Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή  μια είδηση όπως πάντα μετατρέπετε σε πεδίο μάχης όταν βγει με το καλό η συσκευή και την αγοράσετε κάντε μια παρουσίαση πρίν το βάλετε στις αγγελίες 

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουσιαστικά δεν βλέπετε value for money...αλλά specs/hardware for money. Το value δεν ορίζεται μόνο από τα specs.

Τι τα θες τα 13MP με αισθητήρα κλαιν μαιν...τι τα θες τα οχταπυρηνα αμα ψήνεται και κάνει downclock στα 600mhz για να μην γίνει στάχτη όταν πας να τρέξει ένα παιχνίδι. Τι την θες την IPS οθονάρα εάν το εξωτερικό γαυλί γίνεται βιτρώ από φθορά σε 2μήνες.

Γιατί είπαμε φθηνότερο το κινέζικο αλλά με τέτοια τιμή και τέτοια spec κάτι δεν πάει καλά. 

Μαλλον δεν εχεις πιασει Κινεζικο ποτε, ε;

Ή μηπως πηρες κανενα noname του κιλου με 100$ και περιμενες να σου βγει galaxy s4;

Δημοσ.

επειδή  μια είδηση όπως πάντα μετατρέπετε σε πεδίο μάχης όταν βγει με το καλό η συσκευή και την αγοράσετε κάντε μια παρουσίαση πρίν το βάλετε στις αγγελίες 

Η είδηση μετατρέπεται σε πεδίο μάχης όταν ποστάρει κάποιος που δεν έχει προσωπική εμπειρία. Λες εγώ με το που άκουσα το όνομα Xiaomi να ενθουσιάστηκα στην αρχή; Διάβασα reviews, εντυπώσεις χρηστών και το παρήγγειλα με αρκετή επιφύλαξη. Και από εδώ και πέρα κινητό μεγάλου κατασκευαστή θα σκεφτώ να αγοράσω, μόνο αν έχει κάτι το πραγματικά αξιόλογο να προσφέρει.

Σκόπευα να πάρω το Z1 compact. Διαβάζω ότι τελικά δεν είναι φτιαγμένο από γυαλί όπως υπόσχονταν στην αρχή αλλά από πλαστικό, ότι η οθόνη του δεν έχει gorilla glass (ενώ έλεγαν ότι θα έχει), οι ευρωπαϊκές παρτίδες έχουν οθόνη που παρουσιάζουν το λευκό υπερβολικά ψυχρό,  οι φωτό του έχουν κάποια θεματάκια υπό περιπτώσεις (αν και η κάμερά του προβαλόταν ως ένα από τα κύρια ατού του) και το ηχείο του παρουσιάζει προβλήματα έντασης και ποιότητας. Ε τί να κάνω, να δώσω €480 επειδή είναι Sony;

Εδώ είσαι για το MI2S. Τα λέμε στις αγγελίες σε κανένα 18μηνο.

Δημοσ.

το μοντέλο με το SoC χρονισμένο στο 1.7GHz διαθέτει 2GB RAM

αυτο ειναι πολλη καλη επιλογη αν οι τιμες ειναι εκει κοντα που αναφερει το αρθρο...

το μονο κακο ειναι ισως οτι ειναι λιγο μεγαλο...

Δημοσ.

Η είδηση μετατρέπεται σε πεδίο μάχης όταν ποστάρει κάποιος που δεν έχει προσωπική εμπειρία. Λες εγώ με το που άκουσα το όνομα Xiaomi να ενθουσιάστηκα στην αρχή; Διάβασα reviews, εντυπώσεις χρηστών και το παρήγγειλα με αρκετή επιφύλαξη. Και από εδώ και πέρα κινητό μεγάλου κατασκευαστή θα σκεφτώ να αγοράσω, μόνο αν έχει κάτι το πραγματικά αξιόλογο να προσφέρει.

Σκόπευα να πάρω το Z1 compact. Διαβάζω ότι τελικά δεν είναι φτιαγμένο από γυαλί όπως υπόσχονταν στην αρχή αλλά από πλαστικό, ότι η οθόνη του δεν έχει gorilla glass (ενώ έλεγαν ότι θα έχει), οι ευρωπαϊκές παρτίδες έχουν οθόνη που παρουσιάζουν το λευκό υπερβολικά ψυχρό,  οι φωτό του έχουν κάποια θεματάκια υπό περιπτώσεις (αν και η κάμερά του προβαλόταν ως ένα από τα κύρια ατού του) και το ηχείο του παρουσιάζει προβλήματα έντασης και ποιότητας. Ε τί να κάνω, να δώσω €480 επειδή είναι Sony;

Εδώ είσαι για το MI2S. Τα λέμε στις αγγελίες σε κανένα 18μηνο.

καλορίζικο 

Δημοσ.

Λολ ποιος ασχολείται ακόμα με αυτά τα ψεύτικα; Ότι πληρώνεις παίρνεις. Μερικοί ακόμα να το καταλάβετε.

Δημοσ.

Σας χαλάει δηλαδή κάθε μήνα να έχετε stable release, να μπορείτε να κάνετε bug report κατευθείαν στη μαμά εταιρία και στους miui developers? Εδώ μιλάμε για τιμή καλή και μια συσκευή στάνταρ ποιοτική κρίνοντας πάντα από τις υπόλοιπες συσκευές της εταιρίας. Μακάρι να έχει dragontrail glass. Δείτε στο tube περί dragontrail glass έτσι από περιέργεια και ξαναμιλάμε. Ας είμαστε αντικειμενικοί και να εκτιμούμε τα λεφτά μας που, δύσκολα βγαίνουν πλέον.

Δημοσ.

<p>Ουσιαστικά δεν βλέπετε value for money...αλλά specs/hardware for money. Το value δεν ορίζεται μόνο από τα specs.</p>

<p> </p>

<p>Τι τα θες τα 13MP με αισθητήρα κλαιν μαιν...τι τα θες τα οχταπυρηνα αμα ψήνεται και κάνει downclock στα 600mhz για να μην γίνει στάχτη όταν πας να τρέξει ένα παιχνίδι. Τι την θες την IPS οθονάρα εάν το εξωτερικό γαυλί γίνεται βιτρώ από φθορά σε 2μήνες.</p>

<p> </p>

<p>Γιατί είπαμε φθηνότερο το κινέζικο αλλά με τέτοια τιμή και τέτοια spec κάτι δεν πάει καλά. </p>

Εχεις δοκιμάσει ποτε xiaomi? Αν δεν σου γεμίζει το μάτι ίσως κάτι ξέρεις περισσότερο απο τον Hugo Barra..

Πάντως το hongmi μου ουτε καίει και μια χαρά οθόνη έχει, και δικαρτο και φοράει το φοβερό miui os.Γενικά είμαι 100% ευχαριστημένος, απο τις καλύτερες αγορες που έχω κάνει.

Βασικά θα ήθελα να βγει custom miui rom για το Samsung Note 8 που έχω γιατί το touchwiz δεν παλευεται.

• Like 1
Δημοσ.

Λολ ποιος ασχολείται ακόμα με αυτά τα ψεύτικα; Ότι πληρώνεις παίρνεις. Μερικοί ακόμα να το καταλάβετε.

επιχειρηματα δημοτικου.

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά, 4 μήνες πριν κόστιζε 160$ η μεγάλη έκδοση, τώρα γιατί μετά από τόσο καιρό, αντί να πέσει η τιμή του, κοστίζει 210$ το λιγότερο??

Δημοσ.

Δε νομίζω να θυμάσαι σωστά. Μήπως διαβάζεις παλιά ειδησεογραφία που κάνει λόγο για τιμές στην κινεζική αγορά;

Hint: οι τιμές που βλέπουμε στα ιντερνετικά κινεζομάγαζα είναι φουσκωμένες. Ο Κινέζος που θα πάει επιτόπου στο φυσικό κατάστημα π.χ. του Minideal, θα το ψωνίσει φθηνότερα...

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...