σειρά  :D

• Like 1

Το θετικό για μένα, πέρα από το next-gen που μας έχουν πρήξει, είναι πως φαίνεται διάθεση να αλλάξουν βασικά στοιχεία του gameplay που έχουν γίνει κουραστικά μετά από τόσα AC.

Από εκεί και πέρα, μετά το φιάσκο του AC3, δεν υπάρχει για μένα day1 αγορά. Με το καλό να πέσει κάτω από 30€ και να βγουν 5-6 patch και βλέπουμε..

Αυτό που μου άρεσε πολύ και ελπίζω να το ξαναδώ στο unity είναι οι στολές που έψαχνες να βρείς τα κλειδια-πλάκες για να τις ξεκλειδώσεις που σε έβαζε και σκαρφάλωνες όλη την εκκλησία. Κάτι τέτοιο μου φαίνεται οτι θα γίνει και εδώ γιατί αν προσέξετε εκεί που δείχνει το notre dame έχει κάτι σίδερα για ακροβατικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...