Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι παιζει με το merimobiles ρε παιδια? Δλδ μπορω ν παραγγειλω ενα κινητο απο το site και ν το εχω σε 24 ωρες?γτι αν ειναι ετσι Κινα γ παντα απο δω κ περα.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω το jiayu g3s απο τις αρχές Αυγούστου, όλα ειναι τέλεια για 135 ευρα που έδωσα τότε, για κινεζικο θα παω και την επόμενη φορα.

Τα κινέζικα εχουν αποκτήσει μια άλφα ποιότητα πλεον, κακά τα ψέμματα.

Μονο βιτρίνα ειναι οι μεγάλες εταιρίες πλεον.

• Like 3
Δημοσ.

Απο πλευράς χαρακτηριστικών δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Αλλά αυτή η τιμή είναι απίστευτη.

Αν ποτέ έρθει εδώ (Ευρώπη) με παρόμοια τιμή θα ξεπουλήσει μέσα σε 5 λεπτά...

Δημοσ.

Τι παιζει με το merimobiles ρε παιδια? Δλδ μπορω ν παραγγειλω ενα κινητο απο το site και ν το εχω σε 24 ωρες?γτι αν ειναι ετσι Κινα γ παντα απο δω κ περα.

Έτσι λένε, εσύ υπολόγιζε σε 3 ημέρες για να είσαι μέσα. Πάντως κάνε λίγο υπομονή, ακόμη δεν έχει πολλές επιλογές.

Δημοσ.

Ουσιαστικά δεν βλέπετε value for money...αλλά specs/hardware for money. Το value δεν ορίζεται μόνο από τα specs.

Τι τα θες τα 13MP με αισθητήρα κλαιν μαιν...τι τα θες τα οχταπυρηνα αμα ψήνεται και κάνει downclock στα 600mhz για να μην γίνει στάχτη όταν πας να τρέξει ένα παιχνίδι. Τι την θες την IPS οθονάρα εάν το εξωτερικό γαυλί γίνεται βιτρώ από φθορά σε 2μήνες.

Γιατί είπαμε φθηνότερο το κινέζικο αλλά με τέτοια τιμή και τέτοια spec κάτι δεν πάει καλά. 

Μάλλον έχεις κακή εμπειρία από κάποιο κινέζικο προϊόν και είσαι προκατειλημμένος.

Είμαι κάτοχος Xiaomi MI2 και μπορώ να μιλήσω μόνο γι αυτό.  Σχετικά με την κάμερα, σίγουρα δεν είναι του επιπέδου των Lumia με τους αισθητήρες Carl Zeiss όμως οι κάμερες των 8 MP και 2 MP του ΜΙ2 είναι το λιγότερο ικανοποιητικές.

Σχετικά με την χρήση, το τηλέφωνο δεν θα έλεγα ότι ζεσταίνεται περισσότερο από άλλα smartphones ειδικά σε βαθμό που όπως λες να κινδυνεύει να γίνει στάχτη.  

Το γυαλί δεν είναι Gorilla glass, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει προστασία.  Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Dragontrail η οποία είναι αντίστοιχη.  

Γενικά υπάρχουν αρκετές προτάσεις πλέον από Κίνα οι οποίες είναι ανταγωνιστικές και μόνο καλό μπορεί να κάνουν στην αγορά.

Δημοσ.

Απλά κινέζικο με 130 ευρώ αλλά μην περιμένετε πολλά πράγματα...

δηλαδη τι θες να κανει?να πεταει laser?

• Like 12
Δημοσ.

Τιιιιιιι? Δεν πετάει laser???

Αν δεν χαλάει και είναι οκ με αναβαθμίσεις είναι μια χαρά!

Δημοσ.

όπου γουρούνι βάζουμε τί;

Ας εξαιρέσουμε 5-6 μοντέλα που έχουν κάτι το πρωτότυπο. Τα υπόλοιπα έχουν κοινό λειτουργικό και κοινά εξαρτήματα με τα Κινέζικα, προς τί το καπέλο; Αλλά ξέχασα, κάπως πρέπει να πληρωθεί η Ντε Τζένερις για να βγάλει selfy με το Samsung.

ότι πληρώσεις παίρνεις

Δημοσ.

Απλά κινέζικο με 130 ευρώ αλλά μην περιμένετε πολλά πράγματα...

Kινεζικο Xiaomi oμως,μαλλον φιλε δεν ξερεις καλα την εταιρεια..

• Like 3
Δημοσ.

ότι πληρώσεις παίρνεις

Σωστά, παίρνεις το ίδιο τηλέφωνο με την Ντε Τζένερις, κάτι είναι και αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

Το ξέρεις ότι γελάει όλο το φόρουμ με αυτά που λες έτσι; εκτός αν κινέζικα εννοεις τα Java με τηλεόραση και πτυσσόμενη κεραία που φέρνανε πριν 10 χρόνια...

Όχι εννοώ τα εξίσου ταμπλετάκια του 80ευρου που σοροπιάζει η πλακέτα τους σαν μπακλαβάς μετά από ένα τρίμηνο χρήσης...

Δημοσ.

Μάλλον έχεις κακή εμπειρία από κάποιο κινέζικο προϊόν και είσαι προκατειλημμένος.

Είμαι κάτοχος Xiaomi MI2 και μπορώ να μιλήσω μόνο γι αυτό.  Σχετικά με την κάμερα, σίγουρα δεν είναι του επιπέδου των Lumia με τους αισθητήρες Carl Zeiss όμως οι κάμερες των 8 MP και 2 MP του ΜΙ2 είναι το λιγότερο ικανοποιητικές.

Σχετικά με την χρήση, το τηλέφωνο δεν θα έλεγα ότι ζεσταίνεται περισσότερο από άλλα smartphones ειδικά σε βαθμό που όπως λες να κινδυνεύει να γίνει στάχτη.  

Το γυαλί δεν είναι Gorilla glass, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει προστασία.  Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Dragontrail η οποία είναι αντίστοιχη.  

Γενικά υπάρχουν αρκετές προτάσεις πλέον από Κίνα οι οποίες είναι ανταγωνιστικές και μόνο καλό μπορεί να κάνουν στην αγορά.

Μωρέ μακάρι να είναι έτσι...αλλά έχω πολλές επιφυλάξεις για τόσο χαμηλή τιμή και τόσο πένεμα.

Εκεί που χαλάει το θέμα είναι οτι μιλάμε για μια εταιρία που ΙΔΡΥΘΗΚΕ το 2010 και ξαφνικά έγινε και σεβαστή εταιρία που χρήζει ύμνων...

ellinaras.jpg

"Μη μου πιάνεις στο στόμα την Xiaomi, ξέρουμε είναι ευρέως γνωστό πόσο πετυχημένη και αξιόπιστη είναι, το εξασφαλίζουν τα 2 χρόνια που βγάζει κινητά..."

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...