giannis97 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με την οθόνη μου. σε κάποιες φάσεις, όχι σε συγκεκριμένες στιγμές, η οθόνη αναβοσβήνει για 2 δεύτερα και ύστερα ανάβει. τι γίνεται;;;;παρεμπιπτόντως η οθόνη δεν είναι χαλασμένη είμαι σίγουρος!!επειδή έτρεξα ένα πρόγραμμα για ubdate των driver και μετά από αυτό έγινε όλα αυτό!!!τι να κάνω;
DjBl3nd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 πηθανοτατα εχει προβλημα η καρτα γραφικων σου το ιδιο κανει και στον σταθερο μου εκει που κανω κατι αναβοσβινει η οθονη
DjBl3nd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 απλα το ειπα γτ ρωτησα την καθηγητρια της πληροφορικης απο το σχολειο μου και με ειπε για την καρτα γραφικων επεισης μπορει να φτεει το καλωδιο vga (εκεινο το καλωδιο που συνδεεις την οθονη με τον υπολογιστη)
SPANK Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Σιγουρέψου αρχικά οτι η οθονη σου δεν εχει πρόβλημα αν μπορεις να την τεσταρεις σε καποιο αλλο pc , αν δεν εχει πρόβλημα κοιταμε προς hardware μεριά και drivers.
corsair04 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Απεγκατεστησε τον driver της γραφικών και ξαναπέρασε τον
giannis97 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 είναι οκ έσβησα το nvdia graphic, ένα πρόγραμμα που έβαλα:/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα