Προς το περιεχόμενο

2 kartes hxou

Pitsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Theoritika ginetai aneta. Sthn praxh omws merikoi exoune provlhmata... Opws kai na xei, yparxei mono enas tropos na matheis ;)

Proswpika, h audigy mou synergazetai aneta kai me thn onboard energopoihmenh (pou den einai kanonikh karta, ac97 einai...alla as thn poume karta gia xarh ths eykoloterhs synenohshs).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου δε ξέρω τι λες για το ac97, αλλά εμένα αυτό δουλεύει τελικά στον υπολογιστή μου.

Δεν ξέρω τι πρόβλημα ασυμβατότητας υπάρχει στον υπολογιστή μου με την SB live!, αλλά μου έγινε πλέον ανυπόφορη και την απεγκατέστησα.

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=358217

De lew oti trexei kati asxhmo me to ac97, apla lew oti den einai karta, h poio sygekrimena, den einai epexergasths hxou. To ac97 chip ousiastika analamvanei thn eisodo/exodo tou hxou, thn epexergasia thn analamvanei o hdh yparxwn epexergasths.

mporis na valis 2 live(kai tin 5.1,alla kai 1024) mazi,1 pci 128 kai mia live,i genika opiadipote pci me isa(an exis)....

an exis onboard(ac'97) den doelevi me pci 128 mono me live(5.1 kai 1024) apla kane disable apo to bios to midi kai to gameport

pistevo oti tha gini kati emena toulaxiston einai mia xara...

• 9 μήνες μετά...

Epanaferw auto to thread...na rwthsw kai kanan allon an to exei kanei auto?? exw eidh mesa mia 5.1 ....kai exw allh mia... afoplismenh...kai epidh thelw allo ena line in...kai line out se enisxyth...skeftika na thn valw panw... den to exw kanei akoma.....perimenw tis gnwmes sas....trexw XP PRO SP1

Εξαρτάται από τις κάρτες.

Αν απλώς τυχαίνει να χρησιμοποιούνε κάποια resources κοινά , τότε δεν θα δουλεύουν.

Αλλά αν τα IRQ & τα I/O Addresses τους είναι διαφορετικά , τότε θα συνεργάζονται μια χαρά.

Εγώ κάποτε είχα 2 live μαζι και δούλευαν μια χαρά μέχρι που ήθελα να βάλω μικρόφωνο. Είχα κάποια προβλήματα και απεγκατέστησα την 1.

sou eixan kanei kana conflict?? dhladh otan phgenes na paixeis kapoio game?? ola douleuan mia xara...sou anagnwrize amesos thn karta hxou??

Μια χαρά μου τις αναγνώριζε και τις 2. Κανένα conflict. Απλώς ήταν λίγο σπάσιμο νεύρων να κανονίσεις από ποια κάρτα θα πάρει το Mic-In. Και μετά άλλαζε και το line-out. Τότε που είχα ψάξει, είδα οτι μερικές κάρτες ήχου της Yamaha συνεργάζονται άνετα! Έχουν κατασκευαστεί για να συνεργάζονται. Μπορείς να τις κανονίσεις να δουλεύουν μαζι, να κανονίσεις τι θα βγάλει το κάθε κανάλι και πολλά άλλα. Το πρόβλημα είναι οτι είναι πανάκριβες και δεν αξίζουν για μας που έχουμε τις κάρτες ήχου για ταινίες και παιχνίδια άντε και κανα MadTracker.

Στο HTPC μου χρησιμοποιώ ταύτοχρονα μία Audigy και την on-board AC97, ώστε να έχω προεσκόπιση του cue σε προγράμματα όπως το Virtual DJ Pro... αν κάνω disable το game port της on-board όλα δουλεύουν άψογα ;)

billpeppas, telika den tha mou xreiastei na valw deuterh karta..... :-O Eutixos....an kai me to conflict pou eixe dhmiourghthei me kati kartes pou eixa valei sto PC xreiasteike na peiraxw ta IRQ apo to BIOS ....kai ola douleuoun apsoga..!!!!!

einai h deuterh fora pou glytonei to format to PC mou....:P 2.5 xronia exw na tou kanw...!!!! :shock: :D

vevaia...an porothw ligo me to PCDJ...!! standart the karfosw thn allh SBlive....xexexe se kana partaky.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...