trujillo2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 DEER 1000W EPS 14CM FAN PER.663460 Κατηγορία ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ | DEER στην κατηγορία ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ • Δείτε περισσότερα στην Κεντρική σελίδα Τροφοδοτικών • Δείτε όλα τα τροφοδοτικά με αποσπώμενα καλώδια Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο για online παραγγελία / Διαθεσιμότητα καταστημάτων Αθήνας - Θεσσαλονίκης 109.90 89.90 € περιλαμβάνει ΦΠΑ Περιγραφή Πρακτική, αξιόπιστη και οικονομική λύση από την Deer για την τροφοδοσία του συστήματός σας. Διαθέτει ισχύ 1000W που θα υπερκαλύψει τις ενεργειακές ανάγκες των περισσοτέρων συστημάτων και ψύχεται από ανεμιστήρα 14cm με αθόρυβη λειτουργία. Αποκτήστε το τώρα σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή και αντικαταστήστε εύκολα και φθηνά το παλιό ταλαιπωρημένο τροφοδοτικό σας.Δίνει την δυνατότητα απευθείας σύνδεσης Sata και Ide συσκευών. Τύπος τροφοδοτικού: ΑΤΧ Switching Power Supply. Μέγιστη Ονομαστική Ισχύς: 1000W. Τάση Εισόδου: 100~240Vac.. Frequency: 47~63Hz. Τροφοδοσίες: 2 βύσματα τροφοδοσίας περιφερειακών (molex), 6 βύσματα τροφοδοσίας SATA, 1x 6+2-pin PCIe connector, 1 βύσμα τροφοδοσίας Floppy, 1 βύσμα τροφοδοσίας ATX μητρικής (20pin + 4pin), 2x 12V P8/P4. Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: 140X20 χιλιοστά μπλε LED ανεμιστήρα ψύξης, CUL, TUV, CB, CSA Approved. Συσκευασία: Retail. Εγγύηση: 1 χρόνος. DOA 7 ημερών Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος (7 σχόλια) |< >| Βαθμολογία 8 Σύνολο ψήφων: 7 Σχολιάστε και ψηφίστε Από ανώνυμο χρήστη - Βαθμολογία 1 Εχει μονο 1x 6+2-pin PCIe connectorδεν κάνει για crossfire με δυνατές κάρτες.Δοκίμασα με 2x R9280x και με molex to pcie adaptor και δεν αναβει καν. Προφανως δεν μπορει να ανταποκριθεί ουτε καν στα μισά watt που λέει Από ανώνυμο χρήστη - Βαθμολογία 8 efficiency 70% εχει.γιαυτο 8 Από χρήστη ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ - Βαθμολογία 8 2 χρονια ασταματητου Gaming με υπερχρονισμενο cpu και δυο καρτες ΑΤΙ γραφικων σε Crossfire και δεν δουλευει απροβληματιστα. Το μονο του μειον ειναι οτι τα καλωδια δεν μαζευονται ευκολα αν το κουτι δεν εχει χωρο αλλα για την τιμη που κοστιζει μην τα θελουμε ολα..! Από χρήστη ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΣ - Βαθμολογία 10 ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΘΕΡΙΖΕΙ..!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΚΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ PC ΣΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟ,ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΠΕΣΕ 5 ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ..! Από ανώνυμο χρήστη - Βαθμολογία 10 ΤΟ ΕΧΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ SLI 2X 9800GTX ΚΑΙ 2 HHD SEAGATE ΑΠΟΘΗΚΗ KAI 1 SSD INTEL ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ 6 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ LED ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ????ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ 10 ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ.....GREAT JOB DEER GREAT JOB E SHOP!!!! τα σχολια απλα δικα σας......δεν αντεξα να μην το ποσταρω......
Silenzio Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) φίλε και εγω εχω λειτουργησει τροφοδοτικα deer 600αρια βέβαια γιατι απορεις ? οκ ειναι noname αλλα δε σημαινει οτι δε τη κανουν τη δουλεια τους. (έχω εμπειρια σε 3 deer 600 αρια απο ένα εως 3 χρονια λειτουργίας χωρις κανένα θέμα και μάλιστα για κανα μηνα στο ένα του είχα βάλει την 4870..) Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2014 από Silenzio
maxdore217 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μια χαρά είναι τα deer ! για μέχρι 20€ και 775 παλιό pcάκι! τα 1000watt δεν έχουν λόγο υπάρξεις και βέβαια η τιμή είναι τραγική αλλά το 600άρι όταν έπαιξε 20€ μια χαρά είναι (2 χρόνια εμπειρία ! έχω σε αυτό ) 1
TRILOBYTER Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Τζαμπα λεφτα, εχω παρει και εγω κινεζιες 1-2 φορες, ενα ΛΑΜΤΕΚ μου κρατησε 2 χρονια με ελαφρια καρτα γραφικων πανω και ενα τουβλο-ξ 2 χρονια και αυτο. Με 5-10 ευρω παραπανω εχει τροφοδοτικα μαρκας, πολυ αξιοπιστα οποτε δεν υπαρχει λογος να παρεις κατι που ισως μελλοντικα ειναι και επικινδυνο για αλλα κομματια του υπολογιστη.. Εχω 2 πισι τωρα, το ενα εχει το TT hamburg το οποιο πηρα τωρα προσφατα και το αλλο το εχω 5 χρονια ειναι το XIGMATEK 502.
orion1986 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ε οχι να ειναι και recommended τροφοδοτικα τα deer!!!!!
SPANK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Γενικά οσο αφορά τα no name δεν αξίζουν ουτε το ρίσκο να "προδώσουν" το σύστημα σου αλλα ουτε και τα λιγα χρήματα που ζητάνε αφου με 20 30 euro ακομα μπορεις να παρεις κατι ποιο ποιοτικό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα