Timour21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Και οι καδένες παιδιά να ξέρετε οτι χαλαρώνουν και κάνουν ζημιές. Δεν είναι "έχω καδένα" και το ξεχνάω, πρέπει να το κοιτάμε που και που. Ειδικά αν βγάζει θόρυβο.
ParhsG Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Σε ενα αμαξι κανει αυτο το θορυβο mitsubishi σαν αυτο αλλα ακουγεται σε αποσταση 200 μετρων συνηθως οταν περνει μπρος και οταν πατας γκαζι αποτομα κανει κατι.Μολις ζεσταθει σταματαει η αν σβησεις και ανοιξεις τη μηχανη. Ο μαστορας ελεγε πως δεν ειναι τιποτα απλα το λουρι ειναι σφιχτο και με κατι σαπουνι αν δε θελει να ακουγεται.Απλα χειροτερευει. Ομως ετσι ειναι οι μαστορες δε λενε. Μου εχει τυχει και σε γνωστους να πανε το αμαξι λογο προβληματος και να μη βλεπει τιποτα ο μαστορας και μετα απο 1 μερα η την ιδια να το πανε με γερανο
paylidis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Αυτό μου ακούγεται σαν να "χάνει" στροφές ο ιμαντας...
ParhsG Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Στο Mitsibishi colt που λεω ειναι παρομοιος ο ηχος αλλα οχι ομοιογενης αλλα γριτσι γριτσι καπως αναλογα το γκαζι.
aristos12 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Στις 19/3/2014 στις 8:35 ΜΜ, Stavmitsos είπε Η καδένα πως φαίνεται; ανοίγεις την ταπα που βαζουμε το λαδι , αμεσως φαινεται μια αλυσιδα (σαν ποδηλατου ) αυτό σημαινει ότι το αμαξι σου εχει καδενα , αν δεν φαινεται αλυσιδα τοτε εχεις ιμαντα
igoods Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Στις 20/3/2014 στις 1:37 ΜΜ, ParhsG είπε Σε ενα αμαξι κανει αυτο το θορυβο mitsubishi σαν αυτο αλλα ακουγεται σε αποσταση 200 μετρων συνηθως οταν περνει μπρος και οταν πατας γκαζι αποτομα κανει κατι.Μολις ζεσταθει σταματαει η αν σβησεις και ανοιξεις τη μηχανη. Ο μαστορας ελεγε πως δεν ειναι τιποτα απλα το λουρι ειναι σφιχτο και με κατι σαπουνι αν δε θελει να ακουγεται.Απλα χειροτερευει. Ομως ετσι ειναι οι μαστορες δε λενε. Μου εχει τυχει και σε γνωστους να πανε το αμαξι λογο προβληματος και να μη βλεπει τιποτα ο μαστορας και μετα απο 1 μερα η την ιδια να το πανε με γερανο Στις 20/3/2014 στις 3:56 ΜΜ, ParhsG είπε Στο Mitsibishi colt που λεω ειναι παρομοιος ο ηχος αλλα οχι ομοιογενης αλλα γριτσι γριτσι καπως αναλογα το γκαζι. Αυτο που ακουγεται στο βιντεο ειναι ο εξωτερικος ιμαντας που γλιστραει-χανει στροφες και θελει αλλαγη η σφιξιμο εαν ειναι καινουριος.Εαν του ριξεις λιγο νερο πανω στην τροχαλια που γυριζει θα δεις οτι θα σταματησει για λιγο.(εαν το δοκιμασεις προσεξε μονο μην φας τα νερα στην μουρη )
Stavmitsos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Όχι, μια χαρά είναι. Και σε μεγάλες σχετικά διαδρομές και σε ανηφόρες κομπλέ το αεροπλανάκι μου!
palawiaris Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Καθόλου απίθανο να έχει η αντλία νερού πρόβλημα..
argimeg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Στις 19/3/2014 στις 3:22 ΜΜ, Stavmitsos είπε Δεν εχω ιδέα πως τα λένε, δεν ειμαι και απόλυτα σίγουρος για το αν ακούγονται αυτά. Στα αγγλικά φορα αναφέρονται ως belt tensioner ( http://www.fordownersclub.com/forums/topic/40946-mondeo-aux-tensioner-problem/ ) Βιντεάκια από τον ασθενή (mondeo mk3 1.8 duratec 210k km) https://www.youtube.com/watch?v=OHL1WvpGp08&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=gRChYPXDqaw&feature=youtu.be Καμιά ιδεά; Σίγουρα θέλει μάστορα, αλλά να το κουνήσω μέχρι εκεί; Α, να πω πως όταν ανεβάσει στροφές δεν ακούγεται καθόλου, ή ελάχιστα! Ξέρω ότι έχουν περάσει έξι μήνες από το αρχικό post, αλλά επειδή και το δικό μου mondeo από χθές κάνει ακριβώς τον ίδιο θόρυβο μήπως μπορείς να μου πεις τι ήταν τελικά και πόσο σου κόστισε;
Stavmitsos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Τσέκαρε το pm σου! Παιδιά ήταν ο τεντοτήρας τελικά. Βουτήχτηκε σε wd40 και σταμάτησε την πολύ φασαρία διότι ο ιμιτασιον έχει κοντά στα 200€ αν θυμάμαι καλά, και του δώσαμε μια μικρή παράταση ζωής ακόμα.
Lucifer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Hijack, ακούω κι εγώ έναν θόρυβο, αλλά δεν ξέρω από πού είναι. Τον ακούω απ' τη μεριά του οδηγού, είναι σχετικά ψηλός και μοιάζει (χωρίς να θέλω να προϊδεάσω) σαν τον ήχο που θα έκανε κάνας μικρός ιμάντας αν "γλιστρούσε". Το κάνει μόνο εν κινήσει (όχι με γκάζι και νεκρά) ανεξαρτήτως στροφών/ταχύτητας. Σε όσους το 'χω αναφέρει και το 'χουν ακούσει δεν έχουν βγάλει άκρη πέραν του "δεν ακούγεται επικίνδυνο". Γνώμες;
orion1986 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 λουσι , εχεις απευθυνθει σε τεχνικο και σου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα?
Stavmitsos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Η Volvo στο βιβλιαράκι της έχει το εξής πολύ σωστό. Άκου το αυτοκίνητο σου! Ακούγεται κάτι που δεν άκουγες; Συνεργείο.
nick#18 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Στις 24/11/2014 στις 2:47 ΜΜ, Lucifer είπε Hijack, ακούω κι εγώ έναν θόρυβο, αλλά δεν ξέρω από πού είναι. Τον ακούω απ' τη μεριά του οδηγού, είναι σχετικά ψηλός και μοιάζει (χωρίς να θέλω να προϊδεάσω) σαν τον ήχο που θα έκανε κάνας μικρός ιμάντας αν "γλιστρούσε". Το κάνει μόνο εν κινήσει (όχι με γκάζι και νεκρά) ανεξαρτήτως στροφών/ταχύτητας. Σε όσους το 'χω αναφέρει και το 'χουν ακούσει δεν έχουν βγάλει άκρη πέραν του "δεν ακούγεται επικίνδυνο". Γνώμες; Τον ακους πολυ λιγο και αυτο επειδη το ξερεις οτι αυτο κανει ετσι? και οταν περιγραφεις στον αλλο το καταλαβαινει? η ακουγεται γενικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα