sir ImPeCaBlE Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Έχω ένα dlink DSL-2680 το οποίο σήμερα ξαφνικά κάνει κάθε 2' reboot. Έχει περασμένο το τελευταίο firmware, το έκανα reset to factory defaults, έκλεισα και το wireless μήπως δημιουργεί πρόβλημα αλλά συνεχίζει να κάνει τα ίδια. Δοκίμασα πάνω στη γραμμή ένα thompson που έχω και δούλεψε κανονικά (με τα ίδια καλώδια).Καμιά ιδεά τι μπορεί να φταίει ή τι μπορώ να δοκιμάσω ? Έχω forthnet.Σε 2' θα γράψω και τα statistics του router. Edit: http://i.imgur.com/omc9uoM.png.
christopher0016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 προφανως ειναι το d link αφου στο thomson δεν εχεις θεμα. περασε καποια παλαιοτερη εκδοση του firmware στο d link και δοκιμασε παλι
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 τα χαρακτηριστικα της γραμμης ειναι μια χαρα.αλλο καθε 2 λεπτα να κανει disconnect και αλλο να κανει reboot το ρουτερ.αν κανει reboot τοτε σιγουρα φταιει το ρουτερ.αν και εφοσον λες οτι με το Thomson εισαι οκ τοτε φταιει το dlink.μαλλον τα επαιξε.αφου το εκανες και hard reset τοτε δεν νομιζω ναμπορεις να κανεις κατι αλλο.εκτος αν εχει κανα θεμα το τροφοδοτικο του και δεν βγαζει σωστη ταση και για αυτο στα κανει αυτα.θα πρεπε να βρεις αλλο τροφοδοτικο για να δεις αν φταιει αυτο.προσοχη τι τροφοδοτικο θα βαλεις.πρεπει να ειναι τα ιδια volt.το λεω μην παρεις και βαλεις του thomson.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα